0

В любена сте? Чудите се какъв е вашия избраник и как по-лесно да спечелите сърцето му? Вече ви представихме първа и втора част от пълния наръчник за жени, който ще извади наяве всички важни черти и изисквания на вашия любим. Днес ви представяме последната част от упътването за мъже.

Влюбена сте? Чудите се какъв е вашия избраник и как по-лесно да спечелите сърцето му? Вече ви представихме първа и втора част от пълния наръчник за жени, който ще извади наяве всички важни черти и изисквания на вашия любим. Днес ви представяме последната част от упътването за мъже.

СТРЕЛЕЦ

След запознанството със Стрелец, животът сякаш придобива нови краски... Той е очарователен, жизнерадостен, остроумен и умее да се държи така, че до него всяка една жена да се чувства неотразима. Но не си позволявайте да бъдете заблудена - ако се вгледате по-внимателно, то е твърде възможно да забележите, че погледът му 'се стрелка' от едно женско лице на друго.

Стрелецът е идеалист с романтична нагласа, който е уверен в това, че следващата дама в живота му ще бъде Неговата Единствена! Въпреки разочарованията, с които от време на време се сблъсква, той си остава оптимист. Всеки ден за него е извор на нови възможности. Представителят на тази зодия е толкова лъчезарен и жизнелюбив, че може да се събуди усмихнат и радостен, защото е четвъртък, например.

Този човек живее живота си според емоциите си и това, което му диктува сърцето. Харесва му да бъде влюбен, но не и да обича.

Стрелецът е майстор по създаването на проблеми, ето защо романсите му почти винаги са кратки. Той се опасява от прекалено близките взаимоотношения и ненавижда женската ревност, затова често предпочита леките, с нищо неангажиращи авантюри.

Ако по време сключването на брак, предложат на Стрелеца възможността "тази сделка да е валидна само в продължение на година-две", то той обезателно ще се възползва. Уви, мъжът от тази зодия никога не знае какво точно иска. За да бъдем искрени, в неговата формулировка, казаното от нас по-горе, би звучало по следния начин: "Знам много добре, какво точно НЕ искам."

Повечето от мъжете, родени под този знак, са открити - каквото им е на ума, това им е и на езика и както може би се досещате, тактичността не е качество, с което Стрелците могат да се похвалят, че притежават в обилие. За сметка на това обаче, ако представителят на въпросната зодия Ви даде обещание, то бъдете сигурна, че ще направи всичко възможно да го изпълни.

Стрелецът е прекрасен приятел - надежден и търпелив, но в ролята на любовник, той проявява съвсем други качества. За него жената е вид проект и ако са направени инвестиции (няма значение дали става дума за пари или за време), които не са оправдали неговите очаквания, то пощада няма. Този тип ще я разкритикува, правейки я на пух и прах, но въпреки това, не бързайте с изводите, защото понякога (доста често) подобна яростна реакция от страна на Стрелеца е показател, че въпросната жена му е изключително близка...

Стрелецът обожава мистериите и недомлъвките във всичко - даже, ако няма нужда да крие връзката си, той може и да я пази в тайна.

Настроението му скоростно се мени, невротичен е и често страда от депресии. За щастие, депресивните му периоди приключват доволно бързо.

Сред Стрелците има много и успешни финансисти, но въпреки това, понякога се случва така, че представителят на тази зодия работи неуморно за компания, която не го оценява.

Стрелецът не е фен на светските мероприятия и сбирки, на които се събират тълпи от хора, които почти или изобщо не се познават. Той предпочита малките приятелски купони и партита.

Този мъж обожава да пътешества - постоянната смяна на лица, градове и впечатления изцяло съответства на неговия характер. На практика на него му е все едно накъде ще се отправи, защото има приятели навсякъде.

Стрелецът и секса

Сексът за Стрелеца далеч не е най-важното нещо в живота. Да, на него безспорно му харесва процеса, но флиртът, ухажването и бляновете по прекрасна дама го привличат много по-силно.

Ако все пак му се отдаде да заведе 'уловената плячка' в спалнята си, то със сигурност разочарования няма да има. Стрелецът е пламенен любовник и под 'пламенен' имаме предвид почти буквалния смисъл на думата. Този мъж е горещ, страстен и нетърпелив. За съжаление понякога актът приключва твърде бързо, но в никакъв случай няма да останете с лошо впечатление.

