Снимки

Какво ви вещаят звездите през седмицата - вижте!

9-15.6.2018

Вашият хороскоп за 9-15 юни

Овен 21 март – 20 април

Не планирайте нови инициативи за съботния ден. Благоприятно за приключване на отдавна движени проекти. Сложете последния щрих на ремонта, а новите начинания отложете за понеделник. В неделя където и да отидете ще е голяма говорилня. Никой никого няма да слуша, а така няма да се усвоят и нужните знания и умения. Все пак срещите от 10-и ще помогнат да влезетге в перспективна среда и да станете част от екип, с който ще се печели. Луната напуска знака на Овена и навлиза в знака на екзалтацията си Телеца. За 11-и планирайте съвместни участия, творчески изяви и всичко, което може да ви рекламира и направи известни. Дори и да срещнете прегради по пътя си бързо ще ги преодолеете и ще продължите още по-ентусиазирани. На 12-и уредете срещи с брокер и сами участвайте в имотни сделки. Може да намерите жилището и терена, които отдавна търсите. Мислете делово и обезпечаващо. От 13-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Това положение дава шансове да блеснете пред гостите си с визия и притежания, с екстрите на новия си имот или с една нова връзка. Вечерта на 13-и е точното новолуние в Близнаци. Прекарайте този ден в планиране и проучване, не бързайте със старта на новите дейности и начинания. На 14-и ще се събудите с усещането коя ниша трябва да освободите и към коя да се насочите. 15-и ще е рисков и проблемен ден. Влюбените ще плачат.

Телец 21 април – 20 май

9-и да е ден на пасивност и почивка, препоръчва се изолация. Пазете се от случайни контакти, срещи и запознанства. Всяка промяна в набелязаната програма ще носи болка, неудовлетворение и непредвидени разходи. Не се изкушавайте да тръгнете към нова връзка или посока, която не сте обсъдили семейно. Сутринта на 10-и Луната навлиза в Телец. До обед може да срещнете или да ви се обадят основни ваши спонсори. Нищо да не се разгласява, преди да е станало факт. Бъдете пестеливи в разговорите, не разводнявайте темата. Родените до 1 май може да имат неочаквани печалби. Тотото на живота ще работи за вас. Всичко, което предприемете в понеделник, ще носи късмет и ще помага да постигнете заветни цели. С лекота ще преодолявате препятствия, ще уреждате документи и ще вадите разрешителни. 12-и е денят за старт на нови начинания, за съвместни семейни и професионални проекти. Може да се уредите с жилище и терен на престижно място. От 13-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Денят е рисков и неблагоприятен. Не се препоръчва планирано секцио около 19 ч. Новолуние е. Енергията е на кота нула. Нищо важно да не се предприема. На 14-и е добре да се освети новата база, жилището или търговския обект, който ще отворите. Отварят се и огромни апетити. За 15-и не се препоръчва пасивност. Гонете си целта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате да си нямате неприятности в съботния ден, правете всичко без бързане. Слушайте вътрешния си глас, а не съветите на другите. Може да приключите успешно водените до момента преговори. Избягвайте пренапрежението. Не планирайте за неделя публични изяви и колективни инициативи. Желателно е да посетите капацитет в областта, в която ще се развивате или имате проблем. В този ден нищо не върви по правилата, особено ако се опитвате да прокарате нови такива. Понеделнишки ще направите скок към престижна професионална и социална позиция. Не се съмнявайте в себе си, ще има с какво да се похвалите. Участвайте в конкурси, вземете си изпитите. Добре е във вторник да се огледа, капарира или купи имот. Меркурий напуска вашия знак, действайте бързо. На 13-и е новолуние. Неблагоприятно за раждане със секцио около 19 ч. В този ден не играйте двойнствени игри. Даже и за една любовна игричка нямате сила. На 14-и ще намерите съюзник, делови и творчески партньор. Правете това, което ви идва отвътре. Яжте каквото ви се дояде, дори и да ви нарушава диетата. Не се отказвайте и от глътка любовно щастие. Ще ви хрумне чудесна идея. 15-и е ден на високите енергии. Гонете далечни цели. Ще овладеете ентусиазма на тълпата и ще накарате група хора да работят за личните ви каузи и интереси.

