0

Б ившата президентша на САЩ Мишел Обама също влезе в скандала с Меган Маркъл.

Бившата президентша на САЩ Мишел Обама също влезе в скандала с Меган Маркъл.

Мишел Обама заяви, че "не е било пълна изненада" да чуе твърденията на Меган Маркъл за расизъм в кралското семейство и изрази надеждата си, че семейството може да се помири.

57-годишната Обама оцени яростните последици от интервюто на Опра Уинфри от 7 март в дискусия с Джена Буш Хагър по NBC, излъчено във вторник сутринта.

„Расата не е нещо ново и не съм изненадана да чуя чувствата й."

Принц Уилям миналата седмица отговори срещу твърденията, че семейството му е расистко. Неговото твърдо опровержение идва, след като Бъкингамският дворец публикува изявление във вторник от името на кралицата, изразявайки как проблемите, които те повдигнаха, особено расовите, бяха много „загрижени“.

Изявлението също така даде да се разбере, че кралицата и старшите кралски особи също искат да отстояват позицията си, добавяйки: „Въпреки че някои спомени могат да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството.“

А собственикът на MailOnline и Daily Mail се е оплакал пред CBS за лекарски заглавия и ги изважда от контекста по време на интервюто за Опра, гледано от десетки милиони хора по целия свят.