0

Б итки и обрати очакват през следващите седем дни представителите на някои зодии, като овен и водолей... За рибите пък ще минат под знака на реката и възможността да се решат ключови проблеми, а за лъва-на разтварящия се лотос. Ето какво вещаят звездите на всички зодии...

Битки и обрати очакват през следващите седем дни представителите на някои зодии, като овен и водолей... За рибите пък ще минат под знака на реката и възможността да се решат ключови проблеми, а за лъва-на разтварящия се лотос. Ето какво вещаят звездите на всички зодии...

Овен 21 март – 20 април

3-и е денят на големите диктатори. Очертават се тежки битки за пари и власт. Днес от всички страни очаквайте открита агресия. Родените в третата декада ще бъдат провокирани да излеят чувствата си и да направят крачка и жест, които ще им костват скъпо и за които могат да бъдат санкционирани. Ограничете контактите, не позволявайте да ви предизвикват. Време е за приключване и отсяване на годното от негодното и на верните хора от предателите.

4-и. Ден на промени. Нищо вече не е същото. Не може да реагираш по стария начин и да се надяваш на разбиране и зачитане. Включват се в действие всички резерви за предстоящата битка за територии, пари и влияние. Направете си равносметка и в утрешния ден първо приключете преди да започнете каквото и да било. Днес трябва да решите с какво и с кого ще продължите напред.

5-и. Днес ще имат успех тези, които докарат определена работа до край и изпълнят дадените обещания. Нищо ново да не се започва, ако не сте си изчистили старите сметки. Вероятно е да ви върнат от средата на пътя, ако нещо дължите или не сте се разбрали. Стойте далече от фатални влияния и от провокациите на хора, които ви подканят да стартирате нещо неподготвени.

6-и. Луната навлиза в Близнаци и сключва пречупващ аспект с Юпитер. Очертава се ден на разправи и опити да се наруши закона и дадените обещания. Ще се водят смислени и безсмислени спорове, но е малко вероятно да се стигне да разбирателство и единно мнение. Колкото хора се съберат на дадено място, толкова и мнения ще има. Този разнобой ще се използва от стоящите в сянка.

7-и. Днес може да се намери изход и от най-задръстената и невъзможна ситуация. Работата ви ще потръгне, може да се сключат нови договори и да се получат чаканите поръчки. Ще намерите начин да постигнете целите си и да разширите територията си на влияние. Не се отказвайте от нищо. В труден момент може да се появи чакания спонсор. Приятел ще ви подкрепи в инициативите.

8-и. Чудесен ден за сделка с недвижим имот, за отваряне на заведение и търговки обект, за покупка на терена за бъдещо строителство или за голяма лична инвестиция. Направете огледи, дайте капаро и си стиснете ръцете с една взаимно изгодна сделка. Нищо важно и отговорно да не се отлага за утре. Основното свършете до обед, след това постепенно губите позиции и късметът ви напуска.

9-и. Рисков ден, особено за родените във втората декада. Рано сутринта е точното новолуние в нехармоничния ви Рак. В хороскопа ви се задейства кармичен кръст. Нищо важно да не се започва. Денят е благоприятен за планиране, за опипване на почвата, за стиковане на позиции и мнения с важни за бъдещето ви хора и за огледи на терени. Не рийте яма пред някой друг, за да не паднете в нея.

Телец 21 април – 20 май

3-и. Денят започва ведро, но към обед на личния ви хоризонт се появява тъмен облак. Родените в първата декада са в рискова позиция. От нещо дребно може да започнат скандали и конфликти. Отношенията с партньори навлизат в критична фаза. Споровете са за пари и вложения. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Очертават се сблъсъци на интереси.

4-и. За родените около 1-5 май са вероятни кризи във връзките, проблеми на път и неприятности с родители и деца. Не оставайте дома без надзор и се старайте да бъдете внимателни към нуждите и чувствата на близките си. От този ден може да стъпите на нова база в отношенията, да се разберете за бъдещите действия и да разпределите отговорностите. Приятел ви прави мечешка услуга.

