0

С тана ясно какви са личните проблеми на Той Мейгън, наложили напускането на Kasabian – известната британска рокгрупа, създадена през 1997-а в Лестър.

Стана ясно какви са личните проблеми на Той Мейгън, наложили напускането на Kasabian – известната британска рокгрупа, създадена през 1997-а в Лестър.

Преди два дни бандата излезе с двусмислено изявление по адрес на историческия си вокал: „Той се оттегля по взаимно съгласие с групата. Том се бори с лични проблеми, които влияят върху поведението му от доста време, и иска да концентрира цялата си енергия в опит да върне в релсите собствения си живот. Други уточнения няма да има“, написаха музикантите.

Феновете на Kasabian са наясно с проблемите на Мейгън с алкохола и дрогата, но вероятно не са знаели, че има и още...

Във вторник певецът, набор 1981-ва, отслабнал, с неподдържана брада и кръгли очила, се е явил в съда в родния си град Лестър, за да отговаря на обвиненията за нападение върху бившата си годеница, съобщават британски медии. Случаят датира от 9 април. Пред съдията Мейгън е признал вината си, а защитникът му е заявил, че музикантът „поднася искрените си извинения на всички хора, които е разочаровал с държанието си“.

Към момента не е сигурно дали групата, сформирана навремето от Мейгън с китариста Серджо Пицорно и басиста Крис Едуардс, ще продължи своята над 20-годишна история. След изявлението на колегите му в социалните мрежи, Том Мейгън също се обърна към своите почитатели, за да ги успокои: „Исках само да съобщя на всички, че съм добре. Сега съм на добро място. Благодаря за цялата ви любов и подкрепа. Ще се видим много скоро“.