0

П евицата Гуен Стефани ще бъде удостоена с приза „Модна икона“ в рамките на тазгодишната церемония по връчването на престижните награди E! People's Choice Awards. Организаторите заявиха, че са избрали именно 50-годишната звезда за тази чест поради нейното „уникално чувство за стил“.

Певицата Гуен Стефани ще бъде удостоена с приза „Модна икона“ в рамките на тазгодишната церемония по връчването на престижните награди E! People's Choice Awards. Организаторите заявиха, че са избрали именно 50-годишната звезда за тази чест поради нейното „уникално чувство за стил“.

Тя без усилие пренесе успеха си в музикалната индустрия към модните си ангажименти.

Основа много популярни марки и поради тези нейни постижения сме горди да я обявим за носителката на отличието „Модна икона“ тази година“, каза генералната мениджърка на лайфстайл събитията на медия E! News Джен Нийл.

Сред многото фешън брандове, с чието управление се е нагърбила Стефани, са L. A. M. B., Harajuku Lovers, очната линия gx by Gwen Stefani и Harajuku Mini към марката Target.

„За мен това е чест! Като артист и музикант модата винаги е била основен похват за мен, за да изразявам същността и творчеството си“, сподели от своя страна фронтдамата на групата No Doubt.

Миналогодишният лауреат е друга певица, преквалифицирала се в дизайнерка – Виктория Бекъм. Когато прие наградата, най-известната футболна съпруга в света отдаде значимото на момичешката банда, която я изстреля на звездния небосклон – Spice Girls.

"Винаги съм си казвала: "Цели се на високо и след това се цели още по-нависоко“. Исках да покажа, че щом аз мога да го направя, значи всеки може.

И че това, което можеш да постигнеш, няма лимит и граници.

Преди много години стартирах с женска сила и сега това послание е по-силно от всякога. Сега имам привилегията да окуражавам жените чрез дизайните си“, заяви тя, след което направи препратка и към дебютния сингъл на Spice Girls - Wannabe.

Тази година церемонията по връчването на наградите E! People's Choice Awards ще се състои в центъра за сценични изкуства в Санта Моника Barker Hangar на 10 ноември.