Рак 22 юни – 21 юли 

В събота не бързайте за нищо и за никъде, ако не искате да забравите нещо и да се връщате. Не позволявайте да ви разбалансират и предизвикват към нежелан избор. Постойте в тишина, обмислете живота си и изпълнете дадените обещания. В неделя посетете капацитет за правен съвет или здравна консултация. Добре е да намерите и учител за децата, предстоят изпити. На 11-и форсирайте без протакане важните проекти и начинания. Близо до вода ще получите вдъхновение и неочаквано откровение за бъдещите си начинания и лични връзки. На 12-и планетата на бизнесконтактите и комуникациите Меркурий навлиза в Рак и отваря възможност за нова търговска инициатива, за покупка на имот, за вложение в паралелен бизнес или уреждане на наемни отношения. Новолунието на 13-и ще покаже слабите места и пробойните, които трябва да се запушат, за да не губите сили, енергия и средства. На 14-и отворете ново заведение и стартирайте нов бизнес. Ще се събудите с ясното и точно чувство какво трябва да се направи, какво е благоприятно и полезно за вас и връзките ви. Следвайте гласа на интуицията и няма да сбъркате. Препоръчват се участия в публични изяви, търгове и конкурси. 15-и е ден на тежки конкурентни битки. Не отсъствайте от местата на личния си интерес, дори и някой да се обиди, че не му обръщате достатъчно внимание.

