0

ОВЕН

Един вдъхновен ден, който ще стимулира артистичните ни и творчески изяви и хората на изкуствато. Чакайте обаждане от чужбина с делово предложение. Не изневерявайте, ще ви хванат и може да загубите повече отколкото предполагате. От тази вечер до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне, а после няма да можете да се откажете лесно от ангажимента.

ТЕЛЕЦ

Игнажден е, дано в дома ви влезат светли и сърдечни хора, които да го благословят. До обед осъществете връзки с близки и приятели от чужбина. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако счупите домашен съд е лош знак. С пълна сила действа вербалната магия, която може с една дума да ви сближи или дистанцира. Не правете забележки.

БЛИЗНАЦИ

Игнажден е, в дома ви може да влезе неприятен посетител. Не посрещайте гости. Очертават се наблагоприятни вести, проблеми с връзките в чужбина, а следобед и конфликти с близки и партньори. Не правете забележки и никого не критикувайте. От една накриво казана дума може да пламнат свещенни войни. Не приемайте и не давайте съвети и не посещавайте публични изяви.

РАК  

От днес Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Умът ще казва едно, а усещанията ви ще теглят към нещо друго. Внимавайте какво си пожелавате тази вечер. Днес действа вербалната магия. Може да кажете нещо, за което ще съжалявате. Откажете се от подготвените настъпателни речи и от забележките към близките и децата. Нека ви води Коледния дух.

ЛЪВ

Днес реагираме прекалено емоционално и нетърпеливо. Меркурий навлиза в Козирог и отпушва застопорените бизнес инициативи. До обед осъществете преговори и връзки с чужбина. Следобед не реагирайте първосигнално и не правете прибързани изказвания и заключения. Хората на словото и изкуството правят крачка напред в изявата, но и взаимно се елиминират.

ДЕВА

До обед уредете пътувания и направете резервации. От обед може да ви обхванат някакви фикс идеи и фобии. Не променяйте плановете си и не споделяйте с всеки къде ще бъдете по празниците. Някой може да ви предложи нещо изгодно повече за него. В момента влизате в проблемни отношения. Може да се наложи да плащате сметката за предстоящата веселба.

ВЕЗНИ

Символ на деня е жерав излизащ от облак. Пътят пред вас се вижда ясно и в перспектива. Може да получите и предложение осигуряващо ви работа и професионална заетост през новата година. Не отхвърляйте прибързано идеи, покани и оферти. Днес и утре шансът е на ваша страна в бизнеса и в любовта. Опитайте да реализирате всяка предложена или хрумнала ви идея.

СКОРПИОН

Луната е в знака на хармоничните ви Риби в съвпад с Нептун. Аспектът ви зарежда с творческо вдъхновение. Тази вечер чакайте посещение на личната си муза. Нещо, което отдавна не можете да разрешите или да създадете ще ви се отдаде с лекота. Чудесен ден за творците в областта на изкуството и музиката. Постарайте се да хванете в движение и да задържите напиращите идеи.

СТРЕЛЕЦ

Луната от Риби е в конфликт с Венера от Стрелец, а Меркурий го напуска. Отлагат се пътувания, настъпват болезнени промени, които ще засегнат личните ви връзки и може да предизвикат семейни разправии. Не изневерявайте. Проблемите ще бъдат повече от удоволствията. С лекота приемате чуждите идеи и защитавате нечии фобии, докато вашите намерения остават на заден план.

КОЗИРОГ

Днес живва светският живот, усеща се вече предколедното насторение и независимо всичко се готвим за приятните семейни сбирки. Приемайте нещата такива каквито са и намалете претенциите. Не е време за недоволство. Мислите се насочват към по-духовни неща. Земята в тези дни е най-близо до Слънцето. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергии от Космоса.

ВОДОЛЕЙ

Природата не търпи празно. Днес Меркурий навлиза в знака на Козирога в стремежа да попълни празнината оставена от Юпитер. Живва бизнесът и търговската инициатива, правим нови заявки и резервации, организираме пътувания, планираме  предстоящите празници. С напредването на деня ще се появи дисбаланс, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да е склонен на компромиси.

РИБИ

Този ден слага край на ограниченията и наложените забрани. До обед проведете разговори и направете някои резервации. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и после няма да има връщане назад. Денят отпушва артистичните ни и творчески изяви.