0

С офиянци показаха че желаят развитието на София да продължи. Това каза кметът на София и кандидат за още един мандат Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са подкрепиюи нейната кандидатура, каза подчерта, че София е показала, че е дясна.

Софиянци показаха че желаят развитието на София да продължи. Това каза кметът на София и кандидат за още един мандат Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са подкрепиюи нейната кандидатура, каза подчерта, че София е показала, че е дясна.

"За мен е важно в столичния общински съвет да има прозрачност. Този избор е важен за развитието на града",допълни тя. Фандъкова даде да се разбере, че на балотажа ще разчита на подкрепата на софиянци. "Показахме че София може да се развива", заяви тя.

По думите й всичко избори били трудни защото, участвала с лицето и биографията си, които не крие. "За 10 години сме напарвили много, но сме направили и пропуски и съм готова да напарвим промяна", каза още тя. Кметицата даде да се разбере, че не крие и не се страхува от нищо и, че вярва в разума и интелигентността на сроличани. "Извадила съм си изводите и имам решения как да продължи работата за София", отбеляза Фандъкова . Тя изтъкна също така, че в общинския съвет ще има дясни партии и, че ще продължат работа за София.