Да скучаете 'в леглото' със Стрелец е трудно - той обича да експериментира, сменяйки различни пози или правейки любов на екстремни места. Достатъчно е само да намекнете - и той веднага ще изпълни всякакво Ваше еротично желание.

Готов е на сексуални подвизи три, четири пъти на ден (понякога и повече), като далеч не е задължително това да е само с една партньорка. За този мъж количеството напълно може да замести качеството.

Стрелецът е майстор на еротичния масаж и използва не само ръцете си, но и устните... Обича сам да открива местонахождението на "горещите точки" по тялото на партньорката си.

Изключително лесно е да доведете Стрелеца до 'пълна бойна готовност' - той се възбужда дори при съприкосновението на мъжкото си достойнство с женско тяло, да - и през дрехите!

Женските крака, обути в чорапи с жартиери са фетиш на огромна част от Стрелците.

На мъжете от тази зодия безотказно им въздействат класически похвати, като например да седнете кръстосвайки елегантно краката си, а след това бавно и шумолящо да смените позата... или пък уж небрежно да си играете, разклащайки обувката си, като я 'държите' с пръстите на крака си...

КОЗИРОГ

Любовта и сексът за Козирога са такива естествени потребности, като сънят и храната. Възможно е още при първата среща да забележите, че този сексапилен мъж очаква от жената изпълнение на всичките си желания. От неговата гледна точка, във всяка 'ледена кралица' живее 'гореща мацка'. И въпреки че Козирогът не притежава притегателната мрачно-еротична енергия на Скорпиона, в никакъв случай не може да пренебрегнете неговия сексапил. Неговата ярко изразена сексуалност е основната причина и за 'наглостта' му. Освен това, когато Козирогът реши да вкара в леглото си някоя жена, не се съобразява с никакви предразсъдъци. Момичешката наивност и неопитността не са пречка за него, дори напротив, този мъж често е привличан от по-млади особи.

Представителят на тази зодия живее на принципа: "Аз съм секси, ти си секси, защо да губим повече време в приказки?" Той не приема откази и е готов да почака само в един-единствен случай - ако жената има сериозни (наистина сериозни, а не измислени) причини да не пристъпи към развитие на нещата незабавно.

Козирогът се нуждае от увереност, че е обичан. Към своята любима той предявява 'повишени изисквания', като например силна привързаност, дълбоки чувства и пълно себеотдаване. Ако тя достатъчно умело се справя с 'галенето' на егото му и постоянно му дава ясно да разбере, че неговата компания е най-прекрасната в целия свят, то може да бъде уверена, че държи Козирога на 'къс повод'.

Тези мъже не изневеряват и искрено се удивляват, разбирайки за кръшканията на познати и приятели. "За какво ми е друга, след като вече съм намерил идеалната?" Козирогът е готов да принадлежи на една жена безрезервно. Той предпочита домашния уют пред шумните партита, но това далеч не означава, че с него ще скучаете. Козирогът е като качествен коняк - с възрастта става все по-благороден, а сексуалните му 'техническо-тактически' характеристики само се подобряват.

Въпреки това, идеалната жена, от гледна точка на Козирога, трябва да бъде не само прекрасна любовница, но и да е блестяща в други роли - да е добра домакиня, домашен психотерапевт и верен приятел едновременно. При положение, че дамата отговаря на гореизброените условия, този мъж е готов да се съгласи, че безоблачната, истинска любов наистина съществува и че неговата любима му е предначертана от самата Съдба.

Козирогът е 'парично-ориентиран' мъж и борави с финансите изключително разумно, внимателно, отичтайки всички възможни рискове. Той винаги прави това, което счита за свой дълг.

Ако интересите му не съвпадат с тези на другите, не прави компромис. Дори и да Ви се струва, че сте победили и можете да го преубедите, не се залъгвайте! По този начи (правейки се 'на луд') той просто се опитва да печели време.

Този човек определено умее да се самоконтролира. По лицето му практически е невъзможно да бъдат разчетени истинските му мисли. Но без значение колко сдържан и хладнокръвен изглежда, в дълбините на душата му със сигурност гори огънят на страстта. Що се отнася до постигането на цели - можете да вземете Козирога за пример. Той знае, че всички таланти на света не са достатъчни, ако не бъде положен труд, при това, без жалене на силите. Което всъщност е и ключът към неговите успехи както в професионален, така и в личен план.

