0

В любена сте? Чудите се какъв е вашия избраник и как по-лесно да спечелите сърцето му? Вече ви представихме първа част на пълния наръчник за жени, който ще извади наяве всички важни черти и изисквания на вашия любим. Днес ви представяме втората част от упътването за мъже

Влюбена сте? Чудите се какъв е вашия избраник и как по-лесно да спечелите сърцето му? Вече ви представихме първа част на пълния наръчник за жени, който ще извади наяве всички важни черти и изисквания на вашия любим. Днес ви представяме втората част от упътването за мъже

ЛЪВ

Мъжът Лъв е винаги в роля: той е дяволски привлекателен и съвсем съзнателно използва този факт. Веднага след като влезе някъде, погледите на присъстващите се отправят към него, подобно стрелката на компас...

Лъвът предпочита красивите жени, но при едно условие - те трябва да бъдат облечени стилно, но семпло и да говорят с тих глас, най-добре шепнейки, така че да не засенчват неговата царствена особа.

При по-близко познанство Лъвът често се оказва тиранин и деспот.

Мъжът от тази зодия обожава да участва в съревнования и непременно печели. Дори неговото поражение се превръща в малка победа. Какъвто и кисел лимон да сервирате на Лъва, той винаги е способен да изтръгне и последната капка от него, превръщайки киселия плод във вкусна лимонада.

Повечето от Лъвовете са екстроверти, когато са сами буквално повяхват и разцъфват отново при появата на потенциален слушател или зрител. Обичат да се смеят много и силно.

Ако се опитате да погледнете емоциите и чувствата, криещи се зад лъвската мания за величие, ще установите, че и този хищник си има уязвимо място.

Лъвът се нуждае и често се обграща с хора, които му се възхищават, за които е като слънчева светлина и които не пестят думи, и начини да ласкаят царствената му особа.

Лъвът не обича половинчатите неща - това се отнася за всички сфери от живота му, в това число и любовта. Ако има любовна връзка - то във въздуха трябва да искрят изблици на чувства, а душите да горят в огъня на страстта.

Лъвът е убеден, че животът ни е просто една игра. Той е солидарен с Шекспир и винаги излиза на сцената, за да играе - с любовта, с живота, с парите... надявайки се да победи Съдбата...

От Лъвовете се възхищават и мъже, и жени. Първите - защото Лъвът рядко (или по-точно - никога) позволява да бъде унижен; да 'падне' до степен, че другите да могат да тъпчат отгоре му, а вторите ценят в него умението да се държи царствено, да бъде ефектен и впечатляващ.

Лъвовете са добри и верни приятели, които в трудна минута ще окажат подкрепа не само с думи, но и с дела.

Типичното състояние на мъжете Лъв е да са влюбени.

Партньорките им, дори тези, които не са съумели да се справят и преглътнат размерите на егото им, по правило не остават с лоши чувства след раздялата, като повечето от тях запазват и възхищението си.

Въпреки всичко казано до тук, представителят на тази зодия може лесно да бъде манипулиран. Обсипете го с ласкателства и хвалби, без да се боите, че можете да прекалите и дори не е нужно да се стремите да правите комплиментите си възможно по-тънки. С помощта на тази тактика от Лъва можете да получите каквото пожелаете - повишение на заплатата, услуга и дори предложение за брак.

Ако в момента мъжът Лъв не е влюбен, това може да означава само едно:  че той току-що е разлюбил някоя жена, и е поставил едновременно два препинателни знака: точка в края на романа и многоточие на поредната страница от живота си. Бъдете сигурна, че той е готов за начало на нова любовна история. Лъвът не може да бъде истински щастлив, ако редом до него няма очарователна персона, която да е готова да пърха около него.

По ирония на съдбата, въпреки склонността си към любвеобвилност, Лъвът далеч не може да бъде титулован като експерт по отношение тайните на женското сърце. За съжаление доста често сключва брак не с дамата на мечтите си, а с тази, която най-добре е е съумяла да използва неговата най-голяма слабост - тщеславието.

