0

Н ови 15 имена се включват в третото поредно издание на Hills of Rock, което ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребнен канал Пловдив. Ronnie Romero & Eridan ще нажежат атмосферата точно преди хедлайнера Whitesnake на 29 юни, а шведската банда Crazy Lixx ще видим на 28 юни.

Нови 15 имена се включват в третото поредно издание на Hills of Rock, което ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребнен канал Пловдив. Ronnie Romero & Eridan ще нажежат атмосферата точно преди хедлайнера Whitesnake на 29 юни, а шведската банда Crazy Lixx ще видим на 28 юни.

Ronnie Romero е един от най-разпознаваемите гласове на световената рок сцена. Той е настоящият вокалист на Rainbow и по-късно тази година му предстои турне с групата заедно с Ritchie Blackmore. Единствено и само на сцената на Hills of Rock публиката ще има възможност да се наслади на уникалното шоу The DIO night, представено ексклузивно от Ronnie Romero и рок група Eridan.

Шведската банда Crazy Lixx е създадена през 2002 г. в Малмьо. Невероятното им хард рок и метъл звучене, вдъхновено от големи имена като Kiss, Whitesnake и Def Leppard, им носи голям брой фенове по света. През май бандата ще издаде шестия си студен албум Forever Wild.

За първа година фестивалът добавя специалната нова трета сцена Music Jam. Първите потвърдени артисти са категорична заявка за едно невероятно шоу. Австрийската банда Vision of Atlantis и българите Sevi и Concurent ще разтърсят публиката със зашеметяващите си изпълнения.

Vision of Atlantis (Швеция) се формират през 2000 г. в Австрия. С шест студийни албума зад гърба си и ненадминати изпълнения на живо, групата затвърждава своето място на метъл сцената. Още групи, които ще видим на сцена Music Jam, очаквайте съвсем скоро!

Към Hills of Rock се присъединяват и българските артисти Shadows Out Of Time, Life Light, Affection, A-Moral, Krekhaus, Oбратен Ефект, Kopriva, Innerglow, Les Animaux Sauvages и „Остава“, които ще видим на сцената „На тъмно“.

Фестивалът е част от програмата на „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“.

Припомняме, че до 31 март тридневните билети за Hills of Rock са на цена от 160 лв., а от 1 април до 28 юни цената им ще бъде 180 лв. Еднодневните билети са на цена от 80 лв. до 31 март, а след това и по време на фестивалните дни – 100 лв.

Цените на къмпинг билетите са 40 лева на човек за три дни до 31 март и 50 лева на човек за три дни от 1 април до 28 юни.