0

Г ригор Димитров и любимата му Лолита Османова явно са решили да обиколят малко из Париж заедно, след като първата ни тенис ракета сложи край на сезона си след загубата от Александър Зверев на "Мастърса" в парижката столица преди няколко дни.

Григор Димитров и любимата му Лолита Османова явно са решили да обиколят малко из Париж заедно, след като първата ни тенис ракета сложи край на сезона си след загубата от Александър Зверев на "Мастърса" в парижката столица преди няколко дни.

Гришо, който прогресира с две позиции и вече е под №28 в света, избра за една от романтичните им вечери скъпарския ресторант l’Ami Louis, където той е любимец още от 2017 г. Лола пък побърза да се похвали с менюто, което двамата са избрали.

"Най-известното бистро в света" и "най-лошият ресторант в света" - това са част от отзивите, които можете да намерите относно l'Ami Louis. Открит е през 1924 г. и през годините е приемал редица влиятелни гости, като Бил Клинтън, Жак Ширак и други световноизвестни лица от политиката, а и не само.

Защо най-лошият ресторант? Много просто! Само 14 маси в малка стая, дървени маси и столове. Но има нещо вълшебно в това място. Определено препоръчвам да го посетите!", написа Османова.

Тя разкри и какво са си поръчали двамата: Охлюви в чеснов сос, пържени картофки, пилешки бутчета и червено вино "Померол". Заведението обаче съвсем не е по джоба на всеки, след като порцията охлюви е 48 евро, а бутчетата - над 100 евро. Пържените картофки са най-евтини - 20 евро.

Гришо и Лолита бяха поздравени накрая на вечерта лично от собственика на заведението - шеф Луи Габди, който побърза да се снима с тях.