ХОРОСКОП: Какво не им е наред на 12-те зодии?

ХОРОСКОП: Какво не им е наред на 12-те зодии?

Всички не сме наред и то не само заради жегите от последните дни. Чудили ли сте обаче какви са характерните проблеми в характера на всяка една от зодиите? Вече няма нужда да се питате, просто прочетете надолу.

Овен

Доминиращ, предприемчив, господарски. Не можете да сте напълно доволни, освен ако не контролирате всичко. Подчинявате се на насоки и заповеди? В никакъв случай! С радост ще тръгнете срещу всеки, който нарочно или по случайност се осмели да стои на пътя ви. Или сте номер едно в начинанието или сте извън него. Често сте арогантни, но това не ви безпокои. Ако не можете да намерите бой, в който да се включите, без проблем ще го създадете. Там, където сте, винаги е бедствена зона. Изглежда никога няма да разберете, че можете да изкарате някого извън нерви с вашето нетърпение и прямост. В рязък контраст обаче, всички онези, които сте родени под знака на Овена, имате качества на безспорни естествени лидери и иноватори. Повечето хора гледат на вас с искрено възхищение и дълбоко уважение.

Телец

"Алчност" и "удоволствие" трябва да са вашите ако не първи, то втори имена. Почти непрекъснато се стараете да възнаградите вашите пет сетива. Парите и вещите доминират в мислите ви и много често управляват начина ви на живот. Упорити, непреклонни, прави или не, когато веднъж решите нещо, никой не може да промени мнението ви. Нужно е околните да внимават с експлозивния ви характер.

Въпреки това, вие сте силни и целеустремени. Сами си гарантирате успеха с упоритостта и волята си.

Близнаци

Думата "близнаци" не ви обрисува достатъчно пълно. Вие сте по-скоро като пеперудата, която каца от цвят на цвят — привлечени сте от почти всичко. Но често не осъзнавате последиците от това, защото за вас е просто "повърхностно" и "неангажиращо". Понякога имате няколко лица и околните не знаят с кой/коя от вас си имат работа. Комуникативни? Със сигурност сте! Обожавате да бръщолевите, дори когато нямате какво съществено да кажете.

Въпреки това, компанията ви е приятна и много често карате околните да се чувстват изключително добре.

Рак

Много, много чувствителни. Чувствата ви могат да бъдат наранени с или без основателна причина. Околните се чувстват малко некомфортно покрай вас, защото не знаят кога и какво би ми натъжило и развалило настроението. Често мислите за семейство? Да, но може би дълбоко в себе си желанието ви е да манипулирате посредством емоционални манипулации. Вие давате живота си за семейството. Но в замяна искате да ви посвещават цялото си време, пълната любов и възхищение САМО на вас. Но разбира се, имате своите изключително позитивни страни. Обичливи сте и лесно изграждате доверие в околните. Всеки ви обича, защото умеете да създавате уют в сърцата на другите.

Лъв

Суета? Не, не сте я създали, но определено я притежавате. Желаете да сте в центъра на вниманието, дори когато имате малка роля в представлението. Очаквате аплодисменти, дори когато не сте ги заслужили. Вашият привиден интерес към околните е само трик, с който да прикриете ненаситната си гордост и личен интерес.

От друга страна, много от вашите приятели непрекъснато научават нещо от вас. Вие сте добродушни и талантливи и много често заслужавате аплодисментите, към които се стремите.

Дева

Скучни, сухи, изморителни. Вашата гордост и желанието ви да поставите всички "на мястото им" много често кара другите да искат просто да си отидат от вас и никога да не се върнат. Ясно е, че не сте участвали в написването на книги за това как да печелим приятели и да влияем на околните положително.

Въпреки това, вие сте сериозни и отговорни към нещата, които започвате. Действително много често вашата прямост поражда уважението на колеги и приятели.

Везни

Равенство, справедливост и баланс са първичните ви лозунги. Другите не харесват склонността ви да балансирате дори при вземането на много важни решения. Никой не знае накъде ще ви "издухат" мненията и решенията ви. Имате нещо като артистични качества, но те са от такъв тип, който околните не биха оценили. Дори може би не биха разбрали.

Родените под знака на Везни сте преди всичко справедливи и се отнасяте изключително добре с другите — без значение какво.

Скорпион

Отмъстителността е вашето ежедневие. Никога не забравяте лоша стъпка или грешен ход и търсите възможност да дадете "заслуженото" на злосторника. Роб сте на навиците и не сте почитател на промените. Само вие знаете какво сте случва в мистериозното ви съзнание. Останалите нямат ни най-малка представа. Но въпреки това, имате склонността да пренебрегвате лошите качества в околните и когато гледате към тях да виждате само положителните им черти. Грижовни сте и надеждни. Моралът и идеалите ви са признати от всички.

Стрелец

Вие сте с ясната представа, че детайлите изграждат цялото. Ориентирате се към завършване на нещата, които сте започнали. Често сте сдържани, но околните са объркани, защото не знаят кога могат да разчитат на вас. Някои считат хапливото ви чувство за хумор за прекалено. На другите им е трудно да определят дали се шегувате или не. Твърде често обещавате "чудеса", но не сте способни да ги осъществите. Въпреки това, вие сте изключително фини. Истински сте във всяко отношение. Озарявате живота на всички, които имат късмета да ви опознаят.

Козирог

Тревоги, тревоги, тревоги. Ако няма нещо, за което да се притеснявате, вие се тревожите именно за това! За съжаление, това е заразно и негативизмът ви кара околните да ви избягват. Думата "работохолик" ви описва най-адекватно. Любов, нежност, разбирателство и състрадание не са във вашия речник. Много малко хора действително значат нещо за вас. Свободолюбиви сте и изпълнени с изключителна мъдрост. Талантите ви не остават незабелязани.

Водолей

Ако помолим някой да ви опише, всички биха използвали думите "странен", "необичаен", "непредсказуем". На хората им е трудно да се справят с вас, защото не знаят какво мислите и как бихте реагирали и действали в определена ситуация. Много от познатите ви биха отказали да присъстват на купона, който организирате именно заради вашата непредсказуемост. Въпреки това, сте изключително позитивни личности, които успяват да приповдигнат духа на всички, дори в голяма компания. Всички ваши близки би обичат и оценяват.

Риби

Подобно на тези подводни същества, вие често сте склонни да се носите по течението на живота. Вашата способност да се справите с реалността е сериозно увредена. Склонни сте да гледате през розовите очила и да се раздвоявате от реалното и нереалното. Това е разочарование за околните, тъй като рядко могат да разчитат на вас, знаейки, че без съмнение ще промените мнението си, когато ситуацията стане критична. Въпреки това, вашите таланти не остават незабелязани. Може би един ден ще научите да бъдете верни на собствените си интереси и да се съсредоточите върху личния си напредък.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.