0

П обедителката от X Factor Християна Лоизу излиза на 23 март на сцената на Националния музикален театър в образа на Кристин във „Фантомът на операта”. Това е една от първите й големи роли на професионална сцена след спечелването на популярния музикален формат през 2016 г.

Победителката от X Factor Християна Лоизу излиза на 23 март на сцената на Националния музикален театър в образа на Кристин във „Фантомът на операта”. Това е една от първите й големи роли на професионална сцена след спечелването на популярния музикален формат през 2016 г.

Гост-звездата ще се редува в ролята със солистките на Музикалния театър Весела Делчева и Теменужка Трифонова. Християна ще си партнира с двамата изпълнители на Фантома на операта – Владимир Грудков и гост-солиста Влади Михайлов. "Кристин винаги е била роля мечта за мен. Тя е мечта и за много певици по света. Благодарна съм на директора на Музикалния театър Марияна Арсенова за тази възможност”, споделя Лоизу. Зрелищният спектакъл се завръща на сцената на 23 март. След изчерпване на билетите за всички първоначално договорени 25 представления театърът води дълги преговори и откупи нови 10. Така вместо до 30 март „Фантомът на операта” под режисурата на акад. Пламен Карталов ще се играе до 14 април.