0

Н ационалът на Германия Серж Гнабри поднови пълноценни тренировки наравно със своите съотборници. По-рано през деня германският треньор Йоахим Льов проведе последната тренировка на Бундестима преди двубоя с Португалия от група F на Евро 2020.

Националът на Германия Серж Гнабри поднови пълноценни тренировки наравно със своите съотборници. По-рано през деня германският треньор Йоахим Льов проведе последната тренировка на Бундестима преди двубоя с Португалия от група F на Евро 2020.

На тренировката Льов имаше на разположение 24 играчи, тъй като Лукас Клостерман е с мускулна контузия, а Йонас Хофман все още тренира индивидуално заради проблем с коляното. Германия е притиснат до стената, след като загуби първия си мач от груповата фаза. Тимът загуби с 0:1 от световния шампион Франция и нова загуба може да коства мястото на тима на 1/8-финалите.

Друг от фаворитите за трофея – Испания пък ще може да използва капитана си Серхио Бускетс в мача с Полша. Халфът се възстанови от коронавирус, с който бе диагностициран на 6 юни. Футболистът на "Барселона" ще се присъедини към Ла Фурия и ще бъде на разположение за предстоящите мачове от Евро 2020 в групата - с Полша и Словакия. Той пропусна мача от първия кръг срещу Швеция, завършил 0:0.

Програма

16 ч. Унгария – Франция БНТ/Диема

19 ч. Португалия – Германия БНТ

22 ч. Испания – Полша Диема