Козирогът е роден мениджър, който почти мигновено може да се окаже на върха на професионалната стълбица.

Практичен, честолюбив и решителен, той не забравя хората, които са му помогнали и е готов щедро да им се отблагодари.

Неприятностите и проблемите не са в състояние да го откажат - той ще започне всичко отначало с нови сили.

Мъжете от тази зодия, много повече от други знаци на Зодиака, са склонни да сключват брак по сметка. Не виждат и нищо лошо в това да съчетаят любовта и финансовите интереси. Нима сред богатите жени няма в коя да се влюбят? Козирозите са уверени, че пословичната фраза 'любовта не се нуждае от пари' е измислена от някой, който никога не е притежавал разкошна вила (примерно).

Във взаимоотношенията той е свикнал да взема от любимата всичко и да отдава по-малко. Ако съществува възможност изобщо нищо да не дава, този тип с удоволствие ще се възползва. Мъжете Козирог не са в състояние да положат каквито и да било усилия, за да се окажат поне мъничко по-привлекателни или атрактивни заради някого или пък да се опитат да му угодят.

Козирогът и секса

Козирогът е уверен, че истинската любов може да се разпознае само в сексуалния контакт, и отново, и отново е готов да убеждава в това си мнение другите. От гледна точка на този мъж, сексът е една от най-важните 'съставни части' в живота, ето защо е по-добре той да е планиран пo от рано, а на всякакви еротични импровизации можете да се радвате, ако сте подготовили Козирога предварително и както трябва.

Той предпочита жени, които знаят как да му доставят удоволствие, без да се налага да му прехвърлят инициативата и въобще, ако може, да не се напряга излишно. Козирогът е убеден, че мостът не се гради само от едната страна и поради тази причина неговата партньорка трябва да има в арсенала си набор от еротични похвати и трикове, с помощта на които от време на време да му прави приятни сексуални изненади.

Мъжете от тази зодия се гордеят с потентността си и способността си да правят секс (почти) безкрайно дълго. Сред Козирозите има и такива 'гадинки', които обичат малко преди настъпването на оргазма да се откъсват от партньорката си, искайки от нея да ги дари с орални ласки, а след това да сдържат еякулацията си дотогава, докато жената не свърши преди тях.

Сексът за Козирога е своеобразен ритуал, чрез който могат да се освободят от напрежението. Предпочита да прави любов на специално предназначените за целта места - като удобна, голяма спалня или върху дебел килим, постлан пред горяща камина; а приглушената светлина, приятната музика и леките алкохолни напитки вървят в комплект.

Да се опитвате да ръководите Козирога в леглото е грешка, а особено голяма - да му говорите какво трябва или не трябва да прави. Да възбуди и задоволи партньорката си за този мъж е въпрос на чест, освен това интуитивно усеща какво ? е нужно... Ако пък му покажете, че е прекрасен любовник, то Козирогът е в състояние да надмине себе си.

Любимата му еротична игра на съблазняване са 'горещи', секси танци, съпровождани с постепенно разсъбличане и на двмаата партньори. Обожава, когато танцът премине в правене на любов в същия ритъм.

Възбужда се особено много от женските гърди и по-точно от зърната...

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е великодушен, отворен за общуване и винаги се интересува от другите хора, вземайки активно участие в живота им. Всъщност той е щастлив само, когато усеща, че е нужен някому. Има много познати и се впуска през глава в разрешаването на техните проблеми, без да жали време и сили.

Водолеят е винаги в търсенето на нови, интересни решения - при него аналитичните способности са ярко изразени. Оптималният вариант да възбудите интереса му, привличайки го към себе си е да споделите някакъв свой проблем и да не го оставяте да скучае. Отличителните му черти са любопитство и изобретателност.

Въпреки всичко, обаче, Водолеят е донякъде пасивен и плах по природа и обикновено предпочита да изчака, докато жената не направи първата крачка. Ако тя иска да отиде на среща с въпросния мъж, то ще ѝ се наложи да действа крайно внимателно, поемайки инициативата в свои ръце, за да не изплаши потенциалния кавалер.

