Добрев, Станков и Димитров отново водят ГЕРБ-СДС в Хасково

Добрев, Станков и Димитров отново водят ГЕРБ-СДС в Хасково

ГЕРБ регистрираха листа без промяна в първите три позиции в Хасково. Водач отново е областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, втори е рекордьорът по преференции от априлските избори д-р Георги Станков. Трети, както и на последните избори през юли е Стефан Димитров, който е от коалиционния партньор СДС

„Листата ни за изборите на 14 ноември е обновена. Девет от всички кандидати за депутати са представители на Младежката организация на ГЕРБ. Целта, която си поставяме е три мандата в Хасковски регион", каза след подаване на документите в районната избирателна комисия водачът Делян Добрев.

Според него, резултатите са важни, но те не са първостепенни в този момент.

„Всички се намираме в  изключително тревожна ситуация. Цената на електроенергията, на газа, на петрола и на всички енергийни ресурси е със стотици проценти по-висока. Металите, строителните материали също поскъпнаха стотици пъти. И всичко това ще рефлектира върху хранителните продукти и върху всички останали стоки. Намираме се в тревожна ситуация, заради която хората обедняват. А това не се е случвало през последните 12 години, но за съжаление, само за последните 6 месеца българите обедняха. Ние - от ГЕРБ, сме се доказали и знаем как да управляваме кризи. През 2009 и 2010 година изведохме държавата от световната икономическа криза“, коментира Делян Добрев.

Според него се задава сериозна криза, заради висока инфлация и рекордни цени на тока за бизнеса. „Ще подкрепим бизнеса, ако изобщо има оцелял бизнес след управлението на служебния кабинет. Убеден съм, че ГЕРБ ще участва в следващото управление, за да предотвратим задаващата се катастрофа“, допълни Добрев.

Листа на ГЕРБ-СДС за МИР 29 - Хасково:

1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец

3. Стефан Димитров Димитров – СДС Димитровград

4. Деян Красимиров Иванов -  ГЕРБ Димитровград   

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград   

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково     

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково      

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково    

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково

12. Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград     

13. Десислава Петрова Кирякова - МГЕРБ Любимец

14. Николай Стефанов Николов - МГЕРБ Харманли

15. Анелия Георгиева Георгиева - МГЕРБ Свиленград

16. Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград         

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.