ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ: Седмичен хороскоп за 23-29 октомври

ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ: Седмичен хороскоп за 23-29 октомври

Ето какво вещаят за вас звездите в следващите 7 дни. Те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Доверете им се!

Овен 21 март – 20 април

От 23-и Слънцето навлиза в Скорпион и вече не ви е в опозиция. Това е ден на важни новини и предложения, на които не е добре да се отказва. Време е да презаредите батерията, да подновите стопирани връзки и да отворите път за новите. На 24-и нищо не е такова каквото изглежда. Очертават се двойнствени отношения. Всичко получено като информация или предложение да се проверява по странични канали. На 25-и сте обект на фатални връзки и зарибяване. Ден на тежка компроматна война. На всички нива се плетат мрежи и се ловят наивници. На 26-и по пътя ви ще има няколко прегради. Конкуренцията е жестока, вероятно е да се окажете в резервите. Не губете увереност и се борете докрай за желаната позиция в бизнеса и в обществото. 27-и изисква да се преговаря. Търсете компромисни варианти при договарянето. Включете се в състезателна програма, дори и да усещате, че не сте съвсем подготвени. На 28-и проучвайте терена. Може да намерите важна информация, която използвана добре ще ви осигури престижна работа или важен ангажимент. На 29-и навлизате в период на реформи. Готови сте на битка с тези, които по някакъв начин ви засягат и провокират.

Телец 21 април – 20 май

От 23-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Предстоят остри сблъсъци на интереси. Чакайте вести, които може да променят решения и отношения. 24-и ви сблъсква със студенината в нечии очи и сърце. Този ден може да ви откаже от една илюзия, но и да ви вкара в поредната. Всеки се оглежда в своето огледало. 25-и носи объркващи сигнали, не бързайте да се обвързвате. Всичко, което ви се предложи ще съдържа някаква уловка. Лесно се попада в капани на лакомията, страстта и завистта. 26-27-и ще бъдат силните ви и успешни дни, в които ще постигнете напредък и може да сключите изгодни договори. Ще постигнете целите си, ако се концентрирате само в една посока и вложите всички сили и средства за постигането на една важна за вас цел. Който спазва уговорките и не нарушава дадените обещания ще се похвали с печалби и придобивки. 28-и изисква проучване. Ще имате силна конкуренция, ако се явите на конкурси, но ако спечелите пред вас ще се отворят нови хоризонти и възможности. На 29-и апетитът е огромен. Конкуренцията ви прави изненадващ ход и навлиза в територията ви на работа и влияние.

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза в Близнаци и до утре вечер застава в опозиция на Венера и в конфликт с Нептун. В тези дни в живота ви може да влезе нова страст, която ще постави на изпитание досегашните ви връзки. Не взимайте прибързани решения. На 24-и сте изправени пред болезнен избор с кого да бъдете и накъде да продължите. Всеки мисли само за себе си, за своите нужди и амбиции и не търси мнението на близките. На 25-и родените в третата декада попадат в капани на страстта и амбицията. Някой, който добре ви познава, ще ви засегне на болното място. На 26-и е добре да вземете важно решение и да направите първата крачка в желаната посока. От особено значение е да не ви разсейват странични дела и ангажименти. На 27-и започнете нова работа. Ще се отпушат стопирани проекти и дейности. Може да се направят големи поръчки, да се вложат средства и усилия в перспективни начинания. 28-и е ден за учене. Родените в първата декада ще имат проблеми с родители и деца, които ще ги поставят пред свършен факт с една необмислена постъпка. На 29-и действате силово, за да запазите позициите си. Стойте далече от местата на агресия и не се поддавайте на провокации.

 

Рак 22 юни – 21 юли

От 23-и Слънцето вече ви гледа в брилянтен аспект от Скорпиона. Започвате изкачването си към върховете на личната ви амбиция и политика. 24-и разделя приятелите от враговете. Днес е в сила поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Старанията се възнаграждават, вложените чувства и средства се отплащат. На 25-и не коментирайте нищо в социалните мрежи, ограничете контактите. Запазете мълчание, независимо кой и как ви провокира да издадете тактическите си намерения и действия в бъдеще. На 26-27-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и преговори. Няма незначителни неща или невъзможни такива. Всичко може да се постигне и подреди с умела и добре планирана игра и политика. 27-и е най-добрият ден в месеца за старт на нови дейности и инициативи, за подписване на нови договори и за осъществяване на стабилни лични и работни връзки. 28-и носи точни информации. Ден за проучване и огледи на места и терени. Не се отнасяйте повърхностно към делата, които движите. 29-и е конфликтен. Не провокирайте никого и не правете резки промени и изказвания. Някой решава да зареже всичко и да замине, търсейки късмета си на друго място.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Слънцето навлиза в знака на нехармоничния ви Скорпион. Родените в първата декада ще се пекат на бавен огън. На 23-и в живота ви може да се появи опасен дразнител. Желанията няма да отговарят на възможностите ви. 24-и слага край на един маскарад. Водят ви илюзорни представи или нежеланието да приемете реалността такава, каквато е. На 25-и не се обвързвайте с никого за нищо. В момента силните на деня се опитват да манипулират и контролират всичко и всички. Бъдете сигурни, че има някаква уловка в предложенията, които получавате. На 26-и ще уредите проблем. Добре е да се стартират както незначителни дела, така и проекти, на които смятате да се опрете и разчитате в бъдеще. На 27-и сключете нови договори. Включете се в голямата игра, търсете спонсори и сами подкрепете нечия инициатива. Добре е да се създават всякакви сдружения. На 28-и изпадате в неприятно положение, ако не сте добре информирани. Препоръчва се проучване и консултации със специалисти преди да се предприемат каквито и да било важни за работата, ученето и бизнеса ви начинания. На 29-и бъдете внимателни, не играйте хазартно и не рискувайте.

Дева 23 август – 22 септемри

Родените в първата декада са пред тежък избор. На 23-и не отивайте в крайности. Денят носи съобщения и предложения, които може да се окажат добра възможност за бъдещето. На 24-и всичко се вижда изкривено. Нещата не са такива, както ви се представят и изглеждат. Ще срещате неразбиране дори и от страна на тези, които вчера са ви приемали с обич. На 25-и не прибягвайте до услугите на социалните мрежи. Губите пари или влизате в капани. Не се обвързвайте точно днес с нови договори за работа. 26-27-и дават свобода на избора и възможности, които не бива да се изпускат. Водете преговори, представете готовите си проекти или продукцията и творчеството си пред вещи лица. Търсете директни контакти, не използвайте посредници. Уредете си срещи на място и направете нужните огледи на терени и имоти. 28-и носи ново знание. Търсете нужните консултации. Не започвайте нищо без щателно проучване на условията и изискванията. 29-и е рисков и конфликтен. Очертават се сблъсъци на интереси на всички нива. След неприятен разговор може да вземете болезнени решения.

