52 търговски обекта – хотели, заведения, бензиностанции, аптеки, студия, магазини и дори общински паркинг в Пиринско изненадаха инспектори от НАП и те вече са в списъка като подлежащи на запечатване за констатирани нарушения на данъчните и осигурителни закони.

От Благоевград са включени хранителният магазин „БГ Маркет 4“ на ул. „Славянска“ 79 на фирма „Бете 111“ ООД, фризьорски салон „Кокона“ на „Любима Мишева“ ООД и зеленчуков магазин на ул. „Калиманци“ 1 на „Любима Мишева“ ЕООД, магазин на „Евромаркет“ ЕООД на ул. „В. Левски“ 3, спа хотел „Монте Кристо“, бензиностанция „Газпром“ на гл. път Е-79 на НИС „Петрол“ ЕООД и книжарница „Дъга на „Дъга-2000“, от Разлог обектите  в списъка на НАП са козметично студио на „Разлог Инвест“ ООД, автомивка и кафе на „Авто Ник 75“ ЕООД, автосервиз на фирма „Естел“, бензиностанция на „Б и А Карго Транс“ ООД и магазин на „Геолин 1“ ООД. В разложкото село Баня на запечатване подлежи хранителен магазин на ул. „Втора“ 15 на „Соня Чобанова 58“ ЕООД.

По-сериозен е броят на подлежащите за запечатване на обекти в Банско - баничарница на „Айс груп 2018“ ООД, магазин за подаръци на ул. „Цар Симеон“ 45 на „Таня Духова-Теди“ ЕТ, ресторант „Канчето“ на ЕТ „Никола Калоянов“, магазин за мебели на „Транс-Мебел“ ЕООД, магазин „Джоджо“ на „Стил 63“ ЕООД, склад за плодове и зеленчуци на „Белла-СНС“ ЕООД,  студио №44 на „Джи енд ем“ ООД, апарт хотел Сейнт Джон на Стоянка Асенова Димитрова, магазин на ул. „Пирин 44“ №16 на „Люлю арт“ ЕООД и къща за гости „Момини двори“ на „Тонев и син-Давид Тонев“ ЕООД, а в село Кремен в същата община – магазин за хранителни стоки на ПК „Пирин“.

В Сандански данъчните са констатирали нарушения, заради които са застрашени от затваряне бензиностанция на фирма „Стопетрол“, хотел „Перун“ на „Профстрой“ ООД и бензиностанция на „Капатово“ ООД в село Зорница. В Петрич в черния списък на НАП фигурират нощен клуб Авалон на „Авалон“ ООД, пицария „Хипо“ на ЕТ „Иван Андонов Атанасов“ и бензиностанция в местност 7-ми километър с. Първомай на „Хаджиеви-Стойчевски“ ООД. Подлежащи на запечатване от НАП са и бърза закуска на „Гевси“ ООД и лавка  на ул. „Дунав“ 27 на ЕТ „Авгелина Георгиева-98“, и двете в Гоце Делчев, механа „Родопски кът“ в гърменското с. Лещен, гостилница „При майстора“ в Хаджидимово на „Коджебашев“ ЕООД, аптека на „Виф Арма-2009“ ЕООД в с. Огняново, аптека в с. Брезница на „Мария Даракчиева 1 А“ ЕООД, аптека на „Виталис-Р“ ООД в белишкото с. Краище, мотел-ресторант „Мерина“ в района на Кресненското ханче на гл. път Е-79 на „Мерина 58“ ЕООД, склад за строителни материали на гл. път Е-79 в района на Струмяни  на „Байрак 2112“ ЕООД и механа „Св. Варвара“ в гр. Мелник на „Петър Арнаудов 62“ ЕООД.

 Фирмите имат 3 дни срок да обжалват през Административен съд предвидените санкции.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини