0

Ж ена от американския щат Охайо решила да използва универсалната „детегледачка“ - мобилния си телефон, и го дала на двегодишната си дъщеря, за да се занимава, докато тя самата суши косата си и се преоблича.

Жена от американския щат Охайо решила да използва универсалната „детегледачка“ - мобилния си телефон, и го дала на двегодишната си дъщеря, за да се занимава, докато тя самата суши косата си и се преоблича.

Хлапето обаче включило камерата и няколко пъти снимало голата си майка. И в това нямаше да има нищо странно, но момичето не се спряло на това, цъкнало още няколко пъти по дисплея и разпратило снимките по Snapchat, пише в. „Дейли Мейл“.

30-годишната Емили Шмит разбрала за номера, който и погодила дъщеричката, едва след като един от колегите й изпратил съобщение, в което той благодари за снимката. По-късно станало ясно, че детето е пратило няколкото снимки на около 15 от познатите на Емили. Сред тях били приятели от университета, както и бивши клиенти и колежки от агенцията за недвижими имоти. „Почти изгорях от срам. Мисля, че тогава буквално умрях за минута”, споделила след това смутената от случилото се госпожа Шмит.

Тя отбелязва, че в крайна сметка гледа на инцидента с чувство за хумор и дори е споделила историята в социалните мрежи.