Депутатите решават за гласуването в епидемична обстановка

Депутатите решават за гласуването в епидемична обстановка

Народните представители ще разгледат в петък законопроекта, внесен от ГЕРБ и ОП, относно провеждането на изборния процес на 4 април. Предложенията обхващат това как ще гласуват карантинираните, избирателните секции в лечебните заведения, както и правото на българите с изтекли лични документи да могат да гласуват. Преди това обаче поправките ще минат през правна комисия още тази сряда.

Програмата за работа на парламента предвижда още да бъдат разгледани на първо четене промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, Закона за гражданското въздухоплаване, Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход и Административнопроцесуалния кодекс. 

Предстои да бъде гласувано и ратифицирането на Споразумението за въздушен транспорт между САЩ, ЕС, Исландия и Норвегия, както и да бъде представен доклад за дейността на Временната комисия по повод придобиването от „Българска банка за развитие“ АД на 28 265 200 акции от капитала на „Първа инвестиционна банка“ АД.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.