Делян Пеевски: Човек на БГ Мадоф пришива руски връзки на депутата
2

Делян Пеевски: Човек на БГ Мадоф пришива руски връзки на депутата

Агент Сашо услужи с пост във Фейсбук на агент Академик

„Държавата осигурява прикритие за атаки на руските служби срещу ВПК“. С тази абсурдна теза излезе не кой да е, а бившият български посланик в Русия Илиян Василев, понастоящем един от имидж мейкърите и говорителите на Българския Мадоф - Цветан Василев.

За да заслужи похвала от благодетеля си Василев, някогашният агент Сашо, подвизавал се още и като Драган, си припомни за мракобесните комунистически времена, в които е доносничил и е сътрудничил с клюки и измислици, и приши несъществуващи връзки с руските служби на депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски. В болните фантазии на ченгето от ДС Пеевски, осигурявал заедно с главния прокурор Сотир Цацаров и министър-председателя Бойко Борисов „прикритие за атаки на руските служби срещу българския ВПК“. Лишената от всякаква логика, клеветническата атака лансира нескопосана и зле формулирана теза, че главният прокурор „вместо да защитава българските граждани, позволява чужди служби през личните си връзки руския главен прокурор да шестват свободно и да атакуват български граждани на българска територия“. Каквото и да е искал да каже авторът на това сложно за асимилиране изречение, още по-странно и самоцелно е споменаването на Пеевски и Борисов, което може да бъде обяснено единствено със стремежа да изпълни повелята на своя господар, който координира и направлява както агент Сашо (Драган), така и неговия побратим – агент Академик. И за да се докаже, че няма нищо случайно, веднага след като агент Сашо постна клеветническата порция, с която гони норматив, агент Академик пък „кризисно реагира“ и пренесе поста му в сайта си „Фрогнюз“ - онлайн платформа на БГ Мадоф и неговите труженици. Илиян Василев е доказан кадър на РУМНО – комунистическото военно разузнаване. Огнян Стефанов пък е бил политически офицер от БНА. Обща характеристика и на двамата е, че правят се на прозпадни, антируски, но всъщност са вербувани на идеологическа основа. Те са козирували и са декларирали вярност към марксизма, ленинизма и комунистическия строй и не могат да забравят това. Разбираемо е желанието на агентите да се съюзяват, когато реанимират похватите на някогашните служби, на които са сътрудничили също толкова активно и всеотдайно, както на БГ Мадоф сега. Биха могли да се постараят малко повече обаче, за да има поне малко достоверност в писанията им. Навремето службите са изпращали хора в лагери за такива клевети и доноси, неподплатени с факти. Грозно и страшно е мракобесните похвати на бившите служби да продължават да се лансират и в наши дни. Най-добре е агентите да се пенсионират и да спрат да вредят, ако не могат да са полезни с нищо на обществото.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.