0

Л ято 2020 ще започне с паметен старт на 26 юни (петък) и в най-купонджийския роден курорт - Слънчев бряг. Резидентът на VOID Mykonos Dj Liva K ще застане зад пулта на Bedroom beach. Той е сред най-актуалните диджеи, които буквално диктуват модата в гръцкия рай – остров Миконос.

Лято 2020 ще започне с паметен старт на 26 юни (петък) и в най-купонджийския роден курорт - Слънчев бряг. Резидентът на VOID Mykonos Dj Liva K ще застане зад пулта на Bedroom beach. Той е сред най-актуалните диджеи, които буквално диктуват модата в гръцкия рай – остров Миконос.

Ден по-късно той ще бъде голямата звезда и на първото от поредицата дневни партита край басейна. Три последователни уикенда Слънчев бряг ще се превърне в сцена за изява на диджеи oт световна величина. Датата 1 август е запазена за Agent Greg, който е резидент на Cavo Paradiso Mykonos и за отрицателно време се превърна в любимец на родната клубна публика. Crazibiza са потвърдили своето шоу за 8 август, а седмица по-късно, на 15 август, зад пулта на клуба ще застане Consoul Trainin&DuoViolins. И до днес абсолютните им хитове Obsession и Take me to infinity оглавяват световните хаус класации. За трета поредна година Васил Найденов избира именно Слънчев бряг за своя бутиков морски концерт, а на сцената на клуба ще се изявяват и най-актуалните български изпълнители: 100 Кила, Криско, Ъпсурт, Daрa, MBT и други. Сред резидент диджеите се открояват имената на Dimo Bg, Vasko C, Gorro, C-Fucion, Fed, Big D и Mc Vera Russo.