Лъв 22 юли – 22 август

9-и е ден за прочистване от шлаката, за разчистване на сметки и обещаната работа. Ще се справите с поетите в миналото ангажименти, но ако поемете нови, ще настане объркване и в следващите дни доста ще се охарчите, вместо да спечелите. Родените в първата декада ще имат натоварени моменти в неделния ден. Ще се налага да играете в чужда игра и да се съобразявате с хора, които не се събразяват с вас. Може би точно хората, на които подавате ръка, ще ви подложат крак. В понеделник ще криволичите между своите амбиции и чуждите претенции. Добре е за пътуване и командировки, за срещи без посредници. Някъде по веригата от приятелски услуги може да се появи пробойна. В труден момент ще намерите неочакван изход и подход, ще привлечете неочакван приятел и благодетел. До 12-и на обед не участвайте в екстремни спортове, не правете облози и залози. Лесно спечелени пари лесно ще се загубят. Ще пострадат и приятелските ви вързки. На 13-и в деня на новолунието Венера навлиза във вашия знак, а вие навлизате в любовен период. Ще се появи дублиращ вариант точно там, където до момента нищо не се е предлагало или е имало само приятелство. Работата ви ще потръгне и любовта ще ви зарадва. На 14-и правете това, което усещате за правилно. Започнете нов бизнес, отворете офис,  заведение или търговски обект на 14-15-и.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и много хора ще стигнат до финала на лични и приятелски връзки, на конкурси и състезания или на определена учебна програма. Неделният ден ще преобърне много положения и животи. На родените в първата декада може да донесе неочаквани пари, наследство или изгодно предложение дори в най-неангажиращия момент на веселие и празнуване. На 11-и късметът ще ви следва каквото и да направите, където и да отидите и каквото и да предприемете. Може да се наложи да криволичите между личните си желания и възможностите на момента, но със сигурност също като реката ще стигнете морето на големите си надежди. 11-12-и са може би най-силните ви, благодатни и благоприятни дни за месеца. Използвайте момента и не подминавате отворените врати и обятия по пътя си. От 12-и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект, така че и бизнесът ви ще потръгне и парите вече ще са повече. Вечерта на 12-и може да попаднете на засада в чувствата, да разберете за изневери или да ви изловят в крачка. Новолунието на 13-и може да развали отношенията в дома. Дори и между най-близките ще се почувства определена студенина. Точно в тези дни не делете наследства и имоти. На 14-и може да стартирате нов бизнес и да влезете в нова пазарна ниша. 15-и е силен за работната ви програма, но семейните задължения страдат. Може да се наложат командировки и отсъствия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък съботен ден за родените в третата декада. Не започвайте нови инициативи, нова връзка или работна програма. Този ден изисква концентрация над задачите, с които трябва да се приключи. Нищо друго няма особено значение, няма да получи и чаканата протекция. На 10-и се измъквате от клупа на нуждата и неудовлетворението. Може да очаквате покани, приятни моменти с приятели и някаква продобивка. Ще ви хрумнат идеи, от които ще се печели, а приятелите може да ви включат в съвместна инициатива. На 11-и е добре да сте близо до вода. Символ на деня е реката на големите ни надежди. Някой ще се похвали, че вече е стигнал морето. От 12-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. Семейните и  професионалните задачи ще са противопоставени. Трудно ще носите две дини под една мишница, а още по-трудно ще мислите за нещо трето, което в момента още прикривате. На 13-и е новолуние в хармоничния ви знак на Близнаците. Родителите ще помогнат, а може би в този ден ще се върнат в живота ви и каещите се грешници. 14-и е много благоприятен ден за старт на нов бизнес проект. Някой отваря своя магазин или офис, друг захваща нещо много по-сериозно, а трети се събужда с почти гениална идея, от която ще спечели. До вечерта шансовете постепенно отиват при друг. В петък пасивният човек ще претърпи поражение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден носи заслужени награди за положените в миналото усилия. Постигате заветна цел, която ще ви постави на завет от бурите на живота. Благодарете за всичко, което получите. Още в неделя ще давате повече, ще подреждате живота и приятните моменти на близките и децата, а за вашите няма кой да се погрижи. Понеделнишки ще работите за чуждия интерес, но ако се постараете, във вторник и вашите интереси ще бъдат защитени, ще получите обещани пари и подкрепа и ще направите стабилизиращ ход. Това е на-добрият ден в този месец за придобиване на собственост и имот. Мислете и за бъдещето на децата, не изпускайте изгодните оферти. От 12-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Чакайте попълнение в семейния бюджет и вероятност за спестяване на разходи поради нечие отсъствие. Едно птиче излита от гнездото и дано сте му дали правилната насока. 13-и е рисков и неблагоприятен ден. Тенденцията е всичко да се прави на тъмно. Ако говорим за любов е препоръчително, но ако говорим за работа, направо забравете. На 14-и ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Следвайте съветите на интуицията и няма да сбъркате. 15-и ще ви донесе много любов, поднесена в по-луксозна опаковка. Родените в третата декада ще изживеят вълнуващи, но и стресиращи мигове.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

9-и позволява да оберете реколтата на дълъг период старание, страдание и лишения. Някой ще ожени децата, друг мисли за изпитите, а трети е на път да замине за чужбина. Приключвате мъчителен период от живота си и още в неделния ден ще почувствате и ще си осигурите някакъв особен лично ваш си комфорт. Може би някой ще ви поднесе и приятни изнанади. Очертават се печалби, които не сте чакали, и посещения, за които не сте и помисляли. Старайте се да не влизате в конфликти с близки и приятели. Приемайте всеки факт и всяка промяна, като нещо естествено. На 11-и преградите по пътя само ще ви амбицират и нахъсят за постигане на големи цели. Следвайте неотклонно поставените задачи и ще постигнете поне една победа. На 12-и предстои заземяване, уреждане с имот, с по-добра работа или бизнес позиция и с нещо, което ще ви направи по-защитени и конкурентоспособни. От 12-и Меркурий вече не ви гледа в опозиция, така че побързайте да стартирате след новолунието новия си бизнеспроект. На 13-и се пазете от въздействие и влияние. Не започвайте нищо ново и важно, ако не искате да се провалите и работите за чужд интерес. Още сутринта на 14-и ще ви хрумнат чудесни идеи. Денят е благоприятен за освещаване на новия ви търговски обект. В петък енергията ви достига високи нива, а вечерта нямате грешка и в любовта. Може да направите бебето.