Можете да 'побъркате' Лъва и по доста по-'хуманен' начин - просто му намекнете за някаква съществуваща тайна или загадка в живота си и... побързайте да се хвърлите в прегръдките му. Този самоуверен тип, който е убеден, че жените са прозрачни, рязко загубва устойчивостта си, когато разбере, че всъщност нещата стоят по малко по-различен начин...

В работата си Лъвът далеч не е изряден и търпелив, но умее по невероятно убедителен начин да представя плодовете на труда си. Детайлите и малките подробности го дразнят безкрайно, ако изобщо ги види, и той никога не е виновен, че нещо не се е получило както трябва. Това разбира се никак не радва колегите му, но през лъвската глава дори за миг не минава мисълта какво очакват другите хора. Лъвът е творческа натура, но в глобален мащаб - неговото творчесто рядко има дълбочина.

Той моментално губи царственото си великодушие, ако плановете му бъдат осуетени и е препоръчително да бъдете крайно внимателни при общуването си с него в такива моменти. Най-добре да изчезнете нанякъде или да не го провокирате.

Впрочем, в борбата между Лъва и Депресията, победител винаги излиза Лъвът. По някакъв начин той винаги намира у себе си повод да се изкачи отново на гребена на вълната.

Представителят на тази зодия е болезнено ревнив и надали ще успеете да се отървете от склонността му да Ви подлага на кръстосан разпит - къде сте ходили, какво, с кого и защо сте правили... Също така бъдете готова и да Ви подозира в изневяра или началото на нов романс при всяко Ваше излизане без него. Оптималният вариант е да се държите като кралица, за която е недопустимо да се мислят подобни неща.

Лъвът и секса

Сексът за Лъва е още един повод да демонстрира своето майсторство и да проведе еротична презентация. Бъдете сигурна, че с царствено величие ще пренебрегне всички условности и правила. Жената, която се озове с него в леглото, трябва да запомни едно много важно нещо - той не търпи отказ, така че по-добре се откажете от главоболието и научете наизуст наръчник от сорта на  "10 причини, поради които да правим секс". Цялата работа е там, че Лъвът е дотолкова уверен в собствената си неотразимост, че приема нещата по следния начин: щом желае интимна близост, няма начин и партньорката му да не иска същото.

Жената за Лъва е като трофей, който след като е в негово владение всякакви деликатни ухажвания, изчаквания и плахи движения са просто ненужни глупости, отнемащи излишно много време. Поради този му специфичен стил у неговата партньорка често се поражда странното чувство, че негласно се е съгласила да участва заедно с Лъва в някаква сексуална олимпиада, но за съжаление той е финиширал пръв, оставяйки я далеч зад себе си или, още по-зле, на резервната скамейка. Какво изпитва дамата по време на секса; дали е достигнала до оргазъм; удовлетворена ли е - това са 'глупави' въпроси, които представителят на тази зодия не си задава, но изисква от нея да не забрави да го похвали след акта и да му даде най-висока оценка за отличната техника, която (според него) е приложил.

Запомнете, че Лъвът е готов за секс навсякъде и по всяко време. Той няма да Ви каже - не тук, не сега или не така.

За разлика от някои мъже, които не обичат шумните гласови изпълнения, за Лъва е важен всеки еротичен стон или вик. Това за него са сигурни признаци, че жената е възхитена от уменията и мъжествеността му.

Възбужда се от покорните жени и обича изцяло да контролира процеса - любими са му позите, в които дамата не трябва да прави нищо друго, освен да се наслаждава на ритъма, наложен от него самия.

Ако дълго време лишавате Лъва от секс, бъдете сигурна, че той ще стане буквално неудържим и няма да може да мисли за нищо друго.

ДЕВА

Мъжът Дева има остър ум. Първото, което го интересува за другите хора е имат ли те средства и как се разполагат с тях. От неговата гледна точка, разхищението на парите е един от най-тежките грехове, защото парите са мерилото, с помощта на което могат да бъдат оценени успехите и постиженията на хората.

Все още на света не се е родил човек, който да е способен да уговори мъжа Дева да извърши някакво приключение или авантюра, ако има дори и минимален риск за провал. Девите притежават някакво вътрешно чувство, което работи като сигнална лампичка, предупреждавайки ги и позволявайки им да избягват всякакъв род опасности. Може би това дори не е чувство, а интуиция, подсилена с аналитичен ум и умение да прегледат дадената ситуация, предвиждайки пет хода напред.

