0

Д аровити варненски деца се готвят за срещата си с естрадната легенда Васил Найденов, която ще се състои този петък.

Даровити варненски деца се готвят за срещата си с естрадната легенда Васил Найденов, която ще се състои този петък.

Изпълнителят на  „Телефонна любов“, „Сбогом, казах“, „Като слънце в огледало“, „След края на света“ и още десетки шлагери, превърнали го в любимец на няколко поколения българи, ще разкаже любопитни детайли от своята кариера, ще отгърне завесата за бъдещите си проекти и ще отговори на въпросите на младите таланти.

Те са възпитаници на Детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“, който през 2019 година отбеляза своята 55-годишнина и на Вокален ансамбъл „Звездни струни“". Децата от двете школи на ЦПЛР - Общински детски комплекс- Варна, са подготвили няколко изненади за Найденов и с голямо вълнение и нетърпение очакват срещата си с него.

Една от изненадите е музикално-артистична, стана ясно в разговор с Юлия Недева, Гарине Пюзантян, Георги Кючуков и Теодора Сотирова, под чието ръководство и менторство школите печелят престижни награди.

Събитието в петък е част от проекта „Вдъхновяващи срещи“, който има за цел да събира възпитаници на ОДК с успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина.