0

З наменитите италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана посветиха хвалебствени слова на своя приятел и верен клиент Филип Киркоров. Руската естрадна звезда от български произход публикува в своя Инстаграм видео с приветствието на двамата моделиери от Милано. Повод за хвалебствените думи стана новият клип на песента „Романи“, записан неотдавна от Филип.

Знаменитите италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана посветиха хвалебствени слова на своя приятел и верен клиент Филип Киркоров. Руската естрадна звезда от български произход публикува в своя Инстаграм видео с приветствието на двамата моделиери от Милано. Повод за хвалебствените думи стана новият клип на песента „Романи“, записан неотдавна от Филип.

В клипа певецът носи дрехи от колекцията Alta Sartoria, посветена на античните богове. Тя бе представена от Долче и Габана през лятото на миналата година. Във видеото Киркоров влиза в ролята на католически свещеник, който се опитва да противостои на красотата на една девойка. Клипът се появи на 14 февруари, като само за няколко дни събра близо 3 млн. гледания и провокира нееднозначни коментари в мрежата. Някои от феновете на Филип го обвиниха в богохулство и оскърбяване на чувствата на вярващите. Италианските дизайнери обаче са на друго мнение и сипят похвални думи в адрес на Киркоров и неговия клип, наричайки го „изумителен“. В отговор в социалните мрежи певецът благодари на моделиерите и посочи, че „красотата ще спаси света“. Близки на изпълнителя припомнят, че екссъпругът на Алла Пугачова е голям почитател на модата на Долче и Габана и в гардероба си има дрехи от почти всички техни колекции.

По-рано стана ясно, че Филип е осъден да върне 779 000 евро, заети от банка в качеството на ипотечен кредит. От своя страна естрадната звезда възнамерява да обжалва решението на магистратите. Киркоров навремето изтеглил заем за покупка на недвижим имот от банка ABLV Bank, която преди две години обаче била ликвидирана. Именно по тази причина певецът престанал да изплаща вноските си, обясниха адвокатите му. В сумата 779 000 евро влиза самата главница по кредита, лихвите и глобите за неизправното погасяване на борча. Според запознати, ако Филип не върне парите, то апартаментът принудително ще бъде продаден на търг.