"Не"-то, казано от този мъж, винаги означава само и единствено "Не" и никога "Може би".

Мъжът Дева е изключително придирчив в избора си на приятели и много рядко бърка. А ако все пак се случи подобно недоразумение, то то е само веднъж. Девата никога не прави една и съща грешка два пъти.

Този тип е уверен, че всички останали трябва да постъпват съгласно неговите очаквания и именно заради това е прекалено критичен. Той просто не може да премълчи, става ли дума за чужди недостатъци. На Девата буквално ? се завързва езика, наложи ли се направи комплимент някому.

Той с удоволствие спортува, старае се да се храни здравословно и обича разходките на чист въздух. Този начин на живот му помага да се справи с нервността си.

Жените за мъжа Дева са някакъв куриоз, изискващ внимателно изучаване. Странна играчка, с която може да експериментира и да се глези. А сексът е просто още една от множеството приятни страни на живота, но не и цел на съществуването.

Сред родените под този знак има най-много кариеристи. Девите са дотолкова заети с това да постигнат съвършенство в професията си, че за романтика им остава съвсем малко време. Те са последователни, неимпулсивни и притежават силно развито чувство за отговорност. По правило, Девите заемат втория по значимост пост в крупни компании - те са методични, надеждни, отговорни, но заради присъщата им скромност рядко ги назначават на ръководни позиции. Девите са изключително добросъвестни работници и обикновено изпълняват перфектно поставените им задачи.

Никога няма да видите този мъж небрежно облечен или необръснат, неговата педантичност се разпространява и до гардероба му.

Мъжът Дева надали ще Ви накара да полудеете от любов, загубвайки връзка със Земята, но със сигурност ще се погрижи за това да се чувствате щастлива и доволна с него.

Той няма да изисква от Вас да се откажете от досегашните си интереси и ще остане дружелюбен и загрижен във всяка една ситуация. Много е трудно да го накарате да излезе от кожата си, дори и да се стараете с всички сили.

Ако след романтична вечеря затворите вратата пред носа му, той никога няма да започне да блъска по нея и да настоява за продължение на купона. Този мъж ще изчака търпеливо самата Вие да го поканите в спалнята си. Той не е ловец, а по-скоро, тъкмо обратното - предпочита да бъде желан трофей.

Мъжът Дева се отличава с истинско търпение. Там, където другите мъже се отказват от всякакви мераци и спират с опитите си да покорят непристъпно женско сърце, той ще продължи да се домогва до поставената цел.

По отношение на любимата жена Девата често избира ролята на мъжът-баща, защитникът и покровителят, даващ мъдри съвети. За Девата е изключително трудно, просто мъчително, да се реши на женитба. Дълго се разкъсва от съмнения дали изобщо е необходимо да направи тази стъпка, действително ли му е нужна тази жена, достатъчно добре ли е обезпечена, няма ли да започне да се меси в личните му привички, опитвайки се да го откаже от любими за него занимания и... ако разумът му каже 'ок', то този мъж все пак ще направи предложение, но то няма да е разпалено.

В брака той ще внесе надеждност и вярност, но не и желание да излизате по купони, както и устройване на неочаквани романтични изненади. В почивните дни той би предпочел да отиде на малка екскурзия или да почете книга. От друга страна, опасението, че този мъж ще се прибере пиян на сутринта с оправданието "Имам право да изляза за малко с приятели" не важи.

Мъжът Дева е живата гаранция за финансова стабилност - той обича и умее да пести пари, но в същото време не е скъперник. Никога няма да започне да се 'стиска', ако става дума за разумно похарчени пари. Избирайки този мъж, то Вие избирате стабилност, надеждност и сигурност в бъдещето, но не и романтика.

На първа среща с Девата най-добре не закъснявайте, освен ако не искате тази среща да е и последната. Той искрено вярва, че умението да пристигне на време е едно от главните женски добродетели. Освен това изпада във възторг от тактичността, царствената осанка и познаването на етикета. Отивайки на среща с този мъж, няма нужда се опасявате, че ръката му ще предприеме необмислено и нахално пътешествие по коляното Ви.

