0

П реподавателка в американски колеж е  била принудена да хване камшика и освен с преподаване да си изкарва прехраната със садо-мазо игрички, пише The Daily Beast.

Преподавателка в американски колеж е  била принудена да хване камшика и освен с преподаване да си изкарва прехраната със садо-мазо игрички, пише The Daily Beast.

Жената, която в „тъмната страна“ но живота си се подвизава под псевдонима Mistress Snow, е хоноруван преподавател в колеж и за разлика от щатните им се плаща „на парче“, което често значи заплата по-малка от тази на продавач в Starbucks. Шефовете на дамата неочаквано намалили натовареността й миналата година, като по този брутален начин я оставили без пари за жилище и кредити. „Трябваше да преглътна гордостта си и с неохота да забърша праха по корсета си“, разказва жената.

Като аспирантка Сноу вече била си докарвала постоянен допълнителен доход с полови забави с доминиране, така че тя лесно си намерила работа. Сега се е специализирала в телесно наказание - шибане с камшик, и получава 90 долара на час за това.

След избухването на пандемията жената прехвърля комуникация с клиенти онлайн и нейната преподавателска работа също се провежда дистанционно. „Печеля повече пари на час, представяйки се за професор по BDSM, отколкото когато съм професор в реалния живот“, признава тя.

През март лондонска примадона на садо-мазо бранша, работеща под псевдонима Зоуи Ноар, сподели за пресата как кара мъжете да почистват апартамента й и взима стотици лири за това. Парите, които носи това занимание, са й достатъчни, за да не си отказва в нищо.