ХОРОСКОП: Пълен профил на мъжете от 12-те зодии (I ЧАСТ)

ХОРОСКОП: Пълен профил на мъжете от 12-те зодии (I ЧАСТ)

Влюбена сте? Чудите се какъв е вашия избраник и как по-лесно да спечелите сърцето му? Тук ще откриете буквално пълен наръчник за жени, който ще извади наяве всички важни черти и изисквания на вашия любим.

ОВЕН

Без значение каква роля в живота Ви заема Овенът - приятел или съпруг, този мъж е еднакъв във всяко амплоа. Той е агресивен, енергичен и егоистичен до мозъка на костите си.

Представителите на тази зодия често са непрактични и импулсивни, но никога скучни. Може да имат доста недостатъци, но в никакъв случай не бихте ги упрекнали в липса на фантазия. Животът на Овена е като чаша с пенливо вино - там винаги нещо се случва, кипи и 'гъделичка'. Когато отидете с него на среща няма как да бъдете сигурни къде и по какъв начин ще приключи рандевуто. Освен това трябва да свикнете и с регулярната промяна в поведението на мъжа Овен - в единия ден той може да харчи безразборно, а на следващия да пести всяка стотинка.

Представителите на тази зодия омагьосват жените до такава степен, че нежните създания буквално губят ума си. Избраницата на Овена обикновено получава всички прелести на живота, които може да си пожелае, но често изпитва усещането, че се намира на ръба на вулкан, който ще изригне всеки момент. Овенът се държи като ревностен собственик - неговата любима трябва да му принадлежи безрезервно - от главата до петите. Самият той обаче обожава леките авантюри (понятието брак за него е сходно със затвор, а мъжът от тази зодия определено мрази да се чувства като арестант). Парадоксът е, че същото време изисква от партньорката си абсолютна вярност. Ако тя му изневери, дори и без да е имало физическа 'консумация', то връзката им приключва веднага и завинаги. И за да не се случи подобно нещо, Овенът винаги е нащрек и ревнува от всичко и всички, които носят мъжки панталони.

На жената, която е отдала сърцето си на Овен, никак не й е лесно да издържа на забързания начин на живот, който води любимият й. Дамите, които си мечтаят за спокойствие, домашен уют и утопична идилия следва да избягват мъжете Овен.

Често зад неговите арогантни маниери на егоист се крие очарователно малко момче, което се нуждае от майчинска закрила. Така че колкото по-скоро успеете да вникнете в неговата истинска същност, скрита зад шумното му перчене, толкова по-бързо ще успеете да покорите сърцето му. Идеалната жена за него трябва да бъде въплъщение на женствеността, но в същото време да е и дръзка 'хулиганка'.

По правило мъжете Овен имат страхотно чувство за хумор и ако са в състояние да понесат цинични изказвания, то плоските и глупави шеги за тях са отблъскващи.

Овенът е роден лидер. Той обича да прави всичко по своему. Този мъж е в състояние да заработи купища пари, но често се случва така, че не е богат. Харесват му лукса и екстравагантността, но имайте предвид, че няма да Ви позволи да харчите заплатата си, купувайки му мили подаръци, защото за него това е признак, че демонстрирате своята власт.

За да запазите любовта на Овена, трябва да се научите да бъдете романтична, безгрижна, интересна, различна всеки ден и да се лишите от излишната скромност. Ако съумеете да го убедите, че сте най-прекрасната в света, сърцето му ще е Ваше завинаги. На практика Овенът никога не започва няколко връзки едновременно. Не е в състояние да прикрива чувствата си и ако отношенията Ви са към края си, то Вие лесно ще разберете това само по погледа или тона му.

Овенът лесно се пали и бързо избухва. Ако се скарате, той може да Ви наговори 100 обидни неща в рамките на минути, а след час да бъде искрено удивен, че Вие все още помните думите му. Често именно той прави първата крачка към сдобряването.