5-и. Ако днес довършите отговорна работа или предадете готов проект чакайте награди и бъдещи предложения. Някой ще дочака и пари в брой или ще се радва на повишение и преназначение на по-добра позиция. Не се разсейвайте със странични неща и не променяйте плановете си. Парирайте опитите за намеса в плановете ви. Печели този, които си гони целта независимо всичко и всички.

6-и. Днес на никого не може да угодиш , а и сам си вредиш с влизане в излишни разправи с хора, които не знаят какво искат и за какво се борят. Не е ден за съвместни инициативи и събрания на екипа. Няма да се постигне съгласие по никакви въпроси. Ще влезете в преразход на чувства, енергия и пари и нищо няма да постигнете. Само разговорите на четири очи ще донесат полза и за двете страни.

7-и. Ще почувствате прилив на сили и ще уредите някои от най-важните си проблеми. Обединете сили и ресурси с близки и с доказани във времето партньори. Добре е да се започне нова фирмена и търговка дейност или да се отвори заведение. Не губете инициативата си в безсмислени начинания. Този ден дава сила за реализиране на проекти, които ще ви обезпечават и хранят в бъдеще.

8-и. Всичко предприето ще носи привилегии и ползи. Денят е особено благоприятен за покупка на жилище или имот. Разширете територията си на работа и планирайте старт на нови и допълнителни дейности. Постарайте се да станете максимално независими в работата си. Реализирайте на практика хрумналите ви идеи. И посаденото в градината ще даде богата реколта. Действайте.

9-и. Предприетото днес с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще се налага до го преправяте. Всяка инициатива ще ви коства повече труд и пари и едва ли ще донесе чаканата възвръщаемост и полза. Очертават се неприятни намеси и спънки на всяка крачка. Нищо важно не обещавайте и не започвайте. Не влизайте в излизшни единоборства и не се противопоставяйте на близките.

Близнаци 21 май – 21 юни

3-и. Този ден ни сблъсква с чуждата агресия и провокира да изявим тъмната си страна, скритите помисли и негативизма. Старайте се да не влизате в открити битки, а прикритите водете много дипломатично. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вървите към разчистване на терени и сметки по един болезнен начин. Ще се действа от позиция на силата, без компромиси и тактичност.

4-и. Ден на откровение за правилната посока. Постарайте се да стъпите на сигурна основа в преговорите, които водите. Поставете ребром изискванията си пред шефове и партньори, опитайте да се внедрите на ново място. Всичко, което се построи или изгради в този ден ще носи обезпечаване и стабилност в бъдеще. Не пестете сили, средства и материали. Ден на съзиданието.

5-и. Ден на пасивност, нищо ново да не се започва. Всички сили да се насочат към работата, която сте обещали да свършите. Докажете лоялност, не предприемайте нови инициативи, ако нещата около вас са неясни и ако не сте сигурни на кого може да разчитате. До вечерта е важно да изкачите своя пореден рубикон в отношения и дейности. Освободете се от ангажиментите, които ви тежат.

6-и. Днес родените в първата декада са в тежка юридическа позиция. Плановете ви неприятно се променят, очертават се конфликти и разговори на висок тон. Не насрочвайте срещи и събрания на екипа. Спазвайте субординацията, за да си нямате неприятности с шефове и подчинени. Не рискувайте да изпаднете в нарушение на закона. Гледат ви през лупа. Очертават се и семейни конфликти.

7-и. В този ден възможностите и желанията ви са впрегнати в обща колесница. Може да постигнете много и да направите важен ход, с който да си осигурите по-добро място в професионален и личен план. Всеки старт ще е успешен. Сега е момента да съберете колектива, да започнете нова дейност, да си защитите интереса и да обедините силите си с тези на доказани партньори. Действайте активно.

8-и. Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Може да купите и продадете имот. Преговаряйте с роднини по наследствени дела, направете огледи, установете контакти с полезни за бъдещето ви хора. Доверете се на предчувствията, денят носи озарение и вдъхновение за намиране на точното място и на верните хора. Спазвайте диета, не оставайте в среда, в която не се чувствате добре.

