0

Д нес обществото ни има нужда от личности като Атанас Буров. Това заяви в ефира на Нова тв актрисата и модел Диляна Попова, която участва във филма за живота му „Останалото е пепел“.

Днес обществото ни има нужда от личности като Атанас Буров. Това заяви в ефира на Нова тв актрисата и модел Диляна Попова, която участва във филма за живота му „Останалото е пепел“.

„Макар времето, в което се развива филмът да е много далечно, младите хора трябва да го гледат. Атанас Буров е пример за български политик и филантроп, който би бил изключително полезен и днес”, категорична е тя.

След двугодишно отлагане българската лента вече в кината.

„Първата премиера имаше няколко дни живот, тъй като беше непосредствено преди обявяването на първия локдаун миналата година. Сега зрителите ще могат да гледат филма отново”, обясни Попова.

Актрисата влиза в ролята на Мария- измислен персонаж, но нужен за разкриване качествата на Буров.

„Много интересно се завъртя цялата история покрай нея. Тя помага да се изкарат на показ чертите на Буров. Мария е измислен персонаж, но действията във филма са реални. Мария е много близка до мен с усещането си за справедливост. Като борбеност тя много е попила от Буров, на който се възхищавам”, допълни красавицата.