0

З а пореден път раздаването на видео музилкалните награди на MTV  събра звездите от А-листата и червеният килим се превърна в модно дефиле.

За пореден път раздаването на видео музилкалните награди на MTV  събра звездите от А-листата и червеният килим се превърна в модно дефиле.

Фешън критиците дори дадоха одобрението си на голяма част от присъстващите, като определиха церемонията за една от най-стилните през последните години. От лъскави пайети до кокетни костюмчета, „Монитор“ събра най-добрите модни попадения.

Авангардната Дженифър Лопес

Латино дивата Дженифър Лопес безспорно може да се нареди в топ 3 на най-добрите визии на тазгодишната церемония. Изпълнителката на On the Floor се появи в дълга сребриста рокля на световноизвестния лейбъл Versace с голяма цепка. В унисон с вечерния тоалет певицата разнасяше кокетен клъч в същия цвят на марката Jimmy Choo. Джей Ло не случайно се появи като кралица на бала. Освен че беше сред хедлайнерите на шоуто, тя получи и специалния приз „Авангард“. Отличието е на името на Краля на попа Майкъл Джексън и се присъжда за постижения в музика и филми, както и на режисьори на музикални клипове. Престижната награда се връчва още от учредяването на видео музикалните награди на MTV през 1984 г.


Семплата Кайли Дженър

Риалити сензацията Кайли Дженър обра овациите в костюмче от бранда Tom Ford. 21-годишната красавица, която е на път да стане най-младият милиардер в света, заложи на белия цвят. Тоалетът представлява дълго изчистено сако под формата на рокля, с колан с голяма катарама през кръста. Звездата се открои с изключително стилна визия – косата й беше прибрана на кок, а единственото бижу по нея бяха обеците й. Появата на Дженър на червения килим бе в подкрепа на бащата на дъщеря й Сторми – рапърът Травис Скот, който е едно от най-актуалните имена на музикалната сцена към днешна дата.


Дръзката Ники Минаж

Звездата на Ники Минаж изгря с провокация и по всичко личи, че рапърката държи на принципите си. 35-годишната певица заложи на дръзка визия и се разходи по червения килим с тоалет на Off-White. Облеклото е съчетание от боди в нюансите на слоновата кост с черни шевове, върху което пада прозрачен тюл като рокля. Минаж сияеше на церемонията, тъй като грабна една от престижните награди – тя триумфира в категорията за най-добро хип-хоп видео към хитовата й песен Chun Li.


Смелата Рита Ора

Певицата с албански корени Рита Ора също заложи на дръзка визия, а експериментът й е повече от сполучлив. Красавицата, която се изявява и като водеща на риалити предаването „Следващият топ модел на Америка“, се появи с рокля на бранда Jean Paul Gaultier. Облеклото на протежето на рапъра и продуцент Джей Зи представлява дълга прозрачна черна рокля, от която ясно се вижда долното й бельо в същия цвят и липсата на сутиен. Цялостният облик на Рита Ора обаче не е евтин и пошъл, а е улучила точната доза сексапил.


Стилната Блейк Лайвли

Актрисата Блейк Лайвли отново демонстрира добър вкус, след като изгря като най-стилна на най-значимото модно събитие – Мет гала бал. Звездата от сериала „Клюкарката“ се появи на церемонията по връчването на наградите на MTV в бял костюм на марката Ralph & Russo. Сако в шампанско с блестяща яка, бяла изчистена риза и широк панталон – с тази комбинация нежната половинка на Раян Рейнолдс си спечели одобрението на критиците.


Сексапилната Карли Клос

Супермоделът Карли Клос пръска сексапил на всяко публично събитие. Красавицата, която е една от музите на Карл Лагерфелд, Марк Джейкъбс, Келвин Клайн, Зак Посен, събра погледите в дълга рокля с две цепки. Тоалетът е дело на модна къща Elie Saab, обувките на Клос са на бранда Giuseppe Zanotti, а нейният клъч е на Judith Leiber Couture.