0

Ш ведската премиум марка Volvo и нейният официален вносител у нас - „Мото-Пфое”, въвеждат нова сервизна услуга, като по този начин осигуряват на своите клиенти още повече сигурност и качество. От тази седмица клиентите на Volvo у нас ще се възползват от услугата „Доживотна гаранция за резервна част”. Благодарение на нея ремонтните дейности, извършвани по шведските премиум автомобили, ще бъдат покрити при възникване на производствен дефект в материала или изработката на подменената резервна част.

Шведската премиум марка Volvo и нейният официален вносител у нас - „Мото-Пфое”, въвеждат нова сервизна услуга, като по този начин осигуряват на своите клиенти още повече сигурност и качество. От тази седмица клиентите на Volvo у нас ще се възползват от услугата „Доживотна гаранция за резервна част”. Благодарение на нея ремонтните дейности, извършвани по шведските премиум автомобили, ще бъдат покрити при възникване на производствен дефект в материала или изработката на подменената резервна част.

На изискванията на новата услуга ще отговарят всички оригинални резервни части Volvo, закупени от упълномощен сервиз на Volvo, които са извън заводската и удължена гаранции на автомобила и са били монтирани в същия оторизиран сервиз на шведската марка.

„Тази гаранция от най-висок клас ще осигури допълнително спокойствие на нашите клиенти, тъй като тя покрива не само резервната част, но и разходите за нейното инсталиране и осигурява допълнително предимство при обслужването в оторизиран сервиз на Volvo”, сподели Андрей Серафимов, мениджър обслужване на клиенти за Volvo.

„Ние от „Мото-Пфое” продължаваме да обръщаме огромно внимание върху нуждите и безопасността на нашите клиенти без да правим компромис с качеството на нашите материали и вложения труд. Поредното доказателство за това е и прилагането на клиенската доживотна гаранция за резервна част в нашата страна”, допълни Андрей Серафимов.

„Мото-Пфое” гарантира, че всички части, инсталирани в упълномощените сервизи на Volvo са с отлично качество. Гаранцията включва както частите, така и труда за подмяната им. Гаранцията не покрива аксесоари, нормално износващи се части или консумативи. Части, които трябва да бъдат сменени в следствие на повреда, възникнала от външна намеса, също не се покриват от гаранцията. Клиентската доживотна гаранция на резервна част е валидна от датата на закупуване и монтиране на резервната част и е приложима до смяна на собствеността на автомобила, на който е монтирана. Всеки клиент на шведската премиум марка може да получи повече информация от оторизираните сервизи на Volvo в страната.