Мъжът Дева и секса

Мъжът Дева не е Казанова. Далеч не може да бъде обвинен, че 'тича след всяка фуста'. Ако той Ви е показал, че Ви харесва - дерзайте и вземете инициативата в свои ръце. Този мъж е прекалено срамежлив, за да направи първата крачка.

Към първия сексуален акт Девата ще подходи много, много внимателно. Ако сте на Вашата територия, той ще си донесе всичко необходимо (според него) - пижама, самобръсначка, афтършейв, четка за зъби, риза, чорапи, а така също, алармата на мобилния му ще бъде нагласена предварително, за да не се успи за работа.

В леглото той никога няма да се държи грубо, да Ви подчинява на желанията си или да властва над Вас. Неговата любовна прелюдия е разиграна, като по ноти, щателно разучена и дори лееекичко напомня реализирана на живо глава от някой учебник по секс. За сметка на това обаче мъжът Дева, свикнал да подхожда към всичко методично, има идеална представа за женската анатомия и знае какво и в каква последователност да прави, за да може неговата партньорка да изпита оргазъм. Харесва му, когато всичко е красиво и естетично. За да може този мъж да получи пълно удоволствие от секса, в спалнята не трябва да бъде просто прибрано, а (почти) стерилно чисто.

Девата е свръхчувствителен към еротични намеци и буквално му се завива свят, когато една жена започне да го съблазнява по този ефирен начин. Не очаквайте от него полет на сексуалната фантазия, въпреки че той много ще се постарае да Ви се хареса.

Мъжът Дева няма да започне да изучава нови сексуални техники, докато партньорката му не го притисне. И въпреки всичко, казано до тук, представителят на тази зодия бързо ще загуби интерес към секса, ако той стане рутинен. Да, малко вероятно е да Ви изневери, но пък ще отдели внимание да провери дали наистина интернет не е пълен с порно...

ВЕЗНИ

Везните и спорта не са особено съвместими. Сред представителите на тази зодия мъжете с атлетично телосложение са рядкост. Те предпочитат по-интелектуални забавления - шах, карти, монополи и други настолни игри.

Мъжът Везни е добър събеседник и очаква от отсрещните същото. Ако не правите разлика между Моне и Мане или между Бетовен и Пикасо, то надали ще му бъде интересно с Вас.

Представителят на тази зодия е дружелюбен и има ярко изразено чувство за справедливост. Дипломатичен, тактичен, умеещ да носи шеги и на свой гръб. Мъжът Везни е добър колега и доволно лош шеф.

Компромисите са неговата стихия, в която няма равен. Въпреки това медалът има и обратна страна - ако се налага бързо да се вземе някакво решение, то Везните ще се колебаят до безкрайност. Определено не им е присъщо да направят избор самостоятелно.

Основният проблем на мъжа от тази зодия е, че от една страна няма случай, в който той да не иска да пъхне любопитния си нос, но от друга, категорично не е готов да отговаря за нещо лично.

Притежава отлична интуиция. Седем пъти премислете преди да му "хвърлите прах в очите". "Човекът-рентген" веднага забелязва чуждите неискрени подбуди и мотиви, въпреки че рядко използва тази информация за лични облаги. По-скоро се опитва да оправдае тази или онази постъпка...

Мъжът Везни е ценител на прекрасното. Увлича се по архитектурата, живописта, музиката, театъра и... жените... определено жените! В ранен етап от взаимоотношенията той е безкрайно магнетичен и използва очарованието си по пълна програма. Знае как да завоюва жената, въпреки че, когато най-накрая се сдобие с нейната благосклонност, започва да се чуди нужна ли му е тази дама изобщо. Причината за това поведение е своеобразният му перфекционизъм. Везните искат всичко да се случи в най-подходящия момент, по най-съвършения начин.

Най-малките отклонения от идеалния вариант ги карат да започват всичко отначало, но вече обектът може да е друг...