Но това изобщо не бива да Ви говори, че Водолеят е равнодушен към жените. Просто за него страстта е немислима без приятелство, а приятелството не се появява за една нощ. Ако искате да съблазните представител на тази зодия, обгърнете се с малко повече мистерия. С други думи, периодично показвайте и разкривайте различни черти от характера си, бидейки непредсказуема. Особено ефикасна е старата методика "от ангел към демон" или от "предизвикателна жена към свенлива госпожица". Вашата задача е да изглеждате ту непристъпна, ту готова да правите секс където и както и да е, но никога, никога не допускайте да изглеждате 'евтино'! Повтаряйте споменатия цикъл няколко пъти, без да го жалите. Краката на Водолеите се подкосяват от 'убийственото' съчетание сексапил и разум... така че, ако в промеждутъка между любовните игри Ви се ще да му разкажете за чудесата на древните маи, например, не се колебайте да го направите. Богатата Ви ерудиция ще бъде високо оценена и ще предизвика възхищение у избраника на сърцето Ви.

Водолеят не е създаден, за да работи и живее в постоянно напрежение. Той е много креативен, но да го наречете добросъвестен сътрудник, значи да противоречите на истината. От време на време е нужно лекичко да го 'пришпорите', но го направете крайно тактично, защото мъжете от тази зодия не търпят да ги командват.

Водолеят може да говори и обяснява нещо с часове, дори дотолкова, че да започнете да се прозявате от скука или да се изнервите от досада, но когато става въпрос за изясняване на любовни взаимоотношения, стойте и гледайте - той на мига ще се затвори в черупката си и ще млъкне. При това дори, когато става дума за мъничко недоразумение. Имайте предвид, че понякога е склонен да прикрива чувствителната си, ранима душа зад цинизъм или мълчание.

Този мъж е новатор по природа. Не изпитва никакво уважение към обичаите и традициите, защото предпочита да измисли и реализира нови.

Опитът да 'опитомите' Водолей, в болшинството от случаите, си е чиста загуба на време. Той желае да бъде свободен като вятъра. Обожава да пътува. Независимостта му, обаче, често си играе лоши шеги с него - въпреки че има много познати, истинските му приятели са изключително малко.

Водолеят се отнася почти небрежно към парите - често те изтичат измежду пръстите му като вода. Въпреки това, той е способен да заработва добре, стига тези средства да не са нужни само нему, а и на близките му - това е неговият главен стимул.

Този мъж се влюбва лесно, но не бърза да направи предложение за женитба, до последно се опитва да открие своя идеал. Ако се омъжите за Водолей ще Ви бъде трудно да сте нещастна. Той е остроумен и нежен, от душа се наслаждава на живота и се разбира с хората. От Водолеите излизат добри съпрузи - изневеряват изключително рядко и флиртуват само от любопитство и стремеж за разнообразие. Така че постарайте се да запазите интереса му към Вас жив.

Водолеят и секса

За Водолея жената е много повече от 'сексуален обект'. Интерес за него представлява не само тялото ѝ, но и нейната душа и мисли. Той пристъпва към същинския акт крайно внимателно, без да бърза, наслаждавайки се на любовната игра. Би било логично да се предположи, че и самият акт ще се изпълни толкова виртуозно, но уви, това далеч не се случва често. Водолеят е лесно увличаща се натура и може да е дотолкова погълнат от подготовката за събитията, че еротичната прелюдия да бъде в пъти по-дълга от самото съвокупление.

В действителност Водолеят не е лош любовник. Той се грижи партньорката му да достигне до кулминация, но понякога бързичко издиша, сякаш сте спукали балон.

Всяка от неговите еротични фантазии е достойна да бъде изпълнена незабавно, но често тези сексуални блянове преминават през главата на мъжа от тази зодия само, когато е сам... Склонността на Водолея към мастурбация е пословична и може да се отрази на потенцията му (по-точно, водейки към отсъствието ѝ) или да причини проблеми с еякулацията.

Водолеят никога не отказва да пробва нещо ново. Леглото за него е сцена и той с всички сили се старае да изпълни не една и две роли. Честата смяна на позите е типична за него и понякога това може тотално да изнерви партньорката му.

Като цяло сексът с Водолей си е игра на руска рулетка. Жената може да получи както няколко оргазма, така и да остане крайно неудовлетворена или да се 'обзаведе' с охлузвания, синини и натъртвания.

РИБИ

Мъжът Риби е страстен, емоционален, подвижен и... абсолютно непредсказуем. Постоянно е разкъсван от някакви вътрешни противоречия, и колкото и странно да Ви се струва, той с радост би правил абсолютно противоположни едно на друго неща, при това едновременно.

Благодарение на вродената си емпатия този мъж е като силен магнит за околните. Предпочита да вижда хората, такива каквито те самите искат да бъдат видяни, а не такива, каквито де факто са. Казано с други думи - носи розови очила, воден от принципни съображения.

Мъжът Риби има слабост към чувствените жени, особено ако в допълнение към сексуалността си, те демонстрират и желание да доминират. Идеализира влюбените и омаловажава прегрешeнията им.

Притежава природни склонности към архитектурата - особено добре му се отдават изграждането на въздушни кули и строежа на пясъчни замъци... Любимото му занимание е да си мечтае за идеалната любов.

Нужен му е само "пълният комплект", състоящ се от романтични разходки под лунната светлина; признания в стихове; букети от дъхави рози, които пламенно да поднася на избраницата си; еднакви въжделения и интереси; чувство за сигурност и дълбоко морално удовлетворение.

Сексът за него е като митичният Граал, който трябва да получи от ръцете на прекрасна принцеса след дълги ухажвания, драми и изпитания на нервната ѝ система, в частност - търпението ѝ.

Но не бива да мислите, че пред Вас стои съвременен рицар - за никаква вярност не може и да става дума, колкото и Рибата да се опитва да Ви внуши това. Животът с човек, който напомня оживял ветропоказател е крайно труден. Ще Ви се налага да бъдете отзивчиви към всяка мъничка промяна на настроението му и най-важното - да го накарате да Ви възприеме като идеал, като символ на стабилност... мястото, където той ще може да се връща, знаейки че там винаги ще го чака Вашата безгранична любов.

Да, той е необикновена творческа личност, умен и обаятелен, но да се омъжите за него е все едно публично да подпишете, удостоверявайки своя мазохизъм. За г-н Риба семейният живот е като пътешествие от точка А (мястото за регистрация на бракове) до точка Б (мястото за разтрогване на бракове).

Този мъж е ярко изразен индивидуалист, който ненавижда работата в екип, а и да си го кажем направо - мързеливичък си е. Ако съществува гениален и необикновено прост начин да се реши сложен и крайно заплетен проблем, Рибите обезателно ще го открият, благодарение леността си и желанието си да приключат с досадната пречка колкото се може по-бързо.

От мъжете Риби стават изключителни представители на творческите професии. Въпреки това обаче, на тях често не им достига практическо мислене, организаторски талант и амбиция, които са необходими за постигането на успех.

По своята същност мъжът от този зодиакален знак напомня не на рибка, а по-скоро на гъбка - той няма свои лични убеждения. Ако е обграден с позитивни хора, то той ще попие техните позитиви, ако се окаже в компания на алкохолици - съвсем скоро ще последва "светлия" им пример.

Мъжът Риби и секса

В леглото той задължително ще започне да ръководи "съвместните действия" и ще се ядоса, ако не срещне мигновена обратна реакция. От неговата гледна точка протакването е равносилно на смърт - ако желае една жена, то трябва да я има незабавно.

Мъжът Риби предпочита тайните връзки и по правило - с омъжени жени. Законови и морални ограничения при него просто не съществуват. Често избира опитни, изискани жени, които искат секс "на всяка цена".

Харесва му, когато партньорката му го съблича бавно, с еротични движения.

Една от любимите му пози е жената да е върху и срещу него, така че двете му ръце да бъдат свободни. На Рибите не им е достатъчно само да мечтаят, те непременно искат да реализират еротичните си фантазии. За съжаление невинаги му се отдава да ги осъществи. Любима фантазия му е да попадне в ръцете на властна партньорка.

Този мъж е истинска находка за тези, които обичат грубия секс в стил садо-мазо. Рибата с удоволствие ще се превърне в покорен роб. Харесва му да угажда на дамата си.