Подопечните журналисти на банкера беглец от жабешкия му сайт вече се изчерпаха по темата за Пеевски. За да изпълнят заръката да го атакуват всекидневно с фейкове, те предприеха инфантилен, но разбираем за възможностите им ход – започнаха да си вадят стари текстове, за да ги пришиват към други, също толкова рехави откъм доказателства. Тези дни фрогаджиите се присетиха покрай всичко останало и за темата за „Булгартабак“, която винаги е спасителна сламка, когато закъсат за текстове.

Но, местейки се от едно жабешко бутче на друго, журналистите на Агент Академик (и двамата!) не намериха основателен довод да свържат Пеевски с „Булгартабак“ пряко, затова набъркаха името му, като направиха препратка към активен линк, в който се опитваха да направят внушението, че депутатът и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски бил овладял митниците. Като как – още преди месец не разбраха нито читателите, нито списващите сайта, от които идваше инсинуацията с позоваване на „добре осведомени източници“, както винаги. А днешното претопляне на манджата не промени вкисналия й вкус.

Иначе усилията на жабешкото блато на банкера беглец да открякат новина и там, където я няма, доведоха до нещо като анализ на базата на информация в турски сайтове за задържани количества и марки цигари между 2015 и 2017 г. Изпушването явно не е малко, защото т. нар. проверка е също като фейковете за Пеевски, които фрогаджиите местят от единия в другия си джоб. А докато ги опипват с мазни пръстчета, те стават още по-негодни за употреба.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Последният влак на „Капитал“ и Пеевски

Пуф-паф, пуф-паф, през поля, тунели.

Пуф-паф, пуф-паф, покрай къщи бели.

Това беше припевът от детска песничка – игра, в която всички се нареждат с ръце на кръста един зад друг и потеглят с пътническия влак. Ето така - като дечурлига, са се наредили в редичка по въображаемите релси на корупцията подопечните на олигарха „Прокопиев“, за да изпуфкат и изпафкат редакционния си коментар в последния брой на „Капитал“.

Лъжица катран за Пеевски в кацата с мед КТБ

С опит за анализ по темата за КТБ един журналист в „Дума“ демонстрира напор да покаже, че още мърда. Похвално усилие във вестник, в който некролозите за съжаление преобладават пред авторските материали.