Везните са изключително чувствителни към похвали и комплименти, които, ако са казани на място, могат да ги вдъхновят за всякакви подвизи. За жените, които знаят какво искат, мъжът Везни е лесна плячка. Той неусетно се влюбва, но с големи усилия завършва взаимоотношенията. Ненавижда споровете и скандалите!

Представителят на тази зодия започва да се интересува от момичета от най-ранна детска възраст. Обикновено този интерес продължава през целия му живот. Той би бил щастлив, ако неговата избраница е спокойна, може да се владее и не изпада в крайности и истерии. С голяма трудност различава любовта от приятелството, но в едно е убеден - любимата му няма право да флиртува с други мъже! Това обаче не му пречи да използва правилата на двойния стандарт, стане ли въпрос за него самия... Не очаквайте безпрекословна вярност от мъжа Везни. Той рядко изпитва дълбоки чувства и отношенията му с жените могат да се нарекат по-скоро повърхностни. Този дяволски очарователен мъж не вижда нищо лошо в това да "върти" два романса едновременно...

Привличат го добре облечените жени с дълги коси и влажни, блестящи, подмамващи към целувка устни.

Мъжът Везни и секса

За представителя на тази зодия задача № 1 в секса е оргазмът на партньорката му. На нея ѝ остава просто да поеме инициативата в свои ръце и нежно ( в леглото Везните не обичат насилието и командите) да му покаже какво ѝ е нужно, за да достигне до върха на насладата. Той веднага ще откликне на всичките ѝ желания и незабавно ще се заеме с изпълнението им. Най-важното - недейте да нервничете! Не бързайте! С Везните трябва да сте търпеливи. В никакъв случай не мислете, че ще загубите времето си. Този подход ще Ви позволи да се насладите на прелюдията, а комбинацията от неговата способност да прави любов и спокойствието, на практика Ви гарантира чувство на дълбоко и пълно удовлетворение. Везните са добре запознати с женската анатомия, надарени са с отлична интуиция и са способни да отгатнат и реализират еротичните Ви фантазии.

Мъжът Везни е истински секс-маратонец и нека неговата неатлетична външност не Ви заблуждава. Шансовете да достигнете първа до края са много големи. Но бъдете внимателни - ако сексът се превърне в рутина, Везните веднага губят интерес.

Дори и в пристъп на изгаряща страст този мъж никога няма да скъса дрехите Ви, а "художествено" ще Ви съблече - изцяло в съответствие със собствените му разбирания за красота и естетика. По време на прелюдията той е търпелив, нежен, грижовен и изобретателен, а преминавайки към същината на акта - съсредоточен и целеустремен.

СКОРПИОН

Страстен, емоционален, непредсказуем - Скорпионът рядко се замисля за последствията от своите постъпки, но това далеч не отблъсква околните, по-скоро се случва обратното... Скорпионът буквално излъчва енергията на еротизма - на болшинството от жените той действа абсолютно хипнотично (за щастие има и такива дами, които са 'имунизирани' срещу тази му обаятелност;)).

Следва да кажем, че никак не би навредило, ако Скорпионите носят на врата си табелка, на която да пише: "Внимание, високо напрежение!" или "Не пипай, ще изгориш!". Дамите, които искат просто да пофлиртуват е по-добре да стоят надалече от тези мъже и да не си играят с огъня. Тяхната дремеща, подобно недотам заспал вулкан, сексуалност може да се събуди във всеки един момент, а Скорпионът не търпи провал.

Представителят на тази зодия е напълно убеден, че когато жената казва "не" всъщност има предвид "да", затова бъдете подготвени, че той няма да отстъпи за нищо на света, докато не получи това, което желае. Някъде дълбоко в душата си Скорпионът се досеща за съществуването на фразата "Всичко или нищо", но де факто в живота той активно използва само първата част от това изречение.

Този отмъстителен тип никога нищо не забравя и не прощава и именно поради тази причина изключително лесно си създава врагове. Във всеки конфликт той е много опасен, даже жесток противник и е по-добре да премислите няколко пъти преди да решите да влезете в пререкание с него. Възстановяването на мира след "война" с него е нещо доста сложно: Скорпионът не знае що е това жалост или компромис.

