0

Г еорги Иванов-Гонзо официално е новият технически директор на БФС. Легендата на „Левски“ ще отговаря за всички национални отбори на България, както и за първенствата и турнирите у нас.

Георги Иванов-Гонзо официално е новият технически директор на БФС. Легендата на „Левски“ ще отговаря за всички национални отбори на България, както и за първенствата и турнирите у нас.

Той ще следи и развитието на женския футбол. Гонзо се раздели с "Локомотив“ (Пд) в края на годината, след като напусна клуба от „Лаута“ заради неразбирателство със собственика Христо Крушарски.

Бившият нападател водеше преговори с БФС, които завършиха успешно, а вчера двете страни подписаха договора. Новината бе потвърдена и от вицепрезидента на футболната централа Емил Костадинов. „Георги Иванов е новият технически директор на БФС. Договорът е факт“, съобщи пред „Блиц“ Костадинов.

Той разкри също, че се преговаря и за две контроли на националния отбор. „Много близо сме до подписване на договор за две контроли на националния отбор в Катар на 26 и на 29 март. Първо – срещу Хърватия, а след това и с тима на домакините на Мондиала“, допълни Костадинов.