Козирог 22 декември – 20 януари

И не помисляйте да стартирате нещо ново или да предприемате стъпка към нова връзка в съботния ден. Той е даден за приключване, а не за започване. Родените в третата декада ще плащат за свои и чужди грешки, ще се изнервят и може да си докарат здравословен проблем. Но в неделя всеки старт ще е успешен, ще имате и неочаквана придобивка, възможности за печалба, от която ще „намажат” близките и децата. Навлизате в силен и успешен период до новолунието. На 11-и може да подпишете изгоден договор, а на 12-и да направите изгодна покупка и вложение. В тези два дни разпростирате личното си влияние и интереси на различни страни и постигате максималното в ситуацията, в която се намирате. Важното е да се спазва закона във всички сделки и начинания, с които се захващате. На 12-и пазете очите. Това е и ден за влюбване, за изживяване на нещо забранено и несподелено. На 13-и Венера навлиза в Лъв и придава бляскавост на връзките ни. Сега е моментът да се планират купони, чествания и тържества, на които да блеснете с цялото си великолепие. Помислете за нов тоалет и нова визия, но не забравяйте, че в деня на новолунието се активизират тъмните си. Тази вечер се приберете навреме. На 14-и някой може да отмъкне под носа ви изгодна сделка, а в петък и в любовта може да останете на сухо. Бъдете внимателни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чакайте късмет, изгодни оферти и пари в брой в съботния ден. Парите може само да минат през ръцете ви и да отидат за нуждите на децата, но по един или друг начин ще си получите наградите за миналото старание и ще сте доволни от себе си. В неделя проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако водят непримирими битки с роднини по имотни и наследствени въпроси. Един скандал ще ви се отрази доста негативно. Смирете се, за да ограничите загубите. И в понеделник в хороскопа ви действа кармичен звезден кръст. Работата ще върви, но парите ще отиват при друг. Всеки опит да мислите, действате и работите самостоятелно ще се ограничава и среща съпротивата на тези, които отдавна ви „доят и стрижат”. Важното за 12-и отложете за втората половина на деня, когато ще имате повече предимства и ще се измъкнете от нечие влияние. Капарирайте имот, уредете отдавна подготвена сделка. На 13-и сложете край на фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. По различни начини и канали ще има опит да ви се въздейства, но над вас ще има и необяснима защита. Ще разкриете намеренията на конкурент. Измъкнете се бързо от заробващи връзки. На 14-и ще се събудите с чудесна идея и с усещането къде ви е място и при кого да живеете. В петък се натоварете максимално, ще имате ползи.

Риби 20 февруари - 20 март

На 9-и се пазете от случайни контакти и правете всичко внимателно, без бързане и напрежение. Важното ще се уреди, ще се радвате на комфорт и ще постигнете важна цел. 10-и е ден за печалби, за неочаквани поръчки и възможности да се изкарат лесни пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Ще се срещат хора, които съвместно ще направят добри пари. Най-силните ви и печеливши дни ще бъдат 11-12-и, когато ще направите поне един важен ход, с който ще обзепечите бъдещето си и това на децата. 11-и се свързва с вашата родна стихия водата. Близо до вода ще ви хрумнат блестящи идеи, а предприетото в този ден ще тръгне като по вода. Активизирайте се максимално, действайте изпреварващо. От 12-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект, така че сделките ви ще излязат от фазата на зацикляне. Може да направите изгоден ход и инвестиция. На 12-и е добре да се купи или капарира имот. Вечерта ще срещате съпротива, а новолунието на 13-и ще ви подейства доста ограбващо и отслабващо енергийно. Пазете се от негативно влияние, обсебване и въздействие. На 14-и ще се събудите с важен знак накъде да тръгнете и с интуитивно усещане кое е полезно или вредно за вас. Направете промоция, осветете терена на новия си бизнес. В петък си прибирате „вересиите”, длъжници ви се издължават.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.