Ако Овенът е уверен в нещо, то Вие можете да загубите целия си живот, доказвайки му, че греши, но така и да не постигнете желания ефект. В такива случаи той сякаш спуска щори пред очите си и запушва ушите си с памук, а в следващия миг пък може да му хрумне да направи нещо съвършено противоположно. Абсолютно безсмислено е да му казвате, че само преди минути е имал съвсем друго мнение - той даже няма да си спомня за този момент.

С Овена е лесно да поддържате разговор, особено ако говорите за него самия.

Овенът и секса

Овните, по правило, обичат да доминират и да играят по свои правила. Озовавайки се с мъж от тази зодия в леглото (ако разбира се е в леглото, а не в колата или някъде другаде, защото подобни възможности са повече от вероятни), то надали ще правите любов в мисионерската поза.

Типичният женски отговор "Дай ми време да помисля" с Овена просто не върви. Той иска да чуе 'да' незабавно и веднага да се пристъпи от думи към дела. Може би неговата 'атака' ще Ви се стори твърде стремителна, но имайте предвид, че почти не съществува възможност да забравите въпросната нощ (ден). Ще му хареса, ако му направите комплимент за начина, по който прави секс, но не прекалявайте с ласкателствата, тъй като той не е глупав и е в състояние да различи фалша от искреността.

Ключовата дума в правенето на любов с Овен е 'импулсивност'. Мъжът от тази зодия се отдава напълно и очаква същото и от Вас - без задръжки и скромничене. Той ненавижда, когато еротичните му фантазии са посрещани без ентусиазъм. Обича пламенните жени и всичко, което дори отдалеч му напомня за рутина, го отблъсква. Затова, ако желаете да омаете Овена, просто бъдете страстна и изобретателна.

Този мъж няма навика да се замисля за последствията и когато прави секс може да мисли само и единствено за случващото се в настоящия момент. Уви, за контрацепцията трябва да се погрижите сама. Да, може би, някъде около леглото си той ще има презерватив, но това далеч не означава, че ще го използва по собствена инициатива.

По време на самия акт Овенът се държи по същия начин, както и в ежедневието - предпочита да 'стои на командния пулт' и да дава разпоредби.

От всички останали представители на Зодиака, мъжът Овен е най-склонен към садизъм - за да получи оргазъм понякога му е нужно да хване грубо партньорката си за косата... като това е едно от 'най-милите' неща, които може да направи...

Изпада във възторг от коленичила жена и поради тази причина обожава всякакви сексуални вариации на тази тема.

Да контролирате поривите на Овена в леглото е възможно само в позата 69 - единствено тогава сексът няма да напомня на път с еднопосочно движение.

ТЕЛЕЦ

Упорит, твърдоглав и несломяем - Телецът никога не бърза с взимането на решения, но ако вече си е поставил цел, то ще се движи към нея като жив валяк за асфалт - бавно, но сигурно. Спорът с Телец си е истинско изпитание за нервите. Този мъж не само не умее да преговаря, но и не желае да се научи да го прави. "Съществуват две гледни точки - едната е грешна, а другата е моята" - счита Телецът и никакви доводи не могат да му въздействат.

В спора той предпочита да използва не толкова словесни аргументи, колкото езика на тялото. Поради факта, че природата обикновено не лишава Телеца от силни мускули, гледката си е доволно заплашителна. :)

Мъжът Телец е убеден в това, че любовта от пръв поглед е пълна глупост, измислена навремето от отвеян романтик. Нуждае се от време, за да може страстта да го завладее и по правило, влюбването му е предшествано от дълъг подготвителен период. Обичайните женски похвати от типа на кокетниченето, практически нямат никакъв ефект върху този мъж.

Телецът обича да се обгражда с комфорт. Ако Ви е поканил на гости в дома си, всичко ще бъде като сцена от любовен роман - приглушена светлина,  тиха и приятна музика, шампанско... при това, сервирано със стил. Всички тези детайли за него са не по-малко важни от самия процес на съблазняване и резултата от това.

Телецът е способен да пропусне 'последното питие', ако види, че дамата все още не е взела окончателно решение и спокойно да се отправи да спи.

