Гошо Умното с тъпо риалити шоу пред БНТ и наизустени реплики за Пеевски

Гошо Умното с тъпо риалити шоу пред БНТ и наизустени реплики за Пеевски

На Гошо Умното от Видин му стана навик да търси нещо. Най-често търси под вола теле. А понякога си търси акъла. Опитите продължават.

Ако се обяви конкурс за най-тъпо риалити шоу, Гошо Умното ще е несъмненият победител. Директно му е гарантиран чекът с голямата печалба. Засега може да търси келепир само от Белград. Закръглил бузки, навирил четина, „боецът“ на гражданина беглец Цветан Василев си търси повод да бъде забелязан. Но понеже рейтингът на шоуто му е под всякаква критика, си води и хора, които да го аплодират. Дотам си е повярвал, че си въобразява, че шоуто му е истинско, докато наглася самоснимачката и се пули в камерата, за да снесе поредната порция фалшиви новини.

Неведнъж демонстрирал зависимостите си от един мустакат аферист, гражданинът председател на движение, което обединява десетина граждани се опита да нахлуе в БНТ. Уж че търси генералния директор на националната телевизия. Уж че иска да си поговорят, но с уточнението, че ще му иска оставката. Като какъв Гошо гражданинът от Видин иска оставки, не е много ясно. Както на него пък съвсем не му е ясно кой и как избира генералния директор на БНТ. Гошо – зависимият от Цецо Василев, така и не е чувал за СЕМ. Знае си обаче урока и каквото и да търси, все намира повод да спомене депутата от ДПС Делян Пеевски. Който нито е избирал, нито ще избира ръководството на БНТ, каквито внушения прави „боецът“ на Цецо Василев. Но на работещия за олигархията принцип, че каквото и да се припише на Пеевски, все ще хване дикиш, Гошо Умното тъпо и упорито си повтаря наизустените реплики по всякакъв повод. Сякаш не ги е запомнил от първия път и си ги декламира на глас отново и отново, за да не получи лоша оценка, ако мустакатата даскалица тръгне да го изпитва. А урокът за Пеевски той си го е научил, моля другарко!

Ако Гошо Умното не намира зависимости там, където ги търси, то проблемът си е в неговия телевизор. Стар телевизор, на който понякога се излъчват епизоди с човек, който разнася едни байрачета. Гошо Умното е забравил репликите, които е изричал само преди десетина години. Явно не си ги е повтарял достатъчно. Кой знае какви ще ги говори, ако случайно спонсорът на шоуто от Белград се усети да го свали от екран, защото е кофти актьор. От повратливи хора като него всичко може да се очаква.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.