0

Г ЕРБ- София честитиха рождения ден на лидера на партията Бойко Борисов, който днес - 13 юни - навършва 62 години. Именно днес от  ГЕРБ-СДС пък избра да открие предизборната кампания в столицата за предстоящия вот.

ГЕРБ- София честитиха рождения ден на лидера на партията Бойко Борисов, който днес - 13 юни - навършва 62 години. Именно днес от  ГЕРБ-СДС пък избра да открие предизборната кампания в столицата за предстоящия вот.

"Рожден ден днес празнува най-дълго управлявалият държавата ни политик в новата история на България - създателят на ГЕРБ!", пишат от столичната структура на ГЕРБ във фейсбук.

И допълват: "

"Здраве и успехи ще му пожелаят всички, които го следват и вярват, че правилният път на България е надграждане на постигнатото, поставянето на нови и все по-амбициозни цели и възстановяването на отговорните политически дебати и дейности с цел осигуряване на държавническа стабилност и по - добро бъдеще за страната ни в международен аспект и в различните секторни вътрешно държавни политики, по области, по общини и в малките населени места.


И църквата го обича! #5 Отборът е зад него!"