0

ОВЕН

Днес е важно да вземеш защитни мерки не само за себе си, но и за близките и семейството. Не влизайте в рискови контакти. Може да срещнете хора настроени негативно към това, което искате да прокарате като идея и намерение в отношенията и на работното място. Родените около 10-15 април са в неблагоприятна юридическа позиция. Спазвайте закона, може да ви глобят или да пострадате.

ТЕЛЕЦ

Днес пасивният човек ще претърпи поражение, ще остави конкуренцията да се вихри в полето на собствената му лична инициатива. Действайте активно и настъпателно, не се давайте без бой и уредете важни юридически спорове. Може да сключите изгодни договори и да привлечете спонсори. И нека нападението ви върви редом с нужната защита. Сплотете семейните редици.

БЛИЗНАЦИ

Ден на настъпателни и активни действия в посока на личния ви интерес. Водете дела, уредете юридически процедури, търсете спонсорска подкрепа. Помислете и за защитата. Бъдете сигурни, че конкуренцията ще затегне хватката. Днес пасивният човек ще претърпи поражение, а активният ще затвърди положението си в бизнеса и в живота. Поставете условията си, гонете си целта.

РАК

Защитете се, подсигурете се по всички възможни начини. Днес попадате в агресивна ситуация. Може да ви призове законът, така че не нарушавайте правилата. Ако се налага да водите битки, не тръгвайте само с меча, вземете и щита, който сте изковали в годините на провали и предизвикателства. Родените около 10-15 юли да стоят мирни и да не нарушават правилата.

ЛЪВ

Препоръчва се активност. Денят дава възможност да надскочите някого и да задоволите личната си амбиция. Ще получавате изгодни предложения и може да сключите перфектния договор. Ден на леопарда. Ще срещате себеподобни, битките ще са тежки, но все пак вие сте всепризнатият цар, който печели поредната битка и има последната дума. Защитете си гърба.

ДЕВА

Сега е момента да се преговаря, да се търсят нови партньори и клиенти, да се подписват нови договори и да се привличат спонсори. Помислете не само за атаката, но и за защитата в момент на криза. Всичко, което уредите ще ви донесе късмет и приходи в бъдеще. В живота ви може да се появи важен покровител. Ще спечелите дело, ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта.

ВЕЗНИ

За родените около 15 октомври този ден носи объркващи сигнали, вкарва ви в юридически проблеми и конфликти на различно ниво. Бъдете обективни и тактични, не се намесвайте в чужди разговори и отношения. Където и да отидете настройте се първо на самозащита и след това мислете за нападение. Може да попаднете в капани на страста и амбицията, губите пари и влияние.

СКОРПИОН

Ден за атака, както в професионален, така и в любовен план. Утре Венера ще напусне вашия знак и поне част от личното ви обаяние ще си отиде. Сега е момента да си уредите представителни срещи, да преговаряте, да направите предложение и да планирате съвместните дейстивя по празниците. Ако закъснеете може да изпаднете в изолация. Добре е да се подписват нови договори.

СТРЕЛЕЦ

Край с изчаквателната политика. Действайте активно, сключете нов или допълнителен договор. Може да намерите нова работа и да стартирате нов бизнес проект. Вземете всички предпазни мерки по отношение на конкуренцията. Не допускайте нови хора в средата си. Може да получите предложения и от чуждестранни фирми. Уредете патенти и разрешителни. Избягвайте преките конфликти.

КОЗИРОГ

Ден за важни начинания и изяви. Луната е в съвпад с трите планети във вашия знак. Може да направите силен ход, да изплатите дълг или да приключите обещана работа. Ще ви поставят нови условия. За родените в третата декада е време да се преборят с комплексите от миналото. Може да получите изгодни оферти за работа. Някой се стяга да чужбина. Настройте се на активна самозащита.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни, преговаряйте, поставате условията си. Не приемайте чуждите изисквания и предложения, без да ги обсъдите и подложите на проверка. В този ден нападението е най-добрата защита, но във всичко трябва да има мярка. Не се включвайте в битките на близки и приятели родени под Козирог и Овен. Във въздуха витае агресия. Добре е да се натоварите повече физически.

РИБИ

Ден за атака по всички фронтове на живота. Подновете договори или сключете нови. Време е да представите офертите си преди конкуренцията да се е усетила и задвижила. Вземете мерки за защита в кризата. Ще спечелят тези, които включат в действие и скритите резерви. Край с планирането, време е да се действа, да се започват нови проекти и да се пускат в ход нови бизнес инициативи.