ЕVN България предупреди за фалшиви имейли от името на компанията

ЕVN България предупреди за фалшиви имейли от името на компанията

ЕVN България информира за случаи с клиенти на компанията, които са получили фалшиви имейли от името на ЕVN. В имейлите е посочен и линк за превод на сума. В тази връзка компанията съобщи, че от нейно име не са изпращани подобни имейли и съветват клиентите да не отварят линка, както и да изтрият съобщението.

EVN България изпраща до своите клиенти, които са заявили в компанията безплатната услуга за известяване по електронна поща, следните имейли  - информация за фактура, както и информация при просрочен срок  за плащане. Във всеки от тях е посочен и контакт с дружеството: телефон 0700 1 7777 и интернет страницата www.evn.bg . Клиентите, използващи услугата за електронна фактура, получават директна информация oт системата www.efaktura.bg на „Борика – Банксервиз“ АД. 

EVN България напомня, че всеки клиент може да използва интернет платформата за плащане „EVN Онлайн плюс“ на www.evn.bg , която дава безплатен достъп до месечното потребление от фактури на всеки клиент за 12 месеца назад. Достъпът до информацията е напълно защитен и функционира безопасно.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.