Една жена каза: Как Цветан Василев остана без гащи

Една жена каза: Как Цветан Василев остана без гащи

На Курило всичко е спокойно – част 2: Малка сръбска нощна музика

Антоанета Василева Катебейска се беше разхвърляло по домошному  с ролки на главата и по пеньоар на вафлички. Пилеше си ноктите на чаша изстудено бяло вино, когато й докладваха какви ги върши нейният. Кръвта й се свлече чак до подпетените пантофи. Представи си как аудиторията на Дико Сашов се е хилила на брътвежите на Цветан. Направо й прилоша. Толкова се мъчиха да му изградят сериозен имидж, а сега - това. След всички тези усилия, да се върне с мръсна газ в Гъзурниците?!

В петък работата отиде на изуй гащи (на гости в алтернативната лудница - тук). А беше обещал да не близва бутилката...

Край вече, спирам му джобните, разфуча се професор Тони и хукна към апартамента в Белград, където бе заточила благоверния си, след като го заподозря, че засуква мустак по камериерките в хотела. Това беше груба грешка от нейна страна и тя го осъзнаваше. В хотела държеше всичко под контрол. Въртящата врата още пропускаше последния от 13-имата бодигардове на Цецо Василев Гъзурнишки, а от рецепцията вече й докладваха. Беше се договорила през нея да минават и всички телевизионни изяви на нейния. Това участие по скайп при Дико Сашов сега я свари неподготвена.

Докато хвърчеше към паркинга, забравила да свали ролките от главата си, пеньоарът й се развя като наметалото на Батман. Мъжете сконфузено заизвръщаха глави, майките закриха очите на децата си, а една дундеста лелка се свлече на земята в прединфарктно състояние. Под пеньоара професор Катебейска бе само по бермуди на палмички. Защото с Цецо обичаха да си разменят дрехите. Тя по бермуди, той по кюлоти и мрежест чорапогащник. Точно това се беше случило на въпросния запис. И сега Чорап Нихадич ги изнудваше. Щеше да се наложи да намалят джобните на Луда Пулезич, Попкуйтуй Академиков, Гошко Видински и агент Сашо Московски, за да се оправят с него. А и Соня Кючеклиева уста правеше, че отдавна не са й плащали.

Професор Тони размята бодигардовете на всички посоки със съскащо предупреждение: „С вас друг път ще се разправям!”. И връхлетя при Цецо, който с отработен рефлекс скри бутилката зад гърба си. „За дезинфекция срещу коронавируса”, смотолеви той. После като всеки мъж под чехъл заотстъпва назад, а мустаците му тъжно се оклюмаха.  

Тук записът от категорията "Най-смешните домашни видеоклипове" малко прекъсва заради нецензурните изрази, които се стовариха върху главата на клетника, който от петък си мислеше, че някъде бърка, но не се сещаше къде. Сега му стана ясно. Когато го прати в заточение, за да не върши глупости, професор Тони изпразни гардероба му и остави само една риза, ако се наложи да прави скайп интервю с дъщеря им. При Луда Пулезич за по-сигурно си ходеха двамата, за да го настъпва под масата, ако тръгне да казва нещо, дето не трябва. За домашните интервюта от разстояние бе разпоредила камерата да го дава само от кръста нагоре, докато му изпрати неговата част от гардероба, която по погрешка беше забърсала. За него бяха останали нейните розови кюлоти, които преди това той носеше само в извънредни ситуации.

- Вземам ти и тях, докато не се осъзнаеш – продължи да хвърля пръски фурията с пеньор на вафлички и ролки в косата, за която беше женен толкова дълго, че не искаше да си спомня. Колко добре си беше в офиса на КТБ, преди жена му и дъщеря му да вземат положението в свои ръце и да започнат да му избират те секретарките – дърти, беззъби, плешиви, с брадавица на носа. Оттогава започна да се заглежда и по красавци. Като оня, който го беше впечатлил по време на срещата по слипове.

След като се поуспокои, професор Тони запретна пеньоара, пусна си "Малка нощна сръбска музика" и спретна на едно коляно откъс от автобиографичен роман, който бързешката кръсти „Магнитски, РИКО и трите прасета“. За Магнитски и Рико се сещате – ония дъвки, които правят 2 балончета и после ги изплювате. Трите прасенца бяха семейство Василеви, защото какъв автобиографичен роман е иначе. След това тя изпълни това, за което беше дошла и смъкна кюлотите на мъжа си, за да е сигурно, че повече издънки няма да има.

Следващото розово включване по скайп на ексбанкера под чехъл ще е след 24 ч., по един от каналите с родителски контрол. Със сигурност не бихте си го причинили. Цветан Василев без гащи? Това вече е прекалено.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.