9-и. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна, движим се в сянката на агресивни помисли и негативно настроени хора. Нищо ново да не се започва. Не сключвайте договори и не водете преговори. Не се включвайте в инициативите на другите и не допускайте намеси в делата и работата си. Старайте се да не се претоварвате. Спазвайте диета и ограничете контактите.

Рак 22 юни – 21 юли

3-и. Днешният ден носи криза в отношенията и разправии дори по незначителни на пръв поглед поводи. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Вървите към изневери или разбирате за такива. Не поемайте никакви рискове и отложете съвместните инициативи. Тълпата е неуправляема. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на главата и гърлото. Не вадете зъб и не се озъбвайте.

4-и. Ден свързан със строителството и фундамента. Отнасяйте се сериозно към всяка задача. Събужда се огромна енергия в тялото и в душата. Днес и сексът ще е на ниво. Ще се справите със задачите у дома и ще реализирате изгодни сделки. Добре е да се започнат ремонтни и строителни дейности. Създайте си повече удобства у дома, на вилата и в офиса. Край с изчаквателната политика.

5-и. Намерете време и място и останете на саме със себе си. Обмислете всичко и си дайте сметка на какво трябва да се сложи край. Не бързайте и не притеснявайте околните с прекалени изисквания и натиск да се предприемат важни стъпки. Днес е време за приключване, но не и за започване на нови дейности и инициативи. Постарайте се да свършите обещаната работа, за да улесните и някой друг.

6-и. Ден на напразни усилия да убедите някой да ви съдейства. Всеки тегли чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Неблагоприятен ден за съвместни делови и творчески начинания. Преговорите се разводняват, лесно се влиза в конфликти и трудно се приемат общи решения. Трети страни ще се намесват и в отношенията ви с партньори. Консултирайте се със специалист.

7-и. Ден на реката от възможности. Близо до вода ще получите творческо вдъхновение и ще намерите отдавна търсеното решение на даден проблем. С лекота се преодоляват прегради и се намират съмишленици, с които да се върви напред. Сега е момента да се сключват партньорски договори и да се задвижват нещата в името на една обща цел. Добре е да се пътува. Върнете си дълговете.

8-и. Най-благоприятният ден за покупка на имот и жилище, за отваряне на нов офис или магазин. Стартирайте нова фирмена дейност. Водете преговори, направете огледи на помещения и терени, които може да вземете под наем. Очертава се изгодна замяна. Почистете дома, спазвайте диета, прочистете се от шлаката в тялото и в душата. Нищо важно не планирайте за утре.

9-и. Предстои новолуние във вашия знак, което ще се отрази неблагоприятно на родените около 5-10 юли. Енергията ви е на кота нула. Не се товарете с много задачи. Спазвайте диета. Търсете пътя на най-малкото съпротивление и не планирайте интензивни тренировки. Бъдете отговорни. Днес и пророчествата са лъжливи, така че доверете се повече на интуицията и ще избегнете капаните.

Лъв 22 юли – 22 август

3-и. Денят провокира хищническата ни нагласа. Няма да простите чуждите грешки и ще си вземете своето. Ще се води безкомпромисна битка на всички нива. Нищо важно не отлагайте за края на работното време, когато ситуацията ще се преобърне и вече някой друг ще командва парада. Тази вечер се приберете навреме и за следващите два дни не планирайте рискови инициативи.

4-и. Денят ще донесе проблеми и обрати в живота на родените около 1 август. Луна и Уран от Телец и Сатурн от Водолей са в конфликт с рожденното ви Слънце. Очертават се сблъсъци на авторитети, мнения и позиции. Отстъпвате от едно за да имате друго. Ще се наложат допълнителни разходи, особено ако ще се местите или правите ремонт. Нещо странично привлича вниманието ви.

5-и. Родените в третата декада трудно ще си вземат дължимото. Гонете си интереса докрай. Днес е важно да стигнете до финала на една сделка или връзка, да си получите парите или да си приберете дрехите и куфарите. Не се разсейвайте и разпилявайте, за да не останете ощетени. Някой се опитва да ви бръкне в джоба и да ви обърка сметките, но трудно ще му се получи. Внимавайте.

