0

Е дна от най-скъпите катастрофи в последно време са случи в Уолсол в близост до Бирмингам, след като струващ 275 000 евро Rolls-Royce Ghost се вряза в Lamborghini Urus, чиято цена е 220 000 евро. Виновникът за инцидента избяга от местопроизшествието, но забрави в автомобила документите си, така че въпрос на време е да бъде открит, пише motor1.com.

Една от най-скъпите катастрофи в последно време са случи в Уолсол в близост до Бирмингам, след като струващ 275 000 евро Rolls-Royce Ghost се вряза в Lamborghini Urus, чиято цена е 220 000 евро. Виновникът за инцидента избяга от местопроизшествието, но забрави в автомобила документите си, така че въпрос на време е да бъде открит, пише motor1.com.

Снимка на потрошените Rolls-Royce Ghost и Lamborghini Urus се появи в Twitter. На нея се вижда, че сериозно са пострадала предната част и десният калник на британския седан, докато пораженията на кросоувъра са в задната броня. Щетите от инцидента тепърва ще се изчисляват, хубавото в случая е, че няма пострадали хора.

Според една от версиите, този Rolls-Royce Ghost е бил взет под наем и това обяснява бягството на неговия шофьор, чиято шофьорска книжка обаче е останала в автомобила. Не е изключено да става дума и за умишлена катастрофа с цел получаване на пари от застраховка, като за това говори факта, че в нея са участвали два много скъпи и същевременно редки автомобила.