Мъжът Телец се отличава с умението си да се разбира с околните. Ако критикува някого за нещо, то ще го направи градивно. Този мъж не се страхува от тежката работа - колкото повече препятствия има на пътя му към целта, толкова по-голям интерес представлява тя за него.

Той надали ще отиде на разпродажба, за да си купи по-евтини дънки. Телецът далеч не е склонен да икономисва по този начин, тъй като предпочита само най-доброто. Няма значение за какво става въпрос - за питиета, храна или секс - всичко трябва да е първокласно.

Праволинейните Телци обичат жени, които не издребняват във въпроси от сорта на "Ти обичаш ли ме?". Тези мъже няма да Ви пеят серенади под прозореца и не очаквайте, че ще Ви предложат брак, слагайки пръстен на дъното на чашата с питието Ви например.

Мъжът Телец не изпитва никакви съмнения в собствената си сексуалност, затова не изпитва и необходимост да се самодоказва пред партньорката си.  Ако искате да бъдете с него ще трябва да се приспособите към неговия вкус, което не е никак трудно, защото за Телеца жената е красива такава, каквато е.

Представителят на тази зодия знае цената на парите и посяга към спестяванията си само, когато е твърдо убеден, че това е наистина необходимо. Никой не може да го накара да посегне към скътаните си авоари, освен ако той самият не е готов да го направи. Въпреки това не бързайте да окачествявате въпросните мъже като скъперници - това, че не хвърля парите си на вятъра, далеч не означава, че ще му досвиди да Ви поднесе обеци с диаманти, ноутбука на Вашите мечти или билет за пътешествие като подарък за рождения Ви ден.

Въпреки факта, че Телецът създава впечатление за здрав и силен човек, на него му е нужно доста време, за да се възстанови след боледуване.

В сравнение с другите представители на Зодиака тези мъже ходят значително по-често на лекар. Не се страхуват от медицинските специалисти, защото инстинктивно усещат, че трябва да се грижат за здравето си.

При общуването с Телец най-добре избягвайте съветите и препоръките, дори и много да Ви се иска да ги изкажете. Външно миролюбив, той лесно се ядосва, когато си помисли, че го подценяват.

Телецът се отличава със завидна злопаметност и неумение да прощава - така че не се изненадвайте, ако по време на спор, той изкара всичките Ви грешки, при това от самото начало на познанството Ви.

Жената, която иска да получи нещо от Телеца посредством заплахи или шантаж, я очакват големи неприятности. По-добре действайте елегантно, меко и с финес.

Телецът е склонен към ревност, а неговата ревност е всеобхватна. Един от малкото представители на Зодиака, който сериозно ще осмисли предложението Ви да си останете приятели след раздялата - просто, защото собственическото му чувство е твърде развито. Въпреки това преди да продължите отношенията си по този начин, претеглете всички 'за' и 'против'. Телецът е доволно труден за общуване човек, който критикува (почти винаги градивно)  всичко и всички.

Друго типично качество - способни са да защитават докрай своята гледна точка, дори и когато тя отдавна е загубена.

Рядко правят нещо, което да е в полза и на другите - прекалено големи егоцентрици са.

Мъжете, родени през първите две седмици от този знак на Зодиака, като правило, не се отличават с търпеливост. Те искат да получат всичко "тук и сега", незабавно! Дотолкова са устремени в постигането на целите си, че често губят много повече енергия, сили, време и нерви, отколкото е необходимо.

Тези, които са се появили през последните две "телешки" седмици, са склонни към "заобиколни маневри". Те винаги ще проверят щателно нещо преди да се хвърлят към него.

Ако искате да се научите как да общувате правилно с мъжа Телец, вземете пример от тореадорите, които не се втурват директно към бика, а търпеливо изчакват той сам да се приближи до тях...

Телецът е идеален партньор за търпеливите и разумни жени, които търсят в мъжа закрилник и мечтаят да могат да се скрият зад крепкото му рамо от всички житейски несгоди.

Телецът и секса

Представителят на тази зодия обича секса. Ако другите мъже се занимават със сластни игри, за да се отпуснат и удовлетворят собствената си жажда за власт или пък, за да докажат мъжествеността си, то Телецът съвсем не е такъв. Той се интересува от интимността в чистия ѝ вид - секс заради секса.

