0

А канският актьор и тв водещ на The Tonight Show по NBC Джими Фалън и постоянната музикална група на предаването – The Roots, изсвириха по свой неподражаем начин парчето на Queen и Дейвид Боуи Under Pressure (1981). Те изпълниха композицията дистанционно заради изолацията по време на пандемията от коронавирус, като някои от участниците се включиха с тенджери, тигани и други съдове и подръчни предмети.

Аканският актьор и тв водещ на The Tonight Show по NBC Джими Фалън и постоянната музикална група на предаването – The Roots, изсвириха по свой неподражаем начин парчето на Queen и Дейвид Боуи Under Pressure (1981). Те изпълниха композицията дистанционно заради изолацията по време на пандемията от коронавирус, като някои от участниците се включиха с тенджери, тигани и други съдове и подръчни предмети.

Към Фалън и The Roots се присъедини и певецът Брендън Ури.

Американските водещи на вечерни тв шоута Джими Фалън, Сет Майерс и Стивън Колбер през март временно замразиха производството на своите предавания заради COVID-19. Сега те преминават към заснемането им от домовете и градините си.

През февруари певицата Джанет Джаксън гостува в The Tonight Show на Джими Фалън. В ефир тя изпълни своя хит Runaway под акомпанемента на музикални интрументи играчки.