0

Г олямо парти по случай Хелоуин си спретнаха в "Лудогорец". В него са участвали не само футболистите и техните семейства, ами и почти всички служители на клуба. За купона става ясно от снимки и видеоклипове, които публикуваха играчите на „орлите“. Сред най-атрактивните на партито бяха Мавис Чибота, който се беше пременил като индианец, и Георги Терзиев, който беше изваден сякаш от 80-те години.

Голямо парти по случай Хелоуин си спретнаха в "Лудогорец". В него са участвали не само футболистите и техните семейства, ами и почти всички служители на клуба. За купона става ясно от снимки и видеоклипове, които публикуваха играчите на „орлите“. Сред най-атрактивните на партито бяха Мавис Чибота, който се беше пременил като индианец, и Георги Терзиев, който беше изваден сякаш от 80-те години.

Настроението в Разград е приповдигнато след успеха над "Берое" с 2:0. Шампионите вече водят със 7 точки пред "Славия" (б.а. - „белите“ са с две срещи повече) и ЦСКА (б.а. - „червените“ са с мач по-малко) и вървят уверено към единадесетата си поредна титла.