0

С лед много други знаменитости от артистичния свят и френската актриса Марион Котияр се е заразила с коронавирус, съобщава Paris Match. Половинката на кинозвездата от „Заразяване“ - актьорът Гийом Кане, е разказал пред изданието, че заедно са се разболели от COVID-19.

След много други знаменитости от артистичния свят и френската актриса Марион Котияр се е заразила с коронавирус, съобщава Paris Match. Половинката на кинозвездата от „Заразяване“ - актьорът Гийом Кане, е разказал пред изданието, че заедно са се разболели от COVID-19.

Той не разкрива повече подробности, но отбелязва, че двамата няма от какво да се притесняват, тъй като заболяването при тях протичало в лека форма.

44-годишната Марион Котияр е известна от филмите „Добра година“, „Едит Пиаф: Живот в розово“, „Полунощ в Париж“, „Заразяване“, „Черният рицар: Възраждане“, „Два дни, една нощ“ и много други. С колегата си Гийом Кане („Плажът“) тя започва да се среща през 2007, а през 2011 г. им се ражда син. Двамата нямат официален брак.