Мъжът от тази зодия може да бъде окачествен като идеалния любовник - той усеща какво иска партньорката му и никога не бърза да премине от прелюдията към самия акт. Спонтанният секс не е за него. Не очаквайте от него нещо екзотично. Той прави любов по "проверена схема", но за сметка на това полага максимум усилия, за да не разочарова партньорката си.

Някои жени са на мнение, че в секса Телецът е доста простоват и праволинеен. Да, може и да е така, но пък  успехът на крайния резултат не може да се подложи на съмнение. Тези мъже компенсират липсата на фантазия със способността да правят любов безкрайно дълго...

Ако все пак Ви се прииска разнообразие, вземете инициативата в свои ръце. Само не бъдете рязка - един намек е напълно достатъчен.

Естественият аромат на женско тяло действа изключително възбуждащо на Телеца, а ако се поглезите малко, държейки се като мъркаща писанка, то той ще Ви направи уникален чувствен масаж.

Не се изненадвайте, ако поиска да целува пръстите на краката Ви и включи в прелюдията елементи на оралния секс. Телецът обича да пуска в действие езика си.

БЛИЗНАЦИ

Този човек никога не седи на едно място - като че ли именно той е послужил за вдъхновение при създаването на прочутия мартенски заек. Когато си имаш взимане-даване с Близнак започваш сериозно да си задаваш въпроса дали той не се опитва да живее няколко различни живота едновременно.

Той никога не е напълно щастлив 'тук и сега', ето защо бърза да се озове на друго място, където според него ще е по-интересно и хубаво.

В този мъж никога не трябва да бъдете сигурни до край, на 100%, винаги съществува вероятността внезапно, изведнъж, да Ви разлюби, да се усъмни във Вашите (а и собствените си) чувства, да намери друга или да направи всичките тези неща наведнъж.

Близнаците често си противоречат, но това не означава, че не вярват (доколкото им е възможно) и в двете съвсем противоположни версии. Например - той може да ухажва една жена пламенно, но същевременно тя да му е напълно безразлична. Разбира се, всичко отлита бързо - като летен дъжд...

Той ненавижда установените графици и просто физически не е в състояние да спи, да се храни, да работи, да се занимава със спорт или любов 'по часовник'. Близнаците определено мразят да бъдат 'заложници на Времето".

Той е необикновено умен и красноречив. Този мъж е способен в разговор да жонглира с няколко теми едновременно. Даже не си и помисляйте да го победите в словесната баталия! Думите за Близнаците са тяхно любимо оръжие, при това за масово унищожение, и те си ги ползват с обич и завидна кадърност.

Той очарова, омагьосва, съблазнява - и е напълно наясно със силата на своето обаяние. Близнаците постоянно градят грандиозни планове и проекти, но когато се стигне до момента да преминат от думи на дела - ентусиазмът им рязко се изпарява.

Мъжът от тази зодия трудно понася пораженията - обсипва се безжалостно с упреци и потъва в бездната на депресията, което потвърждава тайния му страх да се окаже несъвършен. Въпреки това, по правило, съвсем скоро се появява 'бодра смяна' на подтиснатото, пораженческо настроение - нови интереси, които повличат Близнака в поредния слалом.

Близнакът е способен да запретне ръкави и да свърши една камара работа за време, което ще удиви повечето хора, при това такова количество работа, за което обикновено са нужни двама или повече човека. Но... отново ентусиазмът му изчезва бързо... Този мъж ненавижда рутината и обикновено многобройните му хобита му носят много повече удоволствие от работата.

Близнаците са изключително влюбчиви, но въпреки това, колкото и силно да харесват жената, те не са готови да пожертват заради нея собственото си "АЗ" или да започнат да "играят по нечия чужда свирка".

Монотонността, еднообразието, предсказуемите отношения са нещата, които карат Близнака да се чувства зле и провокират желанието му да изчезне светкавично бързо - а това той го умее. Определено!

За да бъде щастлив на него сякаш му е нужно постоянно да преодолява някакви препятствия.