6-и. Днес е важно да бъдете избирателни във връзките, да не се осланяте на случайни контакти и познанства и да не водите преговори, които може да се отложат за следващите два дни. Във въздуха витае напрежение. Очертават се конфликти и разправии по незначителни поводи, а значителните направо ще ви вкарат в семейни и професионални войни. Препоръчват се само двустранни разговори.

7-и. Днес работата ви се отпушва и бизнесът потръгва. Може да направите важна сделка и да сключите изгодни договори. Търсете съмишленици по важните въпроси, с които не можете да се справите сами. Не едно място ще действате директно, а на друго със заобикалки, но разговорите ви ще дадат резултат. Днес и утре е благоприятно да се отвори ново заведение или търговски обект.

8-и. Ден на разтварящият се лотос. Енергетиката е блага, оздравяваща и одухотворяваща. Може да получите прозрение как да разрешите важен за вас въпрос и в каква посока да насочите сили, средства и амбиции. Добре е за покупка на имот жилище или офис. Направете лично нужните огледи, дайте капаро и не се отказвайте от нищо, което ви привлече и хареса. Вечерта късметът ви си тръгва.

9-и. Новолунието в Рак ще бъде повратен момент в сатурновата ви дупка. Липсва ви енергия, не се товарете с много задачи. Почивайте, смирете амбицията и не искайте много от живота. Не тръгвайте в командировка, особено ако у дома имат нужда от вас. Семейните и професионални дела са противопоставени. Дайте си сметка кое е важно за вас. Ограничете вредните връзки и контакти.

Дева 23 август – 22 септември

3-и. Днес се отварят огромни апетити. Посягаме към нещо чуждо или към това, с което няма да се справим. Бъдете внимателни и поне до обед не рискувайте да правите важен избор и да се намесвате в игрите на други двама. Следобед Луната навлиза в хармоничния ви Телец и връзките ви се стабилизират. И за вас ще има място на трапезата, която някой е сервирал, ограбвайки друг.

4-и. Използвайте този ден активно за укрепване на здравето. Променете диетата или хранителния си режим. Може да се намери не само точното лекарство, но и да се реши проблема, който предизвиква неудобствата ви. Ден с огромна регенерираща сила, която използвана добре ще ви помогне да се освободите от всичко вредно и губещо. Преминавате на нова база във връзките.

5-и. Днес постоянството и прочутото ви трудолюбие се възнаграждават. Ще получите награди и поощрения за всичко, което успеете да доведете до успешен завършек. Предайте готов проект и продукт, чакайте награди и пари, а не само потупване по рамото. Утре може да ви предложат и по добри договори. Очертава се допълнителна работа, която в бъдеще може да стане и постоянна.

6-и. Съветът за днес е да водите само разговори на четири очи и да проведете консултации със специалист по въпросите, които ви вълнуват. Не допускайте трети страни в преговорите, които водите. Където се съберат повече хора ще прескачат искри, ще се развихрят спорове и никаква работа няма да се свърши. Ще се появи провокатор на колективните събрания и обсъждания.

7-и. Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Ще ви трябват повече усилия за всичко, което се налага да свършите. Не правете план, защото на едно място ще трябва да чакате повече, а за нещо друго ще закъснеете. Изнервяте се и сте склонни да се откажете от намеренията си. Въоръжете се с търпение и постоянство. Ден на реката, а тя ще си издълбае коритото, независимо как и кога.

8-и. Денят е добър за старт на нови бизнес отношения и за отваряне на нови търговски обекти. Може да започнете като редови член, а след време да станете и съдружник. Ден на заземяване на доходно място. Включете се и в брокерски сделки. Намирате си жилище или помагате на приятел да уреди наемни отношения. Жестовете се връщат. Откривате търсената база за работа и живот.

