Една жена каза: Парола „Пеевски”

Една жена каза: Парола „Пеевски”

Телефон все ги свързва, телефон ги дели... за любовния триъгълник, който агент Академик заформи с Ел Чапо и БГ Мадоф

Добре му се бяха наредили нещата на агент Академик. От понеделник до сряда обслужваше банкера беглец Цветан Василев, а от четвъртък до неделя се отдаваше медийно пропагандно на хазартния бос Васил Божков. Въртеше телефонна любов с умението на стара брантия.

После се появиха едни записи и му се наложи да се обяснява дълго за любовния триъгълник, който беше заформил. Наложи се да предприеме спешни действия. Тогава той вдигна телефона и натисна специалното копче. Парола "Пеевски" - осигуряваше му достъп и до двамата господари, за да им обясни, че може да ги обича и двамата, без да се налага да го делят.

Телефон все ги свързва, телефон ги дели...

Как си, агент Академик? Как си, жабчето ми? Добра ли е връзката с Ел Чапо? Чува ли се пращене? А шумолене? Ако ти прекъсвам разговора с Черепахин, кажи. Може и да почака. Аз не съм важна. И ти не си, но до те чуя. Един доносник на ДС повече или по-малко на линията, няма да се усети. Хванала съм ви графика. Сутрин на пост е агент Сашо (Илиян Василев), по обед поема агент Огнян (Осман Октай), а нощем, когато нормалните хора спят, у вас е като телефонна централа. На едната линия е Цветан Василев, на другата е Васил Божков. Друг да беше, досега да му се е изпържил мозъка от толкова инструкции. Спокойно, няма опасност при теб това да се случи.

Телефон (от Белград) все ги свързва, телефон (от Дубай) ги дели...

Добре че поне ти дават еднопосочни команди, защото иначе мозъкът ти окончателно ще прегрее. Когато това се случи, повръщаш директно върху клавиатурата поредния бълвоч. Ето, и вчера го направи. Повърна в собствения си сайт някаква зеленика(к)ва гадост за Пеевски. Въобразяваш си, че това ще ти помогне да отстраниш онзи дребен проблем с прихванатия твой разгвор с Васил Божков, в който признаваш, че той е боец, а твоят господар бил академичен. Как хубаво само го свързва, жабчето ми, с агентурния си прякор - агент Академик и неговият академичен сутеньор. Но с любовния триъгълник не се получи много добре.

Чувам, че онзи академичен човек от Гъзурниците, когото предаде, за да се сложиш хазартно на новия си шеф Ел Чапо, много ти се обидил. Как ли не те наричал – черен неблагодарник, нещастник, мазник, лайномет, подъл жабар и други такива. Даже заплашил, че ще ти спре кранчето, та да те види как се влачиш в краката му. Ще те уплаши, ама друг път. Няма да ти е за пръв път да пълзиш в краката на поредния господар. Търсиш го да му обясниш, но не ти вдига? Спокойно, жабчето ми, натисни онова, специалното копче.

Уж си жаба, пък на куче се правиш. Странно ти се получава да лаеш и квакаш на два гласа. Лошо ли ти беше като жаба да се шириш в блатото „Фрогнюз”. Зле ли ти плащаха, лишения ли търпеше? Ти, лаещото ми жабче, не си истинско куче, а имитатор. И любовта ти към един или друг господар не е истинска. А мислите ти са крастави - като текстовете, които бълваш от свое и от чуждо име.

Нали не си мислиш, че с глупавите сценарии, които описваш в собствения си „Фрогнюз” сайт ще впечатлиш някого. Каквато и злоба да пръскаш, все дотам. Не можеш да излезеш от доносническата си матрица и дори и сценариите ти вонят. Като всичко, до което се докосват агентите на ДС като теб. Бих ти казала и още неща, но телефонът звъни. Виж там кой от партньорите ти звъни, да не останеш съвсем на сухо. Може би трябва да избереш за кого да си журналист на повикване. Но няма да ти се бъркам. Когото и да избереш, все ще си останеш крастава жаба, която се опитва да лае.

Телефон все ги свързва, телефон ги дели... Туу-у... туу-у... Агент Академик - на вашите услуги. Какво мога да направя за теб, господарю?

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.