0

М арката Dacia, част от Renault Group, представи новите модели Sandero, Sandero Stepway и Logan с изцяло обновен дизайн. Трите нови модела са радикално модернизирани, но все още фокусирани върху това, което има значение за клиентите - компактните външни размери и най-достъпната цена на пазара. Третото поколение на Sandero, Sandero Stepway и Logan предлагат съвременни технологии, богато оборудване и гъвкавост, без да се отказват от основните си семпли и надеждни качества на марката Dacia, които я превърнаха в лидер на българския пазар.

Марката Dacia, част от Renault Group, представи новите модели Sandero, Sandero Stepway и Logan с изцяло обновен дизайн. Трите нови модела са радикално модернизирани, но все още фокусирани върху това, което има значение за клиентите - компактните външни размери и най-достъпната цена на пазара. Третото поколение на Sandero, Sandero Stepway и Logan предлагат съвременни технологии, богато оборудване и гъвкавост, без да се отказват от основните си семпли и надеждни качества на марката Dacia, които я превърнаха в лидер на българския пазар.

Изцяло новата Dacia Sandero излъчва силна индивидуалност и прави впечатление за здравина със своите широки рамене и издадени навън арки на колелата. Предните и задните светлини слагат началото на новия Y-образен светлинен подпис на Dacia. Благодарение на това осветление, третото поколение на модела има силно изразена идентичност.

Хоризонтална линия свързва двата фара отпред и отзад, и се простира в съответните им осветителни линии, като помага за визуално разширяване на модела. В същото време цялостната линия на Sandero е по-плавна, благодарение на по-силно наклоненото предно стъкло, по-ниската линия на покрива и антената, поставена в задната част на покрива. Въпреки запазения пътен просвет, новото Sandero изглежда по-ниско и по-стабилно, благодарение на по-широките предна и задна следа.

Изцяло новата Dacia Sandero Stepway е универсалният кросоувър в гамата на марката със своя повишен пътен просвет. Отличителният екстериорен дизайн носи послание за бягство и приключения. Имиджът и белезите на кросоувър на новото Sandero Stepway са подсилени от увеличена диференциация от новото Sandero. Новият модел е незабавно разпознаваем отпред, благодарение на специфичната оребрена решетка и заоблена предница, хромираното лого на Stepway под решетката и извитата броня над фаровете за мъгла.

Изцяло новата Dacia Logan се отличава с напълно нов силует, който вече е по-плавен и динамичен, и леко удължен. Плавната линия на покрива, антената в задната част на покрива и лекото намаляване на страничните стъклени повърхности помагат да се подобри цялостната линия. По-елегантният дизайн на някои елементи като дръжките на вратите и Y-образният светлинен подпис са идентични детайли с тези на новото Sandero. Новата Dacia Logan ще бъде лансирана в България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, Словакия, Унгария, Полша, Испания, Мароко, Нова Каледония и Таити.