Везни 23 септември – 22 октомври

23-и е ден за пътувания и делови контакти. Не предозирайте лекарствата и алкохола. Очертават се активни намеси в начина ви на работа и живот, които ще променят бъдещето ви в положителна посока. 24-и сваля маските в душите, но тези на лицето ни остават. Ще се случват събития, които ще ви показват къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. 25-и идва с тежка битка на интереси, в която имате шанс да се наложите и да получите своето. Ще се правят опити за заблуждаване на общественото мнение и ще се подхвърлят информации-кукички, на които лековерните ще се хванат. На 26-27-и всичко при вас ще става по трудния начин с много натиск, болка и компромиси. На пътя ви се изпречват прегради, които са според възможностите ви. Ако се потрудите достатъчно, ще ги преодолеете. На 27-и ще правите болезнени компромиси не само в чувствата, но и в материален план. На 28-и печелят добре информираните. До вечерта ще получите каквото ви е необходимо, стига да сте потърсили странично мнение. Консултирайте се с подходящите хора. 29-и носи криза на връзките. Напрежението около вас нараства. Съветът е да не влизате в конфликти и да не ходите по митинги и демонстрации на сила.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 23-и в 04 ч. 52 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Скорпиона. Идва време да почерпите. Чудесен ден за сключване на брак. 24-и разпределя роли и отговорности и ви представя в нова роля и светлина. Предстои трансформация. Някой среща ледено сърце, друг намира разбиране, подкрепа и закрила. За 25-и нищо важно не планирайте. Лесно може да попаднете в капани на страстта и амбицията. Бъдете внимателни с личните данни и не споделяйте нищо излишно. Капанът щраква за наивниците. 26-27-и ще са силните ви дни, в които ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Активизирайте се максимално и си гонете интереса. Пътувайте, водете преговори, подпишете нови партньорски договори и се опитайте да влезете в нова творческа среда. Ще намерите последователи и съмишленици. 28-и изисква проучване. Някой има намерение да прикрие действията и амбициите си спрямо вас и да ви постави пред свършен факт. Може да загубите позиции и пари, ако не проучите как стоят нещата. 29-и изисква повишено внимание. Денят е тежък и критичен за отношенията и здравето. Не си слагайте на сърце и чуждите проблеми, вашите ви стигат.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаци и в следващите два дни образува конфликтни аспекти с Венера от Стрелец и с Нептун от Риби. Очертават се проблеми в любовните връзки. На 24-и една лъжа ще ви излезе солено. Не разчитайте на съдействие от приятели. Всеки си пази територията и трудно би се съгласил да си разваля комфорта заради чуждите проблеми. 25-и е ден на опасно въздействие. Хитри рибари са хвърлили мрежи за наивници. Намалете до минимум контактите и сделките в социалните мрежи. Каквото отложите за 26-27-и, ще мине на ново и ще позволи да излезете с чест от задръстено положение. Ще ви притискат стари проблеми и задължения, но ще успеете да се освободите и да направите важен ход и избор. 27-и е ден за нови начинания, за преговори и съвместни действия в нова среда. Стиснете си ръцете с нови договори и поръчки. На 28-и денят е добър за проучване и запознаване с новите изисквания в работата или в дейността, която започвате. Приключеното на 29-и ще донесе награди. По-хитрите стоят отстрани и изчакват другите да свършат цялата работа и тогава да се намесят в подходящия момент.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 23-и ви се обаждат с изгодно предложение. Сами направете такова и подновете стара връзка. Тръгнете по-рано, ако ще пътувате. На 24-и всеки ще получи според заслугите си в миналото. Ще видите някого в истинската му светлина и ще разберете за истинските му претенции и намерения към вас. Предстоят моменти на болезнено изтрезняване от емоциите. 25-и събужда огромни апетити. Не правете големи сделки и поръчки по телефона. В момент на афект може да влезете в контакт с неподходящите хора. На всяка крачка са заложени капани. 26-27-и са за вас дни на тежки битки и сладки победи. Уредете наследства и собствености. Препоръката е да се концентрирате само върху една задача и чак след като я постигнете да започнете друга. На 27-и се постарайте повече, поемете нужните рискове и поставете ултиматуми на тези, които ви пречат в живота и ви мътят водата в личен и професионален план. На 28-и добре осведомените обират лаврите и печалбите. Родените в третата декада ще бъдат обект на проучване и натиск. Участвайте предимно в екипни проекти. 29-и е зареден с агресия. Разрастват се протести и демонстрации на сила. Всеки иска своето, претендира за повишение и пари.

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-и носи срещи с личната ви карма. Не е време за големи компромиси. Действайте балансирано и дипломатично. Не е нужно с никого да се карате, но това не значи да приемате всеки безрезервно. На 24-и е време да се преброят пилците, да се направи равносметка на работата и на приятелките връзки. Някой остава, друг си заминава. На 25-и избягвайте всякакъв тип обвързване. Очите ви са заслепени от блясъка на парите, а сърцето е притихнало в очакване на голямата любов. На 26-и постигате важна цел. Вечерта преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън, в който да видите решението им. На 27-и подпишете нови договори. Съдбата ви изпраща покровител, спонсор или любим. Щастливците ще намерят всичко това в лицето на един човек. Днес и злото е за добро и го предизвиква. 28-и идва с информации от няколко страни, които допълват пъзела. Влизате в спорове с основните си конкуренти. Разширява се пропастта в отношенията. На 29-и попадате в несвойствена среда. На всички нива в живота ви започват болезнени промени. Вземете решение с кого и с какво е време да се разделите.

Риби 20 февруари – 20 март

В първите три дни на периода Луната от Близнаци и Венера от Стрелец са в пречупващ аспект с Непун от вашия знак. Вървите към двойнствени връзки. Един лъже партньора, друг е заблуждаван успешно от тези, на които се е предоверил. На 24-и родените във втората декада ще почувстват осезаемо студенина в отношенията с околните. На 25-и не се обвързвайте с никого. Не теглете кредит и не приемайте нищо на доверие. Зад всяко предложение стои намерение да бъдете подведени и използвани. Силните ви дни са 26-27-и. Предприетото тогава ще носи късмет и ползи. Концентрирайте се върху най-важния ви ангажимент и дейност за деня. Гледайте само в една посока и в любовта. 27-и е един от най-добрите дни в месеца за сключване на нови договори и за преход в нова среда. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, на които може да се внедрите. 28-и идва с важни уроци и проучване, за да може успешно да покриете нормативите в новата среда и при новите условия. Заемете се здравата с ученето. 29-и създава напрежение. Не очаквайте компромиси и вероятно самите вие ще се държите ненужно агресивно спрямо тези, които зависят от вас.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.