Хиляди пенсионери получават пенсиите си без такси чрез EasyPay

Хиляди пенсионери получават пенсиите си без такси чрез EasyPay

На 300 клиенти от златна възраст, които заявят получаването на пенсията по EasyPay карта, компанията ще изплати една битова сметка

Хиляди пенсионери вече избраха да получават пенсията си по EasyPay карта. Условията са изгодни, защото пенсионерите получават пенсията си по прилежаща сметка (IBAN) към безплатната карта, която няма такса за издаване, поддръжка и закриване. Предвид покачващите се такси за разплащателни сметки и за теглене на банкомат през последните месеци в България, EasyPay карта се откроява като много изгоден вариант за получаване на пенсия.

Предимство на картата за хората в златна възраст е, че я получават само с едно посещение на каса на EasyPay, защото за тяхно улеснение се попълва еднократно заявление. След това ЕasyPay поема изцяло процеса по придвижването на процедурата до НОИ. Това спестява време за физическо посещаване на съответната институция, както и усилия за излишно попълване на документи. А процедурата се извършва в рамките на месеца и пенсията, и всички добавки към нея се получават в законосъобразния срок, предвиден от НОИ.

При постъпване на пенсията в сметката се получава безплатно известие във Viber, а всеки използващ услугата има възможност за две безплатни тегления от банкомат месечно, като всяко следващо струва само 0,50 лв. При пазаруване и плащане с картата в търговските обекти не се плащат такси. Картата предоставя и възможността да се получават парични преводи от страната и чужбина.

EasyPay предоставя възможност на всички, които до 04.11.2021 заявят получаване на пенсията по картата, да участват в томбола. EasyPay ще плати по една битова сметка на 300 пенсионери.

За повече информация: https://www.easypay.bg/site/?p=pension

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.