9-и. В деня преди новолунието тъмнината и тъмните ни мисли се активизарат. Може да попаднете под фатално влияние и привличане. Не започвайте нова връзка и не правете избор. И двата предложени варианта са губещи. Ограничете контактите и спазвайте диета на всички нива. Проведете общо прочистване на организма. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Везни 23 септември - 22 октомври

3-и. Бъдете внимателни в днешния ден. Очертават се конфликти. Първо се караме, а после се изясняваме, а трябва да е обратното. Тълпата е лесно провокируема. Препоръчват се солови акции и самостоятелна работа на свой терен. Не разчитайте на непроверени хора, които могат да ви вкарат в преразход на сили, чувства и средства. Не вадете зъб по възможност, укротете амбицията и гнева.

4-и. Ден на реорганизации и ремонти. Добре е да се направи разместване и разчистване у дома. Не слагайте децата в северната стая, ако искате да ви слушат и да се доверяват на авторитета ви. Не се намесвайте в конфликтите на другите и оставете съседите сами да се оправят. Може да се наложи да включите в действие скритите резерви, но ще ви стане по-удобно и уютно. И сексът ще е на ниво.

5-и. Не проявявайте излишна активност, намерете тихо и спокойно място и направете анализ на минали и настоящи събития. Ден на откровение и възможност да се постигнат крайни цели и да се довърши това, което в миналото е било невъзможно. Не оставайте неразрешени въпросите, които ви вълнуват и засягат бъдещето на семейството и децата. Доверете се на интуицията.

6-и. Денят е неблагоприятен за провеждане на митинги и демонстрации. Много ще се приказва, никаква работа няма да се свърши. Задкулисно ще действат провокатори. Ще имат успех само двустранните срещи и точно на тях ще се решава бъдещето на спорещите отвън. Препоръчва се пост и въздържание. Нищо няма да тръгне по правилата. Както и да постъпите ще има недоволни и обидени.

7-и. Този ден оправя отношенията, развързва гордиевия възел на конфликтите и помага да се обединят сили и възможности на всички нива в името на една важна цел. Предприетото ще донесе ползи в бъдеще. Стартирайте нов бизнес и отворете заведение. Започнете самостоятелна дейност или планирайте да я разширите. Може да осъществите полезни контакти, преговаряйте.

8-и. Всичко започнато днес ще носи ползи. До обед работете активно, осъществете срещи и контакти, пазарете се, направете огледи на имоти и терени и си стиснете ръцете с взаимно изгодна сделка. Контролирайте емоциите и се постарайте да разберете другата гледна точка. От обед навлизате в рисков период. Новолунието в Рак ще противопостави работа ви на нуждите на дома.

9-и. Днес го давайте по-спокойно и лежерно, без емоции и напъване да се свърши това или онова. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще донесе загуби вместо планираната печалба. Спазвайте диета, вероятни са стомашни проблеми. Ден на фалшът в отношенията. Властва желанието да се заобиколи закона. Не позволявайте да ви стоварват чужди задачи и отговорности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

3-и. Денят носи сблъсък на амбициите ни по всички линиии на живота. Където и да опитате да се внедрите ще срещате противопоставяне. Лесно се влиза в конфликти. Търси се и най-дребния повод за скандал. Провокират се околните, за да се разбере накъде клонят в личния си избор преди изборите. Тълпата е неуправляема. Не се поддавайте на гнева и чуждите манипулации.

4-и. Родените около 1-5 ноември ще бъдат поставени в тежка ситуация, налагаща бързи действия, генерални промени в работата и в начина ви на живот и активна защита на лични и професионални интереси. По закона на Мърфи за всемирната гадост, каквото може да се обърка ще се обърка в най неподходящия за това момент. Следете кръвното, не се претоварвайте излишно.

5-и. Започнатото днес с голяма амбиция ще зацикли в бъдеще и няма да даде желаните резултати. Денят е благоприятен само за приключване на отдавна движени дейности и програми. Направете разчистване в работата и на терена, на който ще се развихрите. Някой прекратява делови и лични връзки и върви към болезнени професионални раздели. Върнете си дълговете и не правете нови.

