0

Ц СКА няма да успее да детронира "Лудогорец" и този сезон - това смята бившият футболист на "червените" и бронзов медалист от САЩ '94 Георги Георгиев-Гецата. Според него всяка година по това време "армейците" все още мечтаят за титлата, но в крайна сметка става едно и също и разградчани ликуват накрая.

ЦСКА няма да успее да детронира "Лудогорец" и този сезон - това смята бившият футболист на "червените" и бронзов медалист от САЩ '94 Георги Георгиев-Гецата. Според него всяка година по това време "армейците" все още мечтаят за титлата, но в крайна сметка става едно и също и разградчани ликуват накрая.

"От колко години всяка зимна пауза говорим едно и също?! И накрая нищо, сподели Георгиев в интервю за "Букмейкър рейтинги". - Може да не стане приятно на много хора, но ЦСКА в последния мач (спечелен с 1:0 на "Армията", б.р.) игра слабо, а "Лудогорец" бяха три пъти по-слаби.

"Лудогорец: тотално спукаха гумите. Нямам идея защо е така. Дали заради неправилна подготовка, дали заради нещо друго – не знам. Правели смяна на отбора и някои казват, че колкото и футболисти да са ги напуснали, имат достатъчно играчи за 2-3 отбора?! Май обаче нямат за един, та не знам колко равностойни футболисти имат. Видяхте и в групите на Лига Европа как се представиха. За мен това беше срамно представяне.

Сега взеха нов треньор, ще видим как ще играят през пролетта. Но този "Лудогорец" не е онзи отбор отпреди 3-4 години. За мен е необяснимо.

В ЦСКА трябва да се запази спокойствие. И ако се взимат нови футболисти, да е нещо наистина качествено. И другото – да дойде навреме този нов играч, за да се сработи с отбора. Освен това, лично мое мнение е, че има доста футболисти за махане от отбора… Не искам да казвам на кои постове, за да не се сърдят момчетата.

Колкото до продажбата на футболисти от ЦСКА - като дойде предложение и ти сложат парите на масата, трудно се отказва, като имате предвид, че инвестициите трябва да се връщат по някакъв начин. А в България освен с трансфери, не виждам друг начин да се изкарват пари. Телевизионните права са минимални приходи, маркетинг – няма, продажба на билети – оскъдни пари и какво остава?!

Хубаво е така да се случат нещата, че при първи интерес към дадения футболист, веднага да се започне да му се търси заместник. Защото, ако всичко е в последния момент, кой ще е този футболист, който ще започне да вкарва голове след три тренировки?! На всеки му трябва време", допълни бившият национал.