Да се разбере поради какви причини Скорпионът постъпва така или иначе е трудна задача - те сякаш се задвижват от някакви сложни, дори мистични подбуди. Въпреки своята привлекателност в очите на нежния пол, мъжът от тази зодия изключително рядко изневерява на любимата си. Скорпионът е противоречива натура: той с цялото си сърце желае да запази независимостта си, но отчаяно се нуждае от човек, на когото да може да се облегне в труден момент. Този мъж често прилага в действие политиката на двойните стандарти - от една страна той презира чуждите слабости, а от друга - счита наличието на такива у себе си за нещо напълно естествено.

Склонен е да преобразува енергията си в удоволствия: секс, наркотици и... алкохол - това са нещата, с които той често трябва да се справя. Печалният резултат от тези му действия може да бъде наркотична или алкохолна зависимост. Справедливо ще бъде, обаче, да кажем, че Скорпионът обикновено има достатъчно сили и воля, за да може да се справи с тези зависимости: подобно легендарния барон Мюнхаузен, той е способен сам да се издърпа от блатото, в което се е натресъл.

За Скорпионите от съществено значение е и тяхната работа - нито един от тях не изпада във възторг от мисълта, че трябва да извършва физически труд. Представителите на тази зодия умеят да се концентрират, притежават жива фантазия, мъжество, силна воля и жажда за предприемачество - по правило, съчетанието на всички тези качества означава успех. Ако става дума за финанси и инвестиции, то Скорпионите демонстрират отлични делови похвати, а да ги уговорите да вземат участие в каквото и да било "мръсно" бизнес начинание си е на практика невъзможно. Скорпионите имат един огромен недостатък - обожават да решават проблемите мълниеносно, за да могат незабавно да им се разкарат от главата. За съжаление, подобен подход не винаги се оказва успешен.

Скорпионът и секса

Скорпионът обича да доминира - да държи под контрол и емоциите си, и своето либидо. Сексът за него е игра, в която, по правило, му върви. Той се наслаждава на преследването и интересът му може да бъде завладян само от жена, която е харесвана от другите мъже.

Озовавайки се в леглото със Скорпион, можете да разчитате, че реалността ще надхвърли всички Ваши очаквания. Той е ненаситен, но само не очаквайте от него някакви специалн сексуални техники и похвати. Когато прави любов, този мъж се ръководи единствено от чувствата и поривите си, както и от мисълта за задоволяване на потребностите си.

Неговите целувки никога не са нежни, и като цяло му харесва да действа доста грубо, понякога дори болезнено. Синини и смучки Скорпионът с удоволствие оставя върху тялото на партньорката си, "маркирайки" по този начин своята "собственост". Той е убеден, че на всички жени им харесва да бъдат покорени и да се подчиняват на мъжа, ето защо често се държи в леглото в съответствие с тези си убеждения - крал, пред който жената трябва да коленичи и... да "провеси език".

Гола, току-що излязла от банята, жената може да го подлуди, ако силне притисне мокрото си тяло в него. В този случай Скорпионът надали ще стигне до леглото, по-скоро ще люби партньорката си още в банята, прилепяйки гърба й до студените плочки. След първата "еротична серия" вероятно ще последва и втора, но в спалнята. След секса със Скорпион е твърде възможно да се почувствате така, сякаш са Ви пуснали първо в бетонобъркачка, а след това дълго са преминавали през Вас с валяк за асфалт.

С тях е изключително трудно да се споразумеете за контрацепция - Скорпионите ненавиждат презервативите и половият акт с употреба на предпазни средства е подвиг, който сякаш не им по силите. За тях крайно важни са собствените им усещания и възможността да доведат започнатото до край. Не ненавиждат нищо повече от това да се опитате да ги поучавате - приемат го като лична обида и обвинение в сексуална некомпетентност.

Обожават еротичните експерименти, дори и най-странните, а основният критерий за избор е незабравимото преживяване. Тези мъже обожават да използват играчки за възрастни. Повече ги влече сексът в необичайни места и с всички сили се стараят партньорката им да получи не един оргазъм, а няколко.

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИАКА