За осма поредна година Fibank връчи наградите в конкурса "Най-добра българска фирма". Традицията на банката цели да мотивира конкурентоспособността и иновативността на българските фирми, показвайки успешните бизнес модели в страната.

В надпреварата се включиха 300 компании от различни сфери - машиностроене, софтуерни компании,транспортни фирми, фармацевтична промишленост, които се състезаваха в 4 категории: "Микро и малка фирма", "Средна и голяма фирма", "Най-успешна българка в бизнеса - награда за женско предприемачество" и специалната " Награда на публиката".

Всеки от победителите е подбран от компетентно жури на база различни показатели като потенциал за навлизане на нови пазари и възможност за справяне в конкурентна среда. В категорията "Микро и малка фирма" бронзов медал получи "Микро-Макс" ООД, гр. Варна, среброто се присъжда на "АТМ" ООД, гр. Пазарджик, а златен медалист е "Ботрон софтуер сълюшънс" ООД, гр. София.

В следваща категория "Средна и голяма фирма" отново имаше трима отличени. На трето място е "Екстрапарк" ООД, Велико Търново, второ заема "ГИДО" ЕООД, гр. Пещера, а първо е за "Антибиотик-Разград" АД, гр. Разград.

Онлайн гласуването за специалната категория "Награда на публиката" определи за победител "Димитър Маджаров 2" ЕООД, гр. София. Короната на "Най-успешната българка в бизнеса - награда за женско предприемачество" получи Татяна Бояджиева, управител на "Гардения 2006" ООД.

Фирмата е един от лидерите в озеленяването в България и повече от 10 години се специализира в изграждането на паркове, дворни пространства и напоителни системи . Наградата на Fibank беше съпроводена с още една, а именно едноседмично делово пътуване до Южна Африка с цел обмяна на професионален опит, осигурено от главния изпълнителен директор на SystemicLogic Group Одри Мотупи.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

БТПП е против спиране на европрограми заради коронавируса

Да не се прекратяват вече открити процедури по оперативните програми, а парите от тях да се пренасочат за борба с коронавируса. Това е записано в писмо до вицепремиера Томислав Дончев Българската търговско-промишлена палата (БТПП), с което се иска да не се приема промяна в постановлението в закона за извънредното положение, касаеща оперативните програми.

Бизнес климатът се влошава през март

През март общият показател на бизнес климата се понижава с 3.7 пункта в сравнение с февруари, което се дължи на влошения бизнес климат в промишлеността, търговията на дребно и сектора на услугите, съобщи Националният статистически институт (НСИ).

Бизнесът и синдикатите искат промяна на закона за извънредното положение

Необходимост от промяна на Закона за извънредното положение. Около тази идея се обединиха председателят на БСК Радосвет Радев и президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов в студиото на БНТ тази сутрин. Те бяха единодушни, че са необходими по-ефективни мерки за подкрепа на работодателите, така че да се запази производството и заетостта в страната.