Ако сте усетили, че на Близнака му е скучно с Вас - внимавайте! Той не е от тези, които дълго се прозяват, излегнати лениво на дивана - съвсем скоро ще си намери друг обект на внимание. А Вие? Вие просто ще станете част от неговите спомени.

Най-големият проблем на Близнака е неговото неумение да доведе започнатите неща до финал. В момента, в който разбере къде се крие същината на проблема и какво точно е естеството му, той престава да представлява интерес за него и веднага съзнанието му се прехвърля някъде другаде.

В работата той често е смятан за "най-бистрия ум" и е ценен заради креативността и новите си, често блестящи идеи. Близнакът е гениален стратег, но изключително лош практик.

Близнаците и парите са почти несъвместими. Те буквално изтичат измежу пръстите им. В момента, в който се видят с някакви средства, придобитото буквално започва да прогорява джобовете им и представителите на тази зодия незабавно си намират повод и начин то да бъде изхарчено.

Кога изпитват стабилност? Единствено при липсата на такава.

В душата си този мъж винаги ще си остане едно малко момче, зодиакален аналог на Питър Пан, който просто отказва да порасне. Съвсем типични за него са 'детските' качества на малкия тиранин - любопитство, вечно търсене на нови и нови удоволствия и страст към разрухата...

Жените играят голяма роля в живота на Близнака, но по правило, той получава и взима много повече, отколкото дава.

Когато мъжът от тази зодия се отправи на лов за поредното женско сърце, той е движен не толкова от сексуално желание, колкото от жаждата да изпробва нещо ново и непознато. Не следва да очаквате от Близнака дълбоки, всепоглъщащи чувства - неговата любов е по-скоро повърхностна. Той пърха от една жена на друга, подобно пеперуда на цветна поляна.

Но запомнете - няма нищо по-сладко от самото начало на романс с Близнак и нищо по-горчиво от времето, когато неговият интерес започне да отслабва... а това, както вече казахме, се случва доволно бързо.

Близнакът и секса

При мисълта за предстоящ сексуален контакт сърцето на Близнака не започва да бие по-бързо, нито пък му секва дъха. Не се заблуждавайте!

Ако има желание той е способен да съблазни всяка една жена и да я доведе до точката на "сексуално кипене". За съжаление обаче това желание невинаги се проявява в него...

Близнакът се вълнува не толкова от самия процес, колкото от това как изглежда самият той отстрани. За някои това изпълнение на двете роли - действащ и наблюдаващ, може и да представлява трудност, но не и за Близнака.

Сексът под завивките, в дълбоката нощ и на тъмно - не са за него. Близнакът се възбужда от светлината, множеството огледала, в които може да разглежда всички детайли на любовната игра и от порнофилмите. Той с удоволствие ще изпробва всичко, което Ви хрумне или пък, което му мине през ума - играчки, лубриканти, афродизиаци, мед, шоколад... всичко! Но никога няма да Ви причини болка, за разлика от Скорпиона например.

Оралният секс за този мъж е просто секс. Близнакът в никакъв случай не може да бъде наречен 'майстор на кунилингуса', но и желанието на партньорката му да му достави удоволствие не предизвиква у него бурен възторг.

Той е почитател на 'разтегленото' удоволствие. Представителите на тази зодия обожават прелюдиите - бавната, изключително бавна любовна игра, дългите предварителни ласки - това са неща, от които кръвта им буквално закипява. Но самият акт, уви, е доста кратък, макар и наситен със страст.

По принцип за Близнака няма никакво значение къде ще се отдаде на любовни удоволствия. Често той е в състояние да се озове в леглото с всяка една жена. Оп! В леглото ли казахме? Разбирайте и в колата, и във входа, и на покрива на някоя сграда дори...

Тези мъже притежават едно изключително качество - освен, че са способни да омаят всяка жена, карайки краката ѝ да се подкосят, те са в състояние и да ѝ говорят точно това, от което тя има нужда да чуе... при това, без дори сама да е намекнала за това.

Когато прави любов, Близнакът удовлетворява най-вече своето собствено любопитство и жаждата си за нови преживявания. Но тъй като умее да създава романтична, чувствена атмосфера 'в спалнята', този му 'изследователски' подход често му е прощаван.

Близнаците обожават разнообразието. Например би му харесало да прави секс и да наблюдава едновременно. Ако партньорката му включи в любовната игра и елементи от мастурбацията, това съвсем ще бъде по негов вкус.

Често е привличан от груповия секс, като почти не отдава значение на съотношението мъже-жени, като участници в процеса. Близнаците често са бисексуални...

РАК

Надали някой може да се похвали, че мъжът Рак за него е като отворена книга. Представителят на тази зодия старателно крие своите тайни дори от най-близките си приятели, а какво остава за случайните познати. Той не се отличава с 'желязно' спокойствие, но пък честичко 'провесва' на вратата табелка с надпис "Потънал съм в себе си, не ме търсете скоро".

По правило Раците са идеалисти и сантиментални мечтатели. Този знак е управляван от Луната и в зависимост от нейната фаза Раците ту се потапят в дълбините на отчаянието, ту се възнасят до немислими висоти на еуфорията. Като допълнителен 'бонус' е и дарбата им да подтикват хората да се движат в тази или онази посока.

При първа среща може да Ви се стори, че Ракът е твърде скован или отнесен и не е склонен да флиртува. Но това е един от случаите, в които първото впечатление е измамно. Следващия път той може да бъде мрачен и недостъпен, а след това капризен и инатлив - да разгадете настроението на Рака е все едно да се опитате да забогатеете, като играете на рулетка. Има някакви шансове, но далеч не големи. Ракът е изключително сложно създание с променливи настроения, който отчетливо вижда и усеща в другите хора дори най-малкия намек за неискреност, болка, тъга или каквото и да било друго чувство. С представителите на тази зодия никога не е твърде лесно или пък скучно.

Мъжът Рак иска да вярва, че е изцяло "ЗА" равноправието между половете и феминизма, но всъщност, дълбоко в душата си, на него му е приятно да се чувства като "закрилник на нежния пол". Обикновено той е вежлив, галантен и обноските му напомнят джентълмен от старата школа.

Ракът предпочита красивите жени, но с това изискванията му не се ограничават. Впечатлението от женското очарование не трябва да изчезва, когато хубавицата заговори. Умниците-красавици въздействат на Рака като магнит. Въпреки това да покриете всички очаквания на мъжа от тази зодия практически не е съвсем възможно.

Този мъж се нуждае от идеал. Ако нещо го е разочаровало, Ракът предпочита да мълчи, затваряйки се в черупката си, отколкото да обсъжда причините за своето внезапно разочарование от нещо, което доскоро го е привличало.

Ракът обожава вкусната храна и разбира от елитни питиета, но не очаквайте от тях подобно умение що се отнсася до избора на подходящи дрехи. Представителят на тази зодия предпочита удобното облекло и вещи. Около него е пълно с такива предмети, към които той се отнася като към най-добри приятели. "С тези ботуши ходих на концерт на  Елтън Джон" или "Този пуловер го носих през студентските си години". Дори не се опитвайте да изхвърлите някоя вехтория от гардероба му - очаква Ви скандал.

Раците обичат да разговарят, не са склонни винаги да преглъщат думите си и имат дарбата да убеждават хората в правотата си. Ако в хода на дискусията някой не подкрепя 'рачешката' гледна точка, този мъж няма да спре да говори, докато не убеди своя опонент. В същото време обаче Ракът е прекрасен слушател.

Не пренебрегвайте и умението му да помага на другите при решаването на проблемите им. Неговият остър аналитичен ум е способен да се справи дори с най-сложните задачки.

Той не обича да рискува - дори и когато е много "напечено" предпочита да прилага консервативни методи.

Ракът е изключително чувствителен, срамежлив и сантиментален, трудно се разделя със стари приятели, работа и градове, в които е пребививал - противопоставя се на тези (и всякакви други) промени с всички сили.

Раците са в състояние да поддържат едно приятелство цял живот. Те обожават срещите със стари познайници, съученици и колеги и винаги намират какво да си кажат с хора, с които не са се виждали от години.

Ако има възможност нищичко да не се променя - Раците обезателно ще се възползват. Подобен подход се разпростира във всички сфери от живота му - от жилището до бизнес делата. Този мъж е невероятно зависим от миналото и помни хиляди малки детайли, за които другите отдавна са забравили.

На него, както на никой друг представител от Зодиака, са му нужни постоянни и регулярни потвърждения и доказателства за това, че го обичате.

Не започвайте с Рака неангажираща ръзка - той се отнася към любовта твърде сериозно, за да бъде принизяван до сексуален партньор за една нощ. Този мъж изисква от любимата си същото, което той самият е готов да ѝ даде - физическа и духовна близост, вярност, нежност, уважение... Той вярва с цялото си сърце в съществуването на истинска любов и е в състояние да преодолее всякакви препятствия - това е неговият начин да бъде щастлив и спокоен.

Раците изневеряват изключително рядко - предпочитат уюта и топлината на собствения си дом пред съмнителното удоволствие от краткотрайните връзки. Те са склонни към дълготрайни взаимоотношения, но ако е настъпила раздяла няма да 'посипват главата си с пепел' твърде дълго и скоро ще намерят нов обект на чувствата си. Ако обаче сте успели да покорите сърцето му, не се съмнявайте - ще Ви помни през целия си живот.

Ракът и секса

Единственото, което наистина му е нужно, това е одобрение и поощрение. Ако жената каже на Рака какъв чудесен любовник е, той ще направи всичко, за да не я разочарова. Ако пък тя е достатъчно умна, за да го накара да повярва, че именно той е човекът, който я посвещава в тайните на секса, то тогава Ракът ще се посвети на нейното удоволствие.

Представителят на тази зодия е свръхраним - никога не му казвайте, че сте правили еди-какво си с бившия си и не му правете остри забележки, че не се справя добре. Той не само ще се обиди, но и на мига ще се затвори в черупката си.

Ракът е снизходителен и напорист едновременно. За да се потопите в морето на удоволствието е достатъчно просто да позволите на Рака 'да води' процеса. В самото начало на любовна връзка с мъж от тази зодия всячески избягвайте каквито и да било прояви на вулгарност, грубост или цинизъм. За този мъж е присъщо да идеализира любимата си и всякакво 'падение' от отредената ѝ роля може да застави Рака да прекрати връзката много скоро. С времето обаче Ракът може да се примири с тези малки недостатъци, стига те да му бъдат 'поднасяни' постепенно и по малко - 'по лъжичка' на няколко дни.

Ако искате сексуалният интерес на Рака към Вас да не охладнее, просто трябва да го 'подгрявате' от време на време като демонстрирате собствените си нежни чувства. В момента, в който този мъж усети, че във връзката Ви преобладава само физическото привличане, а емоциите отсъстват - той ще даде на отношенията Ви заден ход.

Ракът не е от тези, които забравят за прелюдията, бързайки да преминат към същината на процеса. За него е от особена важност не само той да получава удоволствие, но и (преди всичко) жената, с която прави любов.

Ракът в никакъв случай няма да Ви унижи, да Ви причини болка или да Ви накара да правите нещо, за което е сигурен, че няма да Ви достави щастие. За него оргазмът на партньорката му е от съществена важност, а ако се случи така, че да се съчетае с неговия, по едно и също време, това той приема за още едно доказателство за силна любов.

Фантазията на Рака не се ограничава само в пределите на спалнята. Може и да се въздържи от свръхекстремния секс на необичайни места, но пък у дома си ще направи всичко възможно, за да изпълни помещението с чувствена атмосфера.

За разлика от Близнака, Ракът не само е чувал за клитора, но и владее до виртуозност изкуството да Ви достави удоволствие с пръсти, устни или език.

Възбужда се безкрайно от луксозно дамско бельо, от открити рамене, от копринената кожа на гърдите и деколтето, както и от сладкото ухание на цветни парфюми.

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИАКА

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.