0

В ъв Великобритания са измислили идеалния коледен подарък. Flaming Crap, нова компания за свещи със седалище в Англия, пусна нова свещ „2020 Scent“, която се рекламира като притежаваща четирите „типични аромата“, вдъхновени от все по-мрачната реалност на тази година.

Във Великобритания са измислили идеалния коледен подарък. Flaming Crap, нова компания за свещи със седалище в Англия, пусна нова свещ „2020 Scent“, която се рекламира като притежаваща четирите „типични аромата“, вдъхновени от все по-мрачната реалност на тази година.

„С четири ароматни слоя, тази свещ ще ви отведе на чувствено пътешествие през годината“, гласи описание на продукта за новата свещ „2020 Scent“, която редува аромати на бананов хляб, дезинфектант за ръце, дървесен мускус и накрая ефтин лосион за след бръснене.

„Много хора имат смесени чувства към тази година, тя беше трудна на много нива, но други харесаха времето в изолация“, каза Оливър Бър, съоснователят на Flaming Crap (Горяща фъшкия), в съобщение за пресата. „Нашата свещ напомня за някои от най-изявените теми тази година и е напълно уникален подарък през коледния празничен период.“

Освен това Бър казва на Fox News, че първата партида от свещите 2020 Scent вече е продадена и изпратена. Сега компанията приема поръчки за втора партида, която в момента е в процес на изработка, която трябва да бъде изпратена преди Коледа.

В момента Flaming Crap’s Scent се продава на уебсайта на компанията за 14,99 паунда или малко под 20 долара.