0

Х ерцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън открадна шоуто за пореден път и блесна в бялозлатната рокля на „Александър Маккуин“, която тя облече през 2012-а – така уважи молбата на организаторите на събитието всеки да бъде в носена дреха, предодоха световните медии.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън открадна шоуто за пореден път и блесна в бялозлатната рокля на „Александър Маккуин“, която тя облече през 2012-а – така уважи молбата на организаторите на събитието всеки да бъде в носена дреха, предодоха световните медии.

Актьорът Хоакин Финикс, който блестя в „Жокера“, се поклони на втория по ред за британския престол принц Уилям.

На тържеството принцът пристигна със съпругата си Кейт. Роклята ѝ е още от септеври 2012 г., но тогава е с по-широки ръкави.

Принц Уилям бе издокаран в класически смокинг. Херцогът на Кеймбридж изрази недоволството си за тазгодишните номинации – по-точно за липсата на етническо разнообразие сред актьорите.

Меган и Хари не бяха забравени. Брад Пит за съжаление не успя да долети до Роял Албърт Хол в Лондон за церемонията, за да получи наградата за най-добра поддържаща роля за „Имало едно време в Холивуд“. Колежката му Марго Роби я прие от негово име. В речта си тя погледна към Кейт и Уилям и заяви: „Брад твърди, че ще кръсти статуетката си Хари, след като я отнесе в САЩ. Негови думи, не мои.“