0

Ф ренската марка за премиум автомобили DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – „София Франс Ауто”, откриха първия в страната търговски обект, наречен DS Store. Шикозният бутик се намира в София на бул. „Ботевградско шосе” 459 и се простира на разгърната площ от 200 кв.м. Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до визията на луксозните френски бутици.

Френската марка за премиум автомобили DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – „София Франс Ауто”, откриха първия в страната търговски обект, наречен DS Store. Шикозният бутик се намира в София на бул. „Ботевградско шосе” 459 и се простира на разгърната площ от 200 кв.м. Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до визията на луксозните френски бутици.

Новият DS Store е изграден по премиум стандартите на марката и предлага на клиентите пълно преживяване в изискана атмосфера, характерна за всички модели на марката DS. На разположение за покупка в новия DS Store е цялата моделна гама на марката, включително електрическите и хибридни модели с логото E-Tense и представения наскоро луксозен седан DS 9. В новооткрития DS Store клиентите ще намерят още ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS Virtual Vision, зона за аксесоари и оригинални маркови продукти.

Марката DS Automobiles черпи опита от майсторите на лукса в Париж. Атмосферата е уютна, продуктите и материалите са добре осветени. Обслужването е прецизно и вещо, а грижата, която се полага за клиентите, се изразява чрез качеството на дизайна и оборудването. Технологията е навсякъде. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност. Демонстрацията на френския експертен опит съчетава технологичност и майсторство чрез висококачествени материали. Всеки детайл е изпипан до съвършенство. Клиентите могат да усетят тапицерията на автомобилите, да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

Първият DS Store в София предлага пълната гама на DS Automobiles, включително изцяло електрическия DS 3 Crossback E-Tense и DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-In Hybrid. Марката DS Automobiles използва своя експертен опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите през сезон 2018/2019 година, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните класове. На разположение за персонален тест-драйв е цялата гама от демонстрационни автомобили на френската марка. На територията на DS Store се предлагат и употребявани автомобили DS с пълна сервизна история и гаранция от няколко години под шапката DS Certified.

Посетителите на DS Store в София ще могат да се възползват от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света. В това число е и услугата Only You, която се основава на пет основни стълба към клиентите. Това са DS At your service - денонощен център за обаждания на разположение на клиентите, DS Assistance - денонощна безплатна асистенция в Европа за 5 години, DS Vallet - доставка и взимане на автомобила от адрес на клиента, DS Rent - наем на автомобили DS с преференциални условия, DS Club Privilege - специални събития за клиентите на DS.

„Много сме развълнувани от откриването на първия в страната DS Store. Нямаме търпение да споделим вълнуващата история зад концепцията на DS с нашите клиенти и да проследим нарастващия успех на DS в България. Вложихме много усилия, за да предадем на клиентите си пълноценно усещане за марката DS. Сигурни сме, че целият екип ще предложи услуга, в съответствие с премиум стандартите на DS, по безопасен и сигурен начин”, каза Станислав Панчев, бранд директор на DS Automobiles за България.

DS Automobiles е лансирана през 2015 г. като премиум марката на PSA Group. Тя е водена от авангардния дух и подкрепяна от забележителното историческо наследство на модела DS от 1955 г. Още със създаването си марката DS заявява амбицията си да въплъщава френския опит и иновации в създаването на луксозни автомобили. Гамата от шест автомобила включва DS 3 Crossback и DS 7 Crossback. И двата модела се предлагат и с електрическа версия с логото E-Tense.

Новият DS 3 Crossback E-Tense е изцяло електрически автомобил, който разчупва кодовете със своя изваян дизайн на скулптура и високотехнологично оборудване, като по този начин отваря вратите към едно ново поколение автомобили. За задвижването на DS 3 Crossback E-Tense се използва електромотор, комбиниращ мощност и пъргавина в идеална тишина. Батерията гарантира автономен пробег над 300 км и възможност за бързо зареждане на 80% от батерията в рамките на 30 минути. Изцяло електрическият DS 3 Crossback E-Tense се отличава с елегантен дизайн, както и многото елементи, подсказващи модерен вид и функционалност.

Флагманът DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-In Hybrid комбинира задвижване от бензинов турбодвигател и два електромотора, като системната му мощност достига 300 к.с. Благодарение на възможността за зареждане с електричество, DS 7 Crossback E-Tense 4х4 Plug-In Hybrid е в състояние да измине 58 км изцяло на ток. Новият луксозен SUV показва впечатляващи резултати, като разходът на гориво е само 1,4 литра на 100 км, а емисиите на CO2 са 30 г/км.