6-и. Денят се свързва с енергийни и финансови загуби, ако се обвържете с неподходящите хора. Тенденцията е към конфликти и напразни усилия да убедите някого в правотата на мислите и намеренията си. Препоръчва се въздържание и пост. Желателно е да посетите специалист за консултацията, от която се нуждаете, но все не събирате смелост. Търсете странично мнение.

7-и. Ден на озарение и вдъхновение, което ще помогне да разрешите проблемите и да направите важна крачка напред в отношенията. Близо до вода интуицията ви ще работи на пълен капацитет и ще ви даде правилното решение. Подпишете нов договор, обединете интереси и ресурси с доверени партньори. Днес реката на вашите амбиции стига до морето на големите ви надежди и очаквания.

8-и. Ден на заземяване на ново място и при нови условия на живот и работа. Може да се обзаведете с ново жилище или офис, да уредите наемни отношения или отдавна планираните замени. Някой печели дело, друг влиза във владение на имот. Нищо важно не планирайте за утре. Реакцията ви ще е забавена и съпротивителните ви сили ще намалеят. Действайте сега без изчакване.

9-и. В отношенията днес има скрита фалшива нотка. Някой са опитва да ви излъже, но няма да му се получи. Вродената ви интуиция ще долови притесненията и ще разкрие замислите на конкуренцията. Това ще ви даде възможност да прекратите фалшиви връзки и да разчистите терена от всичко, което ви вреди и разболява. Спазвайте диета. Добре опечете и сварете храната си.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

3-и. Родените в третата декада ще постигнат каквото са замислили, но на висока цена. В отношенията няма равностойност. Хищниците търсят своята жертва. Ще се използват всякакви хватки, за да се получат облаги и придобивки и да се прецака конкуренцията. Бъдете внимателни със здравето. Не се препоръчват оперативни намеси в областта на главата. Ден и на личната саможертва.

4-и. Ден с разрушителна и преобразуваща сила. Старото си отива, задават се реформи и промени в начина ви на работа и живот. Днес е от особена важност да стъпите на стабилна основа в отношенията и да направите необходимия избор, независимо колко болезнено ще бъде. Заемете се с лечения и лечебни процедури. Може да се намери лек за всяка болест и решение на всеки проблем.

5-и. Ден за приключване на поетите задачи, за предаване на готовите проекти, за взимане на подписи и разрешителни. На първо място си довършете обещаната работа и изпълнете приетите и предплатени поръчки. Не започвайте нищо важно и не отивайте към следващия клиент преди да сте се издължили. Прави се инвентаризация. За добре свършената работа чакайте награди и повишения.

6-и. Днес всички говорят в хор, надвикват се и не се изслушват. Не се препоръчва да се организират събрания на екипа. Ще се разменят удари под кръста и едва ли ще се стигне до единно мнение. Ден на разнобой по всички линии на личната ни и професионална активност. И у дома всеки иска своето и не е склонен да отстъпи. Качвате кръвното и адреналина. Консултирайте се със специалист.

7-и. Денят носи победа там, където се обединят ресурси и интереси в името на една обща цел. Ще се наложи всеки да направи своя компромис и да отложи ангажимент за сметка на общите начинания. Ден на реката от възможности, която събира сили от различни ручейчета и потоци. Така и вие в този ден ще трябва да давате от себе си, за да получите подкрепа. Връзките ви са подложени на изпитание.

8-и. Ще се водят битки за терени и обекти, в които да се развива съвместна дейност. Пътувайте, правете огледи на място и без посредници. Днес всеки работи за личния си интерес. Може да се намери търсеното помещение и база за развитие на печеливш бизнес. Оглеждайте се. Ще откриете нещо ценно в местата, които посещавате по един или друг повод. Късметът е за родените след 11-и.

9-и. Тъмнината около нас се сгъстява в деня преди точното новолуние. Трудно ще разберете какви цели преследват тези, с които влизате в контакт. Активизира се задкулисието, правят се тайни договаряния и сделки на тъмно. Нищо не е такова каквото изглежда. Не се доверявайте и не започвайте съвместни дела. Не се разпилявайте с работа на чуждо, останете си у дома и сред свои.

Козирог 22 декември – 20 януари

3-и е рисков и неблагоприятен особено за родените в третата декада. Днес не очаквайте да ви направят компромис, а и за грешка няма да има прошка. Всеки нещо иска и за нещо претендира, без да се интересува как се чувства другия. Изпълвате се с неприязън и може да влезете в конфликти. От разправиите в момента страдат невинните в ситуацията. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Един е принуден да замине друг се завръща. Ден на саможертвата.

4-и. Този ден носи нова отправна точка. Предстоят промени в начина ви на живот, работа и лични връзки. Включете резервите на пълна мощност. Може би точно резервният ви вариант ще сработи и ще даде плодове. Ще реализирате печалби на старото място и с подкрепата на хора от миналото ви. Стабилизирате положението и се закотвяте на по-добра позиция. Ден за оздравителни процедури.

5-и. Силен и творчески ден. Може да се постигне отдавна преследвана цел, да се уредят документи и да се приключат успешно водените до момента преговори. Някой ще се похвали с преназначение и повишение. Не започвайте нова работа, а се постарайте да постигнете повече на старото място. Преговаряйте с шефове и съдружници, продължете съвместните договори. До вечерта чакайте награди.

6-и. Днес лесно се влиза в конфликти. Взаимно си вредим, надвикваме се и си пречим, вместо да се обединим и да вървим напред. Символ на деня са крякащите жаби в блатото на живота. С такава политика всички ще си останем в благото. Добре е да преговаряте поеденично и да посетите учителите си или тези, на които вярвате. Бъдете избирателни във връзките. Не подхващайте болни теми.

7-и. Днес преградите са лесно преодолими. На едно място ще заобиколите проблема, а на друго ще действате методично и постепенно ще отслабите чуждата защита. Поставете условията си, търсете съмишленици за съвместна работа и дейност. Добре е да се влиза в съдружия, да се обединяват ресурси и интереси в името на общата цел. До вечерта поне един въпрос ще бъде решен и уреден.

8-и. До обед позицията ви е силна. Може да спечелите дело и да си намерите ново жилище. Действайте активно, направете огледи, отворете заведение, отдайте помещение под наем. От обед с навлизането на Луната в нехармоничния ви Рак постепенно губите сили и в утрешното новолуние съпротивата ви ще бъде сломена. Не влизайте в преговори и не предприемайте нищо важно.

9-и. Един от най-трудните дни в месеца за родените във втората декада. Слънце и Луна от Рак са в опозиция на Плутон от вашия знак. Отношенията с родители и деца излизат от релси. Очертава се намеса на трети лица в отношенията ви с роднини. Не е добре да заминете в командировка, ако положението у дома е тежко и близките ви имат нужда от вас. Каквото неглижирате ще се провали.

Водолей 21 януари – 19 февруари

3-и. Приключеното до обед ще ви донесе слава и популярност. Следобед ситуацията коренно се променя. Очертават се разправии, проблеми във връзките и натиск, с който трудно ще се справите. До 6-и се ориентирайте повече към защита, отколкото към нападение. Влизате в преразход на сили и ресурси. Ще се наложи да подкрепяте близки и приятели. Тази вечер ще плащате чужди сметки.

4-и. Ден на неочаквани обрати и негативни промени предимно за родените във втората декада. Не поемайте никакви рискове. Внимавайте на пътя и не тръгвайте с голямата кошница към делови срещи и преговори. Не се ангажирайте с хора, които не познавате добре. Деца и родители ще ви поставят в патова ситуация. Ще се налагат ремонти и строителни дейности, които ще ви излязат солено.

5-и. С много труд, разходи и притеснения днес приключвате ремонт, важна работа или отговорен професионален проект. Съветът е нищо ново да не започвате докато не се издължите и не си довършите работата. Не се изкушавайте и не се отклонявайте от целта. Не се хващайте на въдицата на ласкателите, така ще си докарате куп грижи и неприятности. Днес ще плащате и чужди сметки.

6-и. Днес ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Може да намерите допълнителна работа. Не се включвайте в съвместни участия. Всичко, което предприемете сами ще донесе късмет и ползи, а задействаното в разширен състав ще зацикли поради кавгите на участниците. Препоръчва се въздържание и пост. Ще са успешни само двустранните разговори.

7-и. Днес и утре сте във вихъра на благоприятни промени и начинания, които ще ви помогнат да спечелите пари и предимства и да уредите основните си проблеми. Ден на реката от възможности. Не се ограничавайте, опитайте в посоката на най-малкото съпротивление и може да получите неочаквана подкрепа. Днес реката на вашите амбиции събира сили от различни потоци.

8-и. Най-добрият ден в месеца, в който може да си уредите уютно любовно и семейно гнездо, да купите жилище, да намерите нов офис или терен, на който да се разширите и осъществите личните си мечти. Ще получите желаното кредитиране, близки ще помогнат, а и приятели от чужбина може да се включат в дейността, с която ще се занимавате. Да не се секат дървета и подаряват отрязани цветя.

9-и. В деня преди точното новолуние в Рак конфликтите ще са повече между семейните ви и професионални интереси. Половинката трудно ще понесе отсъствието ви от дома. Не е време за командировки. Отнасяйте се отговорно към всичко, което правите. Не поверявайте нищо ценно за вас в ръцете на непроверени хора. Храната да е добре опечена и сварена. Днес и утре е време за диета.

Риби 20 февруари – 20 март

3-и. Ден на активно манипулиране и въздействие по различни канали. Към обед Луната преминава през точката на обсебването. Дали с натиск или с молби и изкушения, но ще има опит да ви се въздейства при взимане на решения. Дистанцирайте се от хора, които и друг път са ви налагали личния си избор. Ден на огромните апетити, на разгарящите се страсти и очаквания без нужното покритие.

4-и. Силен и животопроменящ ден, в който може да стъпите на сигурна и стабилна основа, да се обвържете с качествени партньори и да направите отдавна планираната инвентаризация в личен и професионален план. Ще се събудите с откровение за правилната посока и за личната ви мисия. До вечерта и спонсор може да се появи в живота ви или някой да ви поеме разходите. Оглеждайте се.

5-и. Ще се радвате на разбиране и внимание. Днес ви предстои да стигнете до финала на дълги преговори или изчаквателни действия, след които идва възможност да се подпишат дълготрайни и перспективни договори. Ще постигнете целта си, стига да не се разсейвате със странични неща. Действайте без протакане в посока на най-важната ви цел и до вечерта ще се похвалите с победа.

6-и. Ситуацията коренно се променя. Днес ще влизате в конфликти и разправии, ще ви притесняват и разсейват на работното място, ще ви притискат с неудобни въпроси и разкрития. Не давайте храна на ламята-клюка, ако не искате и вас да изпепели. Родените в първата декада са на път да предприемат рисков и губещ ход. Отложете съвместните инициативи, не се предоверявайте.

7-и. Ден на реката. Близо до вода ще получите вдъхновение и ще намерите изход от неприятна ситуация. Не е изключено да срещнете преграда, която ще ви стопира временно, но с времето ще я преодолеете. Направете завой в личната си политика, за да заблудите тези, които ви притискат с изисквания. Не тръгвайте отново в изсъхналото корито на провалените в миналото връзки.

8-и. До обед проучвайте и разузнавайте в тила на конкуренцията. До вечерта може да намерите нов терен или база за бъдещите си професионални и лични дела. Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Препоръчват се директни срещи. Може да се споразумеете за цената и да дадете капаро. Ще се случват събития показващи накъде да се насочите. Утрешният ден носи приключване.

9-и. В този ден съдбата ще разчиства пътя пред вас. Не бива нищо да предприемате, а просто да гледате как едно по едно изчезват препятствията и тези, които са ви пречили получават своите уроци. Важното е да не се намесвате и да не давате повод за атака. Неприятната работа във ваша полза ще я свърши някой друг, който има към вас кармични задължения от миналото. Враговете ви си плащат.