Енергийната борса с нов сайт

Енергийната борса с нов сайт

Българска независима енергийна борса (БНЕБ) е с нов сайт от днес, съобщиха от борсата. Той е с модерна визия и добавени актуални функционалности, съобразени с нарастващите потребности на участниците на различните пазарни сегменти на БНЕБ.

"Енергийната борса се развива експоненциално и новият ни сайт е така проектиран, че да отговори на тази скорост. Нещо повече, в него са заложени удобства за потребителите във връзка с предстоящи проекти като пазарните обединения с хоризонт от година напред", е казал изпълнителният директор на БНЕБ Константин Константинов.

Потребителите на сайта вече виждат паралелно данните за пазарните сегменти "Ден напред" и "В рамките на деня" на началната страна. Динамична таблица позволява търговските участници да се филтрират по сегмент, статус или друг избран критерий. Улеснено е превключването между английската и българската версии. Новините и съобщенията са организирани в архив по години. Добавени са функционалности (в тестови режим), свързани с предстоящото на 11 май пазарно обединение на сегмент "Ден напред", уточняват от БНЕБ.

Заради важността на данните и процесите, които отразява, както и заради по-лесната адаптация на потребителите, старият сайт на БНЕБ ще продължи да е активен на линк: http://ibex.bg , се посочва в съобщението.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.