0

О т тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за нови автомобили на склад от луксозните марки Jaguar и Land Rover. На сайтовете на двете премиум марки landrover.bg/cars-in-stock и jaguar.bg/cars-in-stock потребителите вече могат да разгледат всички налични автомобили на склад, да изберат подходящия за тях модел, който отговаря изцяло на техните изисквания. Също така потенциалните клиенти могат да проверят предложенията, цените и спецификациите на най-желаните модели от гамата автомобили на двете британските марки.

От тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за нови автомобили на склад от луксозните марки Jaguar и Land Rover. На сайтовете на двете премиум марки landrover.bg/cars-in-stock и jaguar.bg/cars-in-stock потребителите вече могат да разгледат всички налични автомобили на склад, да изберат подходящия за тях модел, който отговаря изцяло на техните изисквания. Също така потенциалните клиенти могат да проверят предложенията, цените и спецификациите на най-желаните модели от гамата автомобили на двете британските марки.

Специално разработените секции предоставят на клиентите обстоен лист с информация за всички автомобили от горещата секция, които са налични в дилърствата на „Мото-Пфое” в цялата страна. На страниците на двете марки всеки желаещ може да получи подробна информация за цвета, мощността, горивото и двигателя, както и сам да филтрира и избере желаните от него характеристики, за да открие своя перфектен модел. Списъкът с автомобили има и специални хиперлинкове, които да препращат потребителите към обстойна информация на сайтовете за всеки един модел.

Платформата позволява по лесен и удобен начин всеки желаещ да се свърже с търговци на Jaguar и Land Rover в цялата страна и да получи изцяло онлайн ексклузивна оферта, която да отговаря на всички специални изисквания на потребителите на двете британски премиум марки. По този начин Jaguar и Land Rover се приближават още повече до своите клиенти, осъзнавайки значимостта на дигиталните технологии в днешно време, както и предоставят удобството от онлайн избор на автомобил изцяло в домашни условия.

В тази връзка и поради важността на личния автомобил в тези времена Jaguar и Land Rover, и официалният представител у нас „Мото-Пфое” предоставят специални лизингови условия и ексклузивни оферти за избрани автомобили на склад, валидни до 13 май тази година. Дръзките и уверени всъдеходи на Land Rover и Range Rover, както и елегантните и динамични модели на Jaguar могат да бъдат открити на специалната секция, разработена на сайтовете на двете луксозни марки.

На сайтовете потребителите също така имат и възможността първи да научават за всички новости около гамата на британските автомобили, да се възползват от специалните оферти и предложения, както и да получат отговори на интересни въпроси за Jaguar и Land Rover. Чрез специалната опция за изпращане на съобщения в реално време, всеки един клиент може да зададе въпросите, които го интересуват и да се свърже със специалисти от всеки един отдел на Jaguar и Land Rover.