Е-платформа ще подпомага производители да продават онлайн

Е-платформа ще подпомага производители да продават онлайн

Платформата за електронна търговия обяви началото на програмата "От България" и предлага на малките местни производители възможността да търгуват през нейните канали, съобщиха от компанията. Очакванията са, че през първата година приблизително 200 местни производители ще се възползват от програмата.

Едно от основните предимства на програмата са над 1,2 млн. потенциални клиенти. Допълнително за регистрираните български производители ще има по-ниски комисиони, а за НПО, регистрирани в програмата, комисионата ще бъде нула процента.

За да бъдат по-лесни за разпознаване от страна на клиентите, продуктите в програмата ще бъдат маркирани на уебсайта с етикет "От България".

В момента търговците, регистрирани в платформата, които отговарят на изискванията на "От България", предлагат над 1000 продукта в 29 категории.

В програмата "От България" могат да се включат и да се възползват от предимствата й малки производители, неправителствени организации със самофинансирани производствени дейности и занаятчийски еднолични търговци - независимо от сферата им на дейност, с изключение на хранителната индустрия. Техният оборот, регистриран през последната фискална година